مغز انسان قبل از خوردن غذای چرب می تواند چرب بودن آن را تشخیص دهد.
به گزارش شبكه خبر، در تحقیقی كه محققان اتریشی درباره گروهی از داوطلبان انجام دادند ، مشخص شد : مغز انسان حتی اگر خود شخص ، غذای مورد نظر را نخورد ، از طریق چشم به غذای چرب واكنش نشان می دهد.
مغز شركت كنندگان در این تحقیق در مدت زمانی كمتر از یك ثانیه به تصویر غذاهایی با درصد چربی متفاوت سیگنال هایی متفاوت نشان داد.
نتایج این تحقیق نشان می دهد: دست كم به لحاظ فیزیكی بدن انسان از غذاهای چرب اجتناب می كند.