اخبار
منبع :

كشتی سازی یكی از اشتغال زا ترین صنایع در ایران و دنیاست زیرا با برآوردهای دولت مبنی بر هزینه 10 میلیون تومانی برای اشتغال زایی هر نفر، 4400 نفر به طور مستقیم با صنعت درگیر می شوند.
دكتر محمد جواد عامری عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیر كبیر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: صنایع دریایی از جمله صنایعی است كه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، به طور عمده در دست كشورهای خارجی بوده و غالب آنچه با عنوان تاسیسات دریایی در سواحل مختلف كشور در ارتباط با سازه های متحرك مانند انواع كشتی های نظامی و تجاری به كار گرفته شده از كشورهای مختلف شرقی و غربی خریداری شده است.
وی با اشاره به رابطه ضعیف صنعت و دانشگاه در زمینه صنعت دریایی كشور گفت: هنوز صنایع كشور به دانشگاه ها اعتماد ندارند. كشتی سازی یكی ازاشتغال زا ترین صنایع نه تنها در ایران بلكه در جهان است و حمایت های ویژه ای هم از این صنعت می شود اما تنها 10 درصد فارغ التحصیلان این رشته جذب كار می شوند.
وی تصریح كرد: هم اكنون قیمت هر كشتی LNG، دویست و بیست میلیارد تومان است، با فرض اینكه حداقل 20 درصد آن كار ساخت بدنه باشد، با برآورد های دولت مبنی بر هزینه 10 میلیون تومانی برای اشتغال زایی هر نفر تنها 4400 نفر به طور مستقیم با صنعت درگیر می شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیر كبیر تصریح كرد: برخی  ضوابط موجود در قانون كار ایران، ضوابط گمركی، ضعف مدیریت در برخی شركت های كشتی ساز و گاهی تعویض های مكرر آنها، حمایت نكردن مناسب بانك ها، همكاری نكردن مناسب كار فرمایان و مواردی از این قبیل، به عنوان عواملی هستند كه تولید كنندگان داخلی انجام تعهدات خود ناتوانند.
وی گفت: با وجود مشكلات فراوان بانكی، بیمه ای و گمركی و مشكلات خرید برخی ازمسئولان از خارج، با این دیدگاه باید تمام مشكلات در ابتدا حل شود تا بعد از آن بتوانیم یك صنعت كشتی سازی فعال در كشور داشته باشیم.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM