اخبار
منبع : www.isna.ir

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سند نقشه مهندسی فرهنگی طی 33 جلسه بررسی و به تصویب رسیده است، گفت: باید بسترسازی برای اجرای این سند فراهم شود که به منظور این بسترسازی؛ تدوین اسناد مطرح شده در سند نقشه مهندسی فرهنگی یک پیش نیاز اساسی است و چارچوب تدوین شده برای این منظور طراحی شده است.

به گزارش ایسنا، پیرو تصمیمات اتخاذ شده در جلسه چهارم ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در خصوص نهایی‌سازی چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ و با توجه به شرایط خاص کشور (شیوع ویروس کرونا) جلسه‌ای به صورت ویدئو کنفرانس با حضور دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مهندسی حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، حجت الاسلام والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، دکتر پور اصغری معاون امور علمی فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشور، دکتر آقاسی دبیر ستاد فرهنگ و معاون نظارت و ارزیابی، دکتر حاجیلویی معاون خط و مشی‌گذاری و هماهنگی ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه دکتر عاملی طی سخنانی اظهار داشت: این جلسه با مشارکت اعضای کمیته به منظور نهایی سازی چارچوب اسناد، جهت ابلاغ توسط معاون اول ریاست جمهوری و رئیس ستاد هماهنگی مهندسی فرهنگی برگزار می شود.

در ادامه جلسه دکتر حاجیلویی نسخه نهایی و اصلاح شده چارچوب اسناد را برای اعضای جلسه ارایه کرد که اعضای حاضر در جلسه نکات مورد نظر خود را در مورد نسخه ارائه شده مطرح کردند.

انجام اصلاحات ویرایشی، مشخص نبودن نسبت کمیته کارشناسی تهیه اسناد با چارچوب مذکور و عدم ترسیم درست رابطه اسناد تولید شده در این چارچوب با برنامه‌های توسعه کشور و قوانین سالیانه بودجه مهمترین نکاتی بود که دکتر پوراصغری مورد توجه قرار داد.

همچنین دکتر حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش نیز در ادامه جلسه به ارائه نکاتی در این خصوص پرداخت که عدم خلط صلاحیت‌ها در فرآیند تدوین اسناد، نگرش مساله محوری و اهمیت بالای تدوین و صورت‌بندی مساله در تعامل با دستگاه‌های اجرایی، تصویب چارچوب و استفاده آزمایشی از این چارچوب برای تولید چند سند در بازه زمانی یک یا دوساله از مهمترین آن بود.

حجت الاسلام والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز ضمن تاکید بر مساله محوری به عنوان یک نقطه ارتقا و حرکت رو به جلو و مشخص نبودن وضعیت ضمانت اجرایی سندهای تولیدی و نسبت آن با برنامه‌های توسعه با تصویب این سند به صورت آزمایشی در یک بازه زمانی یک یا دوساله موافقت کرد.

در ادامه دکتر عاملی با بیان اینکه سند نقشه مهندسی فرهنگی طی 33 جلسه بررسی و به تصویب رسیده است، گفت: باید بسترسازی برای اجرای این سند فراهم شود که به منظور این بسترسازی؛ تدوین اسناد مطرح شده در سند نقشه مهندسی فرهنگی یک پیش نیاز اساسی است و چارچوب تدوین شده برای این منظور طراحی شده است.

وی افزود: با توجه به بند یک وظایف ستاد مهندسی فرهنگی و ابلاغیه کمیته تلفیق، نقشه مهندسی فرهنگی و اسناد بخشی زیر مجموعه آن باید در تاثیر و تاثر مستقیم با برنامه های توسعه کشور باشند.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی در انتهای جلسه مقرر شد که چارچوب مصوب و در بازه زمانی دو ساله به صورت آزمایشی برای تدوین اسناد به کار گرفته شود.

انتهای پیام


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM