مقاله ها
نویسنده : IPezeshk.com
بازدید : 281
تحت چه شرایطی سبزیجات و صیفی جات خرد، بسته بندی شده و منجمد را میتوان با اطمینان مصرف کرد؟ برای استفاده بهتر از خواص سبزیجات و باید به نکات خاصی دقت کرد که در ذیل به گروه مهمی از آنها اشاره می گردد:
fjrigjwwe9r1tblRecommendation:Result_Question

سلول‌های سبزیجات پس از خرد شدن، آسیب می‌بینند و همین امر سبب از دست رفتن بخش زیادی از ویتامین‌های سبزی می‌شود. معمولاً سبزی را بعد از خرد کردن، سرخ می‌کنند  که این کار هم بخش زیاد ویتامین سبزی را از بین می‌برد؛یعنی سبزی خردشده و سرخ شده، دیگر ویتامین زیادی ندارد اما با این حال می‌توان روی مواد معدنی و فیبرشان حساب کرد.تهیه، خرد و سرخ کردن سبزیجات به شکل تازه‌ به‌ تازه را بهترین نوع استفاده از سبزیجات استاما به تمام افرادی که بنا به هر دلیلی قادر به این کار نیستند توصیه می شود که برای اینکه خاصیت سبزی، کمتر از دست برود، بهتر است بلافاصله پس از سرخ کردن، آنها را فریزکنید تا حداقل امکان رشد باکتری‌ها و میکروارگانیسم ‌های درونی یا موجود در محیط در آنها به کمترین حد برسد. بنابراین خریداری و استفاده از سبزیجات منجمد بیشتر از انواع تازه و خردشده‌ ای که در فروشگاه‌ها در دسترس هستند،توصیه می‌شود. اما باز هم دقیقا نمی‌توان گفت که کدام نوع صددرصد به دیگری برتری دارد. ممکن است کارخانه‌ای که آن سبزی تازه خردشده را به بازار ارایه کرده از نظر شرایط بهداشتی و تهیه محصول، خیلی بهتر از کارخانه‌ای باشدکه محصول منجمد را روانه بازار نموده است. استفاده از بسته بندی با کیسه شفاف بسیاری از متخصصان در عرصه ‌های گوناگون، بسته‌ بندی‌های شفاف را برای محصولات غذایی مناسب نمی‌دانند و معتقدند که تابش نور، باعث تخریب سلول‌های مواد غذایی می‌شود؛ وجود بسته‌بندی‌های شفاف برای سبزیجات بدون اشکال است چرا که همه مواد غذایی به نور حساس نیستند و در مورد سبزیجات هم می‌توان گفت که تنها ویتامین B2 موجود در آن به تابش نور شدید حساسیت دارد اما شرایط نگهداری سبزیجات منجمد به گونه ‌ای استکه بعید به نظر می‌رسد از زمان آماده‌سازی در کارخانه، نگهداری در فروشگاه و خریداری و مصرف توسط مشتری، در معرض تابش نور شدید و مستقیم قرار بگیرد.

توصیه هایی برای نگهداری سبزیجات منجمد:

- باید سبزیجات منجمد، آخرین خرید شما از فروشگاه باشد و پس از آن، سریع به خانه برگردید تا یخ آنها خیلی باز نشود.

- اگر یک بسته سبزی برای مصرف خانواده شما زیاد است، باید به محض رسیدن به خانه و هنگامی که کمی از یخ سبزی باز شد،  آن را به بسته‌ های کوچک‌تر تقسیم نمایید تا هر بار برای استفاده، مجبور به باز کردن یخ کل سبزی نباشید؛ زیرا این کار بیشترین آسیب را به بافت سبزیجات و مواد مغذی آن وارد می نماید.

- برای کاهش نوسان دمایی و از بین رفتن خاصیت سبزیجات منجمد می‌توانید یک ظرف یخ را با خود به فروشگاه ببرید و این محصولات را درون آن بریزید.

- آب سبزیجات را پیش از قرار دادن در فریزر (چه به صورت تازه، چه سرخ‌ شده) خوب بگیرید. با این روش، سرعت انهدام مواد مغذی آن را به حداقل می‌رسانید.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

نام : *

پیغام : *

 

سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر تجمیع
طراحی پرتال سازمانی - بهبود پورتال
طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای بهبود