اخبار
منبع :

نانوپولک‌ها مواد جدیدی هستند که ممکن است فرایند تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریسیته را متحول کنند. چنانچه این اتفاق بیفتد حتی خانه‌های معمولی نیز می‌توانند از انرژی الکتریسیتة خورشیدی بهره‌مند شوند و به‌تدریج در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌گردد.

به گزارش سرویس فن‌آوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به‌دلیل دشواری تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریسیته، هم‌اکنون کمتر از یک درصد از الکتریسیته در جهان از انرژی خورشیدی به ‌دست می‌آید، اما کشف مارتین آگسن‌ ‌ـ كه هنگام فعالیت وی بر روی رسالة دكتری‌اش حاصل شد‌ و توجه جهانیان را به خود جلب كرد ـ می‌تواند گام بزرگی در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی باشد.

دكتر مارتین آگسن، دانش‌آموخته مرکز نانوساینس موسسه نیلز بوهر در دانشگاه کپنهاگ‌ و رئیس شرکت سان‌فلک(SunFlake)‌ می‌گوید: ما بر این باوریم که نانوپولک‌ها توانایی تبدیل حداکثر 30 درصد از انرژی خورشیدی به الکتریسیته را دارند و این دو برابر مقداری است که ما اکنون قادر به تبدیل آن هستیم.

این توسعه دهندة سلول‌های خورشیدی جدید با بیان این كه ساختار بلوری کاملی را کشف کرده که پدیدة بسیار نادری است، اظهار كرد: در هنگام کامل‌ شدن ساختار بلوری ما توانستیم ببینیم که این بلور همه نور را جذب می‌کند. این ساختار می‌تواند یک سلول خورشیدی کامل باشد.

به گزارش ایسنا از ستاد ویژه توسعه فن‌آوری نانو، آگسن می‌گوید: این قابلیت بالقوه قابل اشتباه نیست. ما می‌توانیم با استفاده از فن‌آوری‌نانو و در نتیجه كاهش هزینه‌های استفاده از نیمه‌هادی‌های گران‌قیمت سیلیسیومی در تولید سلول خورشیدی با هزینة كمتر اقدام كنیم، همچنین سلول‌های خورشیدی در آینده می‌توانند از انرژی خورشیدی بهره بیشتری بگیرند، زیرا فاصله انتقال انرژی در سلول خورشیدی کوتاه‌تر شده، انرژی کمتری تلف خواهد داد.

این محقق نتایج خود را در مجلة Nature Nanotechnology منتشر کرده‌است.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM