اخبار
منبع :
یكی از بیماری های پوستی كه با تغذیه در ارتباط است اگزمای سرشتی نام دارد كه در دوران شیرخوارگی كودكی و بزرگسالی بروز می یابد و در دوره شیرخوارگی تا شش سالگی مصرف غذا می تواند در بروز این بیماری نقش داشته باشد.
دكتر پرویز طوسی متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در ادامه گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشكی ایران بااشاره به این كه برخی مواد غذایی مانند شكلات ماهی و مرغ می تواند این بیماری را تشدید كند; ادامه داد : برای شناسایی ماده غذایی حساسیت زا ابتدا پزشك مواد مشكوك را حذف كرده و سپس تك تك غذاها را اضافه می كند تا حساسیت به آن مواد مشخص شود اما در بزرگسالی تغذیه در بروز این بیماری نقشی ندارد.
این متخصص پوست و مو در ادامه گفت : در این بیماری فرد به پروتئین موجود در سبوس گندم حساس شده و دچار ضایعات تاولی خارش دار در قسمت هایی از پوست خود خواهد شد كه باید رژیم این افراد فاقد گندم باشد و اگر این رژیم چند سال ادامه یابد به تدریج بیماری بهبود می یابد.
وی ادامه داد : چنانچه كهیر تا شش هفته به طول بیانجامد به آن كهیر حاد و اگر بیش از شش هفته طول بكشد به آن كهیر مزمن اطلاق می شود. در بروز كهیر حاد گاهی مواد غذایی دخالت دارند همان طور كه امكان دارد انگل و یا عفونت در آن نقش داشته باشد. در كهیر مزمن نیز غذا می تواند موثر باشد اما بیشتر مواد افزودنی نگهدارنده و رنگی در غذاها و كنسروها منجر به بروز این حساسیت در فرد می شود.
وی در پایان افزود : در برخی بیماری های ژنتیكی غذا نقش مهمی را ایفا می كند و از كودكی باید افراد رژیم خاصی را رعایت كنند. اكثر اوقات رژیم غذایی در بیماری های پوستی دخالتی نداشته و تنها در تعداد محدودی از آنها نقش دارد

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM