نحوه تشخیص میوه ناسالم و فاسد چگونه است؟
برای تشخیص انواع میوه سالم و رسیده روشهایی وجود دارد که به تفکیک در ذیل به انها پرداخته شده است.
fjrigjwwe9r0tblRecommendation:Result_Question
بعضی نشانه ی خوب یا
بد بودن میوه ها:
- پوست
هندوانه خوب، صاف و صیقلی است و وزنش نسبت به اندازه اش کمتر است، اگر به هندوانه
کمی ضربه بزنید کمی صدا در آن می پیچد و اگر آن را بین دو دست فشار دهید صدای پاره
شدن آن به گوش میرسد.
-
بدنه ی طالبی رسیده، سفت و بوی خوشی از آن به مشام میرسد،اگر طالبی را تکان دهید ،
صدای درون آن را خواهید شنید. رنگ پوست طالبی خوب، زرد مایل به سبز یا زرد کمرنگ
میباشد.
-
بدنه ی فلفل دلمه ای تازه صاف و سفت و آبدار است، نرمی نشانه ی ماندگی و پژمردگی
است.
-
پیاز خوب سفت است و پوست خشک آن یکی دو لایه بیشتر نیست. نرمی پیاز و
جداشدن پوست آن نشانه ی فاسد شدن یا سبز شدن است. پیاز ها به سه رنگ
سفید، صورتی و بنفش دیده میشود که پیاز بنفش تندتر است و بیشتر برای پیاز داغ به
کار میرود. پیاز سفید برای سالاد و سرسفره مناسب است، ولی خوب سرخ نمی شود.
-
گلابی را بین انگشتان خود فشار دهید، گلابی رسیده نرم تر بقیه ی گلابی هاست. گلابی
نه باید خیلی سفت باشد نه خیلی نرم. چون اگر نرم باشد از درون خراب شده است.
- در
خرید کاهو دقت کنید که وسط آن پیچیده باشد و ساقه ی آن بالا نیامده باشد، درغیراین
صورت بخش عمده وزن کاهو از همان ساقه خواهد بود.
-
بادمجان خوب دارای پوست تیره و براق است و مغزی سفید و کم تخم است.
-
اگر سیب زمینی دارای جوانه های زیادوپوست سبز رنگ است از خرید آن خودداری کنید،سیب
زمینی سالم باید پوستش زبر،سفت و محکم باشد.
- گریپفروت:
به انتهای گریپفروت یعنی قسمتی که به ساقه
مربوط میشود توجه کنید. این قسمت برآمده است و ناصاف و پرچین به نظر میآید و هر
چه پوست آن ضخیمتر باشد پر آبتر است.
- خربزه: وزن خربزه رسیده نسبت
به حجمش بیشتر است.
- لیمو ترش: لیمویی را برای
خرید انتخاب کنید که نسبت به حجمش سنگینتر و رنگ آن زرد و شفاف باشد و بوی مطبوعی
از آن به مشام برسد.