مقاله ها
نویسنده : IPezeshk.com
بازدید : 288
انواع امگا و اثرات هریک از انواع امگا چیست؟ از نکات مهم در مورد انواع اسید های چرب امگا در نسبت آنهاست بطوریکه عدم دستیابی به نسبت مناسب میان امگا3 به امگا6 ، منجر به عوارضی خاص خواهد شد.
fjrigjwwe9r1tblRecommendation:Result_Question

اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه با زنجیره بلند امگا 3 و امگا 6:

هم امگا 3 و هم امگا6 با شرکت در فرآیند فعالیت های کید اشکال شیمیایی پیچیده تری به خود می گیرند و به اسیدهای چرب چندگانه زنجیره بلند (حیوانی) تبدیل می شوند. با توجه به رقابت این دو اسید چرب برای شرکت در این فرآیند در صورت عدم وجود تعادل میان آنها، اسید چرب ضروری که در موضع ضعف قرار دارد امکان شرکت در فعالیت های کبد را نمی یابد. یک کبد سالم می تواند تنها%10 از اسیدهای چرب ضروری را که بدن دریافت می کند به فرآورده های زنجیره بلند تبدیل کند. دانشمندان در مورد این که آیا آنچه بدن ما بدان نیاز دارد صرفا فرآورده های زنجیره بلند اسیدهای چرب ضروری است یا امگا3 و امگا6 نباتی نیز در بدن مستقیما مورد استفاده قرار می گیرند اتفاق نظر ندارند منتهی اهمیت وجود انواع زنجیره بلند یا حیوانی این دو اسید چرب ضروری در جیره غذایی مورد تایید قاطبه آنان قرار دارد

 لازم به ذکر است که نوع دیگری از اسید های چرب نیز به نام امگا 9 یا (اسید اولئیک) وجود دارد که در برخی موارد بعنوان مکمل دو نوع امگای 3  و 6 مورد استفاده قرار می گیرد.

 

نقش اسیدهای چرب ضروری در بدن:

اسیدهای چرب ضروری مثل سایر چربیها برای بدن انرژی فراهم می کنند. ارزش ایجاد انرژی آنها مشابه سایر چربیها و روغن ها است ولی برخلاف چربیهای اشباع شده نقش مهمی در سلامت بدن دارند. در واقع همان طور که از نامشان پیداست آنها برای بدن ضروری اند و از آنجا که بدن ذخایر محدودی از آنها دارد باید بطور منظم مصرف شوند. هر دو گروه مهم اسیدهای چرب ضروری (EFA) امگا 6 و امگا 3 اجزایی از سلولهای عصبی و غشاهای سلولی را تشکیل می دهند. آنها توسط بدن به آیکوسانوییدها، لوکوترین ها و پروستاگلاندین ها تبدیل می شوند که در اکثر فعالیتهای متابولیسم در بدن شرکت دارند.EFA ها به دلیل حضورشان در غشا سلولی در فعالیت های فیزیولوژیک بدن نیز شرکت دارند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: تنظیم فشار درون چشم، مفاصل و عروق خونی و هدایت پاسخهای ایمنی تنظیم ترشحات بدن و میزان ویسکوزیته (چسبندگی یا گران روی) آنها گشاد و تنگ کردن عروق خونی تنظیم گردش خون جانبی هدایت هورمونهای درون ریز به سلولهای هدف خود تنظیم عضلات صاف و رفلکس های خودکار بدن اتنظیم سرعت تقسیم سلولی حفظ حالت سیالی و کشسانی غشاهای سلولی تنظیم ورود و خروج مواد در سلولها انتقال اکسیژن از گلبولهای قرمز خون به بافتها حفظ عملکرد صحیح کلیه ها و تعادل مایعات بدن متحرک نگاه داشتن چربیهای اشباع در جریان خون جلوگیری از چسبیدن سلولهای خونی به همدیگر (و در نتیجه عدم تشکیل لخته های خونی که علت حملات قلبی و سکته های مغزی هستند) تنظیم میزان آزادشدن مواد التهابی از سلولها که می تواند سبب شروع واکنشهای حساسیتی گردد. تنظیم انتقالات و ارتباطات عصبی. در صورتی که رژیم غذایی فاقد یکی از این اسیدهای چرب امگا 3 یا امگا 6 به مدت طولانی باشد، بیماریهای تحلیل برنده ا (دژنراتیو) ایجاد خواهند شد

در بدن نسبت امگا 6 به امگا 3 باید 1به1 باشد و حداکثر1به 4 .اما متاسفانه در افراد جامعه 1 به 11 تا 1 به 30 میباشد.یعنی در اغلب موارد( امگا 6 ) 30 برابر بیش از( امگا3) است.

 

از عوارض عملکرد امگا 6 میتوان اگزما، ریزش مو، تحلیل کبد، افزایش ابتلا به عفونت، تاخیر در التیام زخم ها را میتوان اشاره کرد.

 

از عوارض امگا 3 میتوان لاغر بودن فرد، اسیب به بینایی و توانایی یادگیری، افزایش تری گلیسیرید و فشار خون و خشکی پوست را بر شمرد.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

نام : *

پیغام : *

 

سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر تجمیع
طراحی پرتال سازمانی - بهبود پورتال
طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای بهبود