همرمان با برگزاری سومین ایدهبازار خوراک و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر 6 طرح برگزیده این رویداد معرفی خواهند شد.
به گزارش ایسنا، سومین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی با هدف حل چالشها و نیازهای صنایع غذایی کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوریهای نوآورانه و بهرهبرداری شرکتها و فعالین صنایع غذایی کشور برگزار خواهد شد.
در این رویداد بیش از 116 طرح، اختراع، ایده و محصول نوآورانه از سوی فعالان این صنعت ارسال شد و پس از غربالگری طرحها، برگزاری کارگاههای مشاوره و coaching و در نهایت داوریهای تخصصی، 32 طرح در این مرحله انتخاب شد.
از میان این 32 طرح، 24 طرح موفق به شرکت در کارگاههای حضوری و آنلاین و در نهایت 18 طرح مجوز ارائه حضوری در روز demoday که در روز 26 بهمن برگزار شد، را دریافت کردند. در این جلسه طرحها پس از ارائه در حضور داوران، 6 طرح برای ارائه درمقابل سرمایهگذاران و بهرهبرداران در روز رویداد نهایی به مرحله بعد راه یافتند.
طرحهای منتخب در روز 3 اسفند ماه 98 در حضور صاحبان سرمایه ارائه خواهند شد.
این رویداد توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و شرکت ایدهبازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر (به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری وزارت بهداشت) برگزار میشود.
عناوین طرحهای برگزیده به این شرح است:
' نمک فانکشنال؛ در مسیر پیشگیری از افزایش فشار خون'
' تولید پروتئین شیرین مزه مونلین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس به روشی سالم جهت مصارف خوراکی'
'شناسایی سریع آفلا توکسین بااستفاده از روش الکتروشیمیایی بر پایه آنتی بادی'
' تولید کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ'
' ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و ساختاری و حسی و زندهمانی پنیر فتای سینبیوتیک با استفاده از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری'
'انواع سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی صنعتی با قابلیت تنظیم و طراحی کانت و زنده مانی مشخص برای نوشیدنیهای لبنی و داروهای پروبیوتیک'.
انتهای پیام