تولید و مصرف مواد غذایی دست کاری شده ژنتیکی باعث کاهش خطرات زیست محیطی ناشی از مصرف آفت کش ها و کودهای شیمیایی می گردد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، علیرضا حق پرست، عضو گروه پاتوبیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد در مقاله خود به عنوان میزان آگاهی و نظرات جامعه دانشگاهی نسبت به استفاده از مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی افزود: در حال حاضر با توجه به افزایش بی رویه جمعیت و نیاز به تامین مواد غذایی این جمعیت رو به تزاید زیست فناوری کشاورزی مورد توجه خاص است.
همچنین، محصولات تراریخته گوناگون پر محصول و مقاوم کشاورزی مانند ذرت، برنج، گندم، گوجه فرنگی تولید و استفاده از تکنیک های نوین زیست فناوری در افزایش تولید شیر و گوشت دام موثر واقع شده اند.
وی گفت: میزان آگاهی جامعه از مواد غذایی تغییر یافته ژنتیکی و تمایل آنها نسبت به استفاده از آنها در رژیم غذایی دارای اهمیت است.
وی عنوان کرد: ایران از جمله کشورهای در حال توسعه نیازمند به این صنعت جهت رشد اقتصادی و افزایش کیفیت مواد غذایی و صرفه جویی در مصرف کودهای شیمیایی و آفت کش هاست.
یادآور می شود، تولید و مصرف مواد غذایی دست کاری شده ژنتیکی باعث کاهش خطرات زیست محیطی ناشی از مصرف آفت کش ها و کودهای شیمیایی گردیده و رشد صنعت تولید مواد غذایی را سبب گردد.