جوشانده های گیاهی برای تسكین اعصاب در افراد مفید بوده و می توان آنها را به همراه یك قاشق غذا خوری عسل استفاده كرد.
دكتر آرش نیك خلق متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: برای مبارزه با استرس می توان با مصرف یك لیوان آب میوه طبیعی حاوی ویتامین (C) و یا نوشیدن حداقل هشت لیوان آب بدن را از كم آبی حفظ كرده و مانع عمل استرس اضافی بدن می شود.
وی ادامه داد: از افت قندخون جلوگیری كرده و از میان وعده های كم انرژی مانند هویج، كرفس، ذرت بو داده بدون روغن و كیك های برنجی با شكر كم استفاده كنید و هم چنین از مواد غذایی كه غنی از فیبرات استفاده شود.
این متخصص تغذیه گفت: برای مقابله با استرس راه دیگری غیر غذا خوردن پیدا كرده و در عین حال وعده های اصلی غذایی را حذف نكرده و در صورتی كه زیاد دچار استرس می شوید همیشه مقداری از مواد حاوی پروتئین مانند تخم مرغ، پنیر، مرغ و گوشت استفاده كنید.
وی تصریح كرد: در طول روز فقط یك فنجان قهوه مصرف كرده و از مصرف مواد غذایی كافئین دار بپرهیزید كه كافئین تمام دستگاههای بدن را تحت تاثیر قرار داده و سرعت جذب املاح را كاهش می دهد و اضطراب را زیاد می كند.