مقاله ها
نویسنده : IPezeshk.com
بازدید : 339
نحوه تشخیص سبزیجات و صیفی جات ناسالم و مانده چگونه است؟ برخی از مشخصات انواع سبزیجات و صیفی جات سالم و تازه به قرار ذیل می باشند:
fjrigjwwe9r3tblRecommendation:Result_Question
fjrigjwwe9r0tblRecommendation:Result_Question
fjrigjwwe9r1tblRecommendation:Result_Question

نحوه تشخیص برخی از انواع صیفی جات و سبزیجات سالم و تازه:

 

- کلم‌پیچ: کلم‌پیچ خوب سفت، سنگین و سفیدرنگ است و برگ آن تلخی و تندی ندارد.

- کاهو:  در هنگام خرید کاهو دقت کنید که دل آن پیچیده باشد و ساقه آن بالا نیامده باشد. در غیر این صورت بخش عمده وزن کاهو از همان ساقه خواهد بود.

- اسفناج: برگ اسفناج و جعفری نباید ساقه بلند و خشن باشد. اسفناج خوب برگ‌های پهن و سبز و ساقه کوتاه است.

- سیب‌زمینی: اگر سیب‌زمینی دارای جوانه‌های زیاد و پوست سبزرنگ است از خرید آن خودداری کنید. سیب‌زمینی سالم باید پوستش زبر و سفت و محکم باشد و رنگ آن زرد طلایی است.

- کدو حلوایی: در خرید کدو حلوایی دقت کنید که اولا رنگ آن تیره باشد. ثانیا وزن آن نسبت به حجمش کم نباشد. زیرا کدوی سبک توخالی است و جدای از آن نازک است و کدوی گردن‌دار سنگین‌تر است.

- کنگر: این گیاه فصل بهار به بازار می‌آید و می‌توان از ساقه آن بورانی یا خورش تهیه کرد.کنگر پیر خارهای نوک‌تیزی دارد که باید با قیچی گرفته شود. خارهای کنگر جوان که رنگ زرد بسیار روشنی دارد نرم و بی‌آزار است.

- بادمجان:  بادمجان خوب دارای پوست تیره و شفاف است و مغزی سفید و کم‌دانه دارد.

- فلفل دلمه‌ای:  بدنه فلفل دلمه‌ای تازه صاف و سفت و آبدار است. اگر فلفلی نرم باشد نشانه ماندگی و پژمردگی آن است.

- بامیه: بامیه جوان ریز و به رنگ روشن و بامیه‌های پیر و درشت چوبی و خشن هستند. در هنگام خرید دقت کنید که فقط بامیه‌های جوان را جداکنید.

 

نکات قابل توجه:

بهترین شرایط برای خرید سبزیجات، خریداری سبزی تازه بدون مواد ضد عفونی کننده و یا مواد شیمیایی و به طور مستقیم از محل کاشت می باشد.

سعی کنید از سبزیجاتی که به طور طبیعی رسیده اند استفاده نمائید نه از سبزیجاتی که به طور نارس چیده شده و به طور مصنوعی می رسند.

برای خرید سبزیجات از پلاستیک رنگ روشن یا پاکت کاغذی استفاده کرد از پلاستیک مشکی ( زباله ) و روزنامه استفاده نکنید . اگر سبزیجات به مدت طولانی لابه لای روزنامه قرار گیرد جوهر نوشته های روزنامه به تدریج جذب سبزی می شود .

•  در خرید سبزیجات توصیه می گردد هر چه سبزی اندازه اش  کوچکتر باشد تردتر است .

اگر نوعی سبزی در فصل خاصی وجود ندارد ، به جای انواع کنسرو  شده ، از انواع منجمد شده آن استفاده نمائید .

سبزیجات حاوی مقدار زیادی آب هستند که در صورت تبخیر باعث از بین رفتن بسیاری مواد مغذی موجود  در سبزی و تغییر مزه آن نیز می شوند با نگهداری سبزیجات در محیط مرطوب می توان مانع جذب این تغییرات شد.

نگهداری سبزیجات در مغازه در صورتی  که در یخچال  صورت پذیرد مواد مغذی آنها به میزان بیشتری حفظ می شود .آنزیمهای موجود در سبزیجات باعث تغییر ترکیب سبزیجات و از دست دادن مواد مغذی  آنها و همچنین باعث تبدیل قند موجود در سبزیجات به نشاسته می شود . سرما باعث می شود فعالیت آنزیم ها کاهش یافته و در نتیجه دوام سبزی بیشتر می شود.

برای نگهداری سبزیجات خریداری شده در منزل توصیه می شود  هر چه سریع تر آن را شسته و پس از خارج شدن آب  آن را در پارچه   نازک تمیز قرار داده و در یخچال نگهداری می کنیم.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

نام : *

پیغام : *

 

سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر تجمیع
طراحی پرتال سازمانی - بهبود پورتال
طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای بهبود