اخبار
منبع : ایران دانش

فُک‌ها به کمک ناسا می‌آیند

تیم دانشگاه تربیت مدرس با قهرمانی در مسابقات ملی مدیریت پروژه، جواز حضور در رقابت‌های جهانی را کسب کرد.

به گزارش ایسنا، مرحله نهایی مسابقات قهرمانی مدیریت پروژه (project management championships) توسط شبکه اعضای جوان (young crew) انجمن علمی مدیریت پروژه ایران برگزار شد و 6 تیم از دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، شهید بهشتی و هنر تهران با یکدیگر به رقابت پرداختند. این تیم‌ها در بازه زمانی سه ساعته باید راهکارهای پیشنهادی به یکی از چالش‌های مدیریتی یک شرکت نفتی را تحت یک مطالعه موردی کاملاً واقعی ارائه می‌دادند.

در نهایت تیم تربیت مدرس متشکل از امیر حسین منتظری، مسعود رحیمی، فراز گل‌کش و نگار سروقدی در رقابت نزدیک با تیم دانشگاه تهران، بعد از ارزیابی داورانی از صنعت و دانشگاه به عنوان تیم اول انتخاب شد.

این نفرات تحت عنوان تیم ملی مدیریت پروژه ایران برای حضور در مسابقات بین‌المللی سال 2019 به ipma (انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه) معرفی خواهند شد.

دکتر سیدحسین حسینی نورزاد، عضو هیات علمی دانشگاه تهران، فرهاد نصرالله‌پور دبیر انجمن مدیریت پروژه ایران، سید وحید حسینی، رئیس کمیته مسابقات قهرمانی مدیریت پروژه ایران، محمد معهود نماینده انجمن جهانی مدیریت پروژه و عبدالله صمدی به عنوان داور صنعتی اعضای هیات داوران این مسابقه را تشکیل می‌دادند.

ایران، کره‌جنوبی و چین برای میزبانی از مسابقات جهانی مدیریت پروژه در سال 2019 درخواست میزبانی داده‌اند.

انتهای پیام

www.isna.ir
 

میراث هابل در یک قاب!

دانشمندان توسط اطلاعاتی که طی 16 سال توسط "تلسکوپ فضایی هابل" جمع‌آوری شده بود، موفق به ایجاد یک تصویر نمای گسترده از جهان هستی شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک تایمز، تصویر شگفت انگیز مذکور که 'حوزه میراث هابل'(hubble legacy field) نامیده می‌شود، شامل حدود 265 هزار تصویر کهکشان‌ها است که 500 میلیون سال پس از بیگ بنگ به وجود آمده اند.

هزاران کهکشان در یک قاب

'حوزه میراث هابل' نتیجه چندین کاوش فراژرف هابل از دهه 90 تاکنون است و شامل تصویر 'زمینه فراژرف دور ترین نقطه هابل'(xdf) که در سال 2012 ثبت شده نیز است.

اخترشناسان برای ایجاد این تصویر تقریباً از 7500 تصویری که توسط هابل ثبت شده استفاده نمودند. نکته قابل ذکر این است که اخترشناسان بیش از 250 روز را صرف ایجاد این تصویر کردند.

تصویر مذکور نمایی از 'بزرگترین و جامع‌ترین کتاب تصویری تاریخ جهان' محسوب می‌شود.

تصویر فوق منطقه‌ای از آسمان شب را پوشش می‌دهد که اگر از سطح زمین مشاهده شود می‌تواند به اندازه ماه باشد. برای مقایسه تصویر 'زمینه فراژرف دورترین نقطه هابل'(xdf) که حاصل 10 سال تصویر برداری تلسکوپ فضایی هابل بود، تنها یک ناحیه را که کمتر از یک دهم قطر ماه است را پوشش می‌دهد.

با نگاهی عمیق‌تر و دورتر به فضا، دانشمندان می‌توانند سرنخ‌هایی درباره تشکیل جهان اولیه به دست آورند. اکنون اخترشناسان در حال کار بر روی دومین تصویر از داده‌های هابل هستند که طی آن 5200 تصویر ثبت شده توسط هابل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

'تلسکوپ فضایی جیمز وب'(james webb space telescope) که قرار است سال 2021 پرتاب شود نیز به دانشمندان در درک جهان هستی کمک خواهد کرد. اطلاعات تلسکوپ مذکور دانشمندان را قادر می‌سازد تا نحوه تکامل یافتن کهکشان‌های نوزاد را در طول زمان دریابند.

انتهای پیام

www.isna.ir
 

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM