اخبار
منبع : گروه سیاسی


رئیس جمهور رسیدن به توسعه و پیشرفت کشور و نیل به جامعه آرمانی را نیازمند الگوسازی اسلامی، بومی و ملی دانست و گفت: اگر در ساختن کشور بخواهیم در مناسبات طراحی شده از سوی مدعیان امروزی جهانی سازی قرار بگیریم به جایی نخواهیم رسید.
دکتر محمود احمدی نژاد ظهر امروز (سه شنبه) در اجلاسیه چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت : خدماتی که در طول 30 سال گذشته در کشور انجام شده است بی نظیر است اما احساسی در بین مسوولین و مردم وجود دارد که به آن هدفی که باید می رسیدیم هنوز نرسیده ایم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد : برای پیشرفت و توسعه باید تصویری روشن و با جزییاتی کامل در عرصه های مختلف ارائه دهیم والا عدالت اجرا نخواهد شد.

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه در تمام بخشهای کشور باید معیارهای اسلامی را مورد توجه قرار داد تاکید کرد : نمی توان با معیارهای غربی بانکداری اسلامی داشت. البته عده ای مدام مطرح می کنند که آنچه آنها تولید کرده اند کاملا درست است ولی ایمان دارم که می توان با معیارهای اسلامی بخشهای مختلف را احیا کرد.

رئیس جمهور  تصریح کرد : در کشور این احساس وجود دارد که در مسیر درست و به سمت جامعه آرمانی حرکت نمی کنیم. چنانچه از جمله برجسته ترین شعارهای اصلی انقلاب اسلامی مفهوم والای عدالت بود اما امروز فاصله طبقاتی، پایین بودن بهره وری، تبعیض و تورم واقعیاتی است که نمی توان آنها را انکار کرد و نشان دهنده وجود اشکالاتی در برخی ساختارهاست که باید اصلاح شود.

وی افزود : دولت این مشکلات را ریشه یابی کرده است و در نتیجه علت اصلی نابسامانیها را به 6-5 ساختار مهم مربوط می داند. معتقدیم به خاطر این که برخی ساختارها خوب عمل نمی کنند در نتیجه بقیه بخشهای اقتصادی نیز دچار نابسامانی می شوند. از این رو طرح تحول اقتصادی را تدوین کردیم.

رئیس جمهور تاکید کرد : چشم انداز 20 ساله چراغ راهنمای حرکت دولت است و باید برای رسیدن به جامعه هدف در این مسیر حرکت کنیم اما متاسفانه برخی ساختارهای معیوب اجازه نمی دهند.

دکتر احمدی ن‍‍ژاد در توضیح ناکارآمدی برخی ساختارها گفت : یکی از مهمترین بخشهایی که دچار اشکالات اساسی است نظام بانکها است. بانک مثل شبکه گردش خون باید به اندازه و به موقع به همه اجزای بدن خون برساند و اگر درست عمل نکند دچار آسیب می شویم و امروز گر چه قانون بانکداری بدون ربا تدوین شده است اما سازوکارهای رسیدن به آن همچنان دست نخورده باقیمانده است.

وی همچنین نظام مالیاتی را از دیگر ساختارهای معیوب و آن را همانند مرحله بازگشت خون دانست و گفت: بخشی از منابع در جامعه باز تولید می شود که اگر به اندازه و درست جمع آوری نشود به سایر بخشها آسیب می رساند ضمن اینکه هزینه اداره کشور را نیز باید از محل مالیاتها پرداخت کنیم.

رئیس جمهور نظامهای گمرک، توزیع کالا و توزیع یارانه را از دیگر بخشهایی که باید دچار تغییر و تحول شوند برشمرد.

وی افزود : یارانه ابزار دست دولت برای ایجاد تعادل و حمایت از بخش هدف جامعه است. ضمن اینکه در هیچ جای دنیا یارانه را مانند ایران توزیع نمی کنند چرا که هم اکنون بیش از 70 درصد یارانه ها در اختیار 30 درصد جامعه قرار می گیرد که بالاترین درآمدها را دارند. در حالی که هدف اصلی از پرداخت یارانه ها این بوده که در بین اقشار پایین دست جامعه توزیع شود از این رو ضرورت اصلاح و هدفمند کردن این نظامات ضروری است.

رئیس جمهور تاکید کرد : ناگزیر از اصلاح ساختارها هستیم و باید این اصلاحات انجام شود تا اقتصاد کشور در مسیر درست خود به پیش برود.

وی خاطر نشان کرد: دولتهای قبلی نیز دنبال برخی اصلاحات ساختاری بودند اما به دلایلی موفق به آن نشده اند اما دولت نهم قصد دارد آن را اجرایی کند و البته آن را شدنی می داند. چنانکه در اجرای سهمیه بندی بنزین نیز در حالی که تنها 2 ماه برای اجرای آن به دولت فرصت داده شد توانستیم با کمترین آثار منفی نسبت به اجرای آن موفق شویم و در عرصه جدید نیز موفق خواهیم بود.

دکتر احمدی نژاد با تاکید بر اینکه در موفقیت طرح تحول اقتصادی نیازمند حمایت و همراهی همه اقشار جامعه هستیم خاطرنشان کرد اصلاح ساختارهای معیوب اقتصادی کشور دردی است که باید درمان شود و دولت در هر مرحله ای همه جوانب را با دقت مورد بررسی کارشناسی قرار داده و از نظرات اساتید و صاحبنظران فن استفاده کرده است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد باید مراقب باشیم تا عده ای با هدف مایوس کردن دولت از اجرای طرح تحول اقتصادی مدام ایراد و اشکال نگیرند و از سوی دیگر عده ای نیز این طرح را به قدری پیچیده مطرح نکنند که اجرای آن امری ناشدنی به نظر برسد.

وی با تاکید بر اینکه دولت مصمم به اجرای طرح بزرگ تحول اقتصادی است و از عواقب آن نمی ترسد افزود: عده ای چنین مطرح می کنند که چون امسال سال انتخابات است اجرایی شدن این طرح می تواند تبعات منفی برای رئیس جمهور داشته باشد اما ما معتقدیم حتی اگر یک روز هم از عمر دولت باقی مانده باشد نباید در هت اصلاح ساختاری و خدمت به مردم کوتاهی کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه جهانی شدن و جهانی سازی همه ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده است گفت: امروز فرهنگ، اقتصاد، دیپلماسی و روابط اجتماعی ملتها تحت تاثیر جهانی شدن قرار دارد.

دکتر احمدی نژاد خاطرنشان کرد عده ای در دنیا اصرار دارند یک نوع اندیشه، روش زندگی و مبانی را به مردم تحمیل کنند و همه جهان را به واسطه آن تحت مدیریت خود قرار دهند.

وی با طرح این سوال که آیا مفهوم جهانی شدن را قدرتهای بزرگ ایجاد کرده اند و یا اتفاقی در متن جامعه بشری است که قدرتهای بزرگ قصد دارند آن را در جهت منافع خود مدیریت و هدایت کنند تصریح کرد انسان موجودی جهانی است و نمی تواند در محدوده قوم، جغرافیا و حتی ملیت محصور شود چرا که کمال انسان و تحقق هدف خلقت در جهانی شدن انسان به وقوع خواهد پیوست.

رئیس شورای عالی امنیت ملی افزود: انسان خلق شده است که جهانی بیندیشد و جهانی عمل کند و البته اندیشه و عمل او در جهانی بودن تحقق حاکمیت انسان کامل بر بشریت است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه همه پیامبران و اولیا تلاش کرده اند که بشر را در این راستا هدایت کرده و دست انسان را در دست امام و انسان کامل قرار دهند، اظهار داشت: همه مجاهدتهای پیامبران و اولیا برای شناساندن امام و پیوند آن با بشریت صورت گرفته است.

وی افزود براساس سنت الهی بشر به سمت جهانی شدن حرکت می کند و مرزها برداشته می شود و اگر در گذشته افق نگاه انسانها قبیله بود امروز حتی ارتباطات اجتماعی متاثر از جهانی شدن و تسریع کننده جهانی شدن انسان است.

دکتر احمدی نژاد با تاکید بر اینکه قدرتهای بزرگ قصد دارند جهانی شدن را به نفع خود مصادره کنند گفت آنها تصویری از آینده در حوزه های اقتصاد، فرهنگ، سیاست و حتی عمل اجتماعی و فردی تعریف کرده و همین فرآیند را مدیریت می کنند که همه بشریت را به هدفی که خودشان طراحی کرده اند دایت کنند.

رئیس جمهور افزود: قدرتهای زورگو قصد دارند گرایش فطری بشر برای رسیدن به عدالت و خداپرستی را به سمت اهداف خودشان هدایت کنند.

دکتر احمدی نژاد تاکید کرد: برای ماندن و پیشبرد آرمانهای انقلاب باید در مقابل هجوم همه جانبه غرب، هجوم و واکنش متقابل داشته باشیم و داشتن موضع دفاعی فایده ای ندارد چنانچه اگر بنا بر دفاع مستمر و انفعالی باشد نتیجه آن شکست خواهد بود .

رئیس جمهور تصریح کرد نفی تهاجم غرب در عرصه های گوناگون به تنهایی کافی نبوده و ضروری است تعریف و تصویری را از آینده ای که برای بشریت قائل هستیم  که همانا حاکمیت جهانی اسلام و برپایی جامعه مهدوی است ترسیم کرده و آن را به دنیا ارائه دهیم و از سوی دیگر راه رسیدن به این حاکمیت و اتصال بخشهای مختلف آن را نشان دهیم.

دکتر احمدی نژاد خاطرنشان کرد باید ضمن اینکه سازوکار و هجمه های غرب را خنثی می کنیم دنیایی را که به آن معتقد هستیم به جهانیان معرفی کنیم.

وی تصریح کرد دنیا در آستانه تحولات بسیار بزرگی قرار دارد و از آنجا که هر تحولی قبل از عینیت بیرونی در اذهان عموم مردم شکل می گیرد انعکاس بیرونی آن برای جهانیان این است که ملتها به سرعت در حال دگرگونی بوده و دنبال گمشده ای می گردند. بدین ترتیب این مسوولیت و مأموریت برعهده نظام و انقلاب اسلامی است که بشریت را با این گمشده خود آشنا سازد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به برخی دستاوردهای دولت نهم از جمله در سیاست خارجی خاطرنشان کرد در این عرصه دولت سیاست فعال و هجومی داشته و بازخورد مثبتی نیز دریافت کرده که در این باره مدبرانه ترین سیاست در موضوع هسته ای در سالهای گذشته اتخاذ شده است. عملکرد دولت در بخشهای دیگر نیز به اندازه یا بیشتر از 8 سال گذشته بوده است.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM