آیا وجود نمک در روغن باعث تغییر در نقطه دود روغن و میزان پایداری آن می شود؟
خیر، نمک نقطه دود روغن را پایین می آورد و باعث می شود روغن زودتر تخریب شود.
fjrigjwwe9r1tblRecommendation:Result_Question
fjrigjwwe9r3tblRecommendation:Result_Question
fjrigjwwe9r2tblRecommendation:Result_Question
از افزودن نمک به
ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید. نمک نقطه دود روغن را پایین می آورد و باعث می شود روغن
زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث می شود رطوبت در سطح غذا جذب شود و وقتی غذا به
درون روغن اضافه شد، روغن به بالا پاشیده شود.اگر لازم باشد، نمک را می توان قبل
از خوردن اضافه نمود.