مقاله ها
نویسنده : IPezeshk.com
بازدید : 285
ویژگیها و خواص نانهای صنعتی در چیست؟ شاخص ترین مزایای نانهای صنعتی در کنار تهیه سریع و آسان، مدیریت مصرف، نظارت مناسب بر پخت و نیز کیفیت مناسب در آنها، شامل بهداشتی بودن، ماندگاری بالا و ارزش تغذیه ای بالا در آنهاست.
fjrigjwwe9r2tblRecommendation:Result_Question
fjrigjwwe9r0tblRecommendation:Result_Question
fjrigjwwe9r3tblRecommendation:Result_Question
fjrigjwwe9r1tblRecommendation:Result_Question

ویژگیهای نان صنعتی آنگونه که در دستور کار کشوری ساماندهی به تهیه و تامین نان مورد نیاز مردم مورد توجه قرار گرفته است، در پی اصلاح الگوی مصرف نان، مدیریت مصرف و نیز مواردی همچون ارتقای کیفیت و کمیت و سلامت نان است که در ذیل به تفصیل در مورد آن بحث می شود:

 الف – رعایت نکات بهداشتی :

                   1 – حداقل دخالت عوامل انسانی در مراحل تولید نان و عدم تماس آنها با محیط های آلوده .

                   2 – استفاده از وسایل بهداشتی و رعایت نظافت کامل .

                   3 – عاری بودن محیط تولید از عوامل انتقال آلودگی نظیر گرد وغبار و حشرات .

                   4 – نقل و انتقال کاملا بهداشتی نان از محل تولید تا محل مصرف و جلوگیری از تماس با

                          دست آلوده یا وسایل آلوده کننده .

                   5 – تضمین سلامت محصول نهایی یعنی نان با استفاده از روش های علمی و آزمایشگاهی .

         ب – توجه ویژه به کیفیت پخت :

                    1 – مهارت در انتخاب مواد اولیه مرغوب و عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز .

                    2 – تبحر در فرمولاسیون نان و مهارت در خمیرگیری و پخت نان .

                    3 – رعایت استاندارد های روز در زمینه تولید ، بهداشت و سلامت .

                    4 -  ایجاد طعم ، مزه ، عطر و بو بنابر خواسته و نظر مشتریان .

                    5 – اهمیت دادن به موضوع تازگی نان در هنگام مصرف با بهبود مستمر در فرآیند تولید .

                    6 -  شکل ظاهری مناسب و وزن متناسب فرد یا خانواده و تطابق با سلیقه ایرانی و غذاهای

                           متعارف .

         ج – ایجاد ارزش تغذیه ای برای آحاد جامعه :

                   1 – استفاده از آرد هایی که درصد استحصال آنها بالاست و یا در صورت امکان آرد کامل ، به

                         منظور انتقال ارزش های غذایی گندم و سبوس .

                   2 – ترکیب آرد با مکمل هایی نظیر ید و آهن که مورد نیاز جامعه می باشد  .

                   3 – تلاش در جهت حفظ ویتامین ها و ارزش های غذایی موجود در آرد هنگام خمیر گیری ،

                          پخت و تغییرات دمایی نان پس از فرآیند پخت .

                   4 – اطلاع رسانی کافی به مصرف کننده در خصوص میزان انرژی (کالری )نان تولید شده و

                         سایر خواص آن به منظور ترویج عادات صحیح تغذیه ای و اخذ رژیم غذایی مناسب

                         توسط هر فرد.

                                                                                   

          د – تلاش در جهت بالا بردن ماندگاری محصول :        

                  1 – فرآیند تولید نان تاثیر زیادی در ماندگاری آن دارد . کلیه مراحل از تهیه خمیر تا کاهش دمای نان از دمای پخت تا دمای محیط و در صورت نیاز به کمتر از آن نیازمند نظارتدقیق است .

                   2 – یکدست بودن نان هم در سطح و هم در حجم ، ماندگاری محصول را بالا می برد و بیاتیآن را به تاخیر می اندازد .

                    3 – حمل و انتقال نان به محل نگهداری نیازمند مهارت و دقت عمل است تا ماندگاری آنبالاتر برود.

                    4 – بسته بندی مناسب و مطابق با نوع نان ، در حفظ تازگی و جلوگیری از بیات شدن آنبسیار موثر است .

         چنانچه نانوا یا تولیدکننده نان ، نکات فوق را در دستور کار خویش قرار دهد ، قطعا محصول نهایی ، نانی است که :

                  بهداشتی و سالم است ، 

                  مغذی است ،

                  کیفیت پخت بالایی دارد ،

                  ماندگاری طولانی تر ( بدون مواد افزودنی نگهدارنده ) و ضایعات بمراتب کمتری دارد ،

                  خرید آن با صرفه است و ارزش افزوده زیادی برای خریدار ایجاد می نماید

                  و به طور کلی نه فقط رضایت مصرف کننده را جلب می نماید بلکه :

                  ایمنی نان و خرید صورت گرفته تضمین شده است .

          

         نکته پایانی متوجه الزامات موجود در زندگی جدید شهری است. کمبود وقت ، مشغله زیاد و عدم امکان برنامه ریزی در تهیه جزئیات و احتیاجات روزمره زندگی از قبل ، شرایطی را فراهم نموده است که مصرف کننده از این پس ترجیح خواهد داد که بتواند نان مورد نیاز خویش را  به سهولت تهیه نماید .


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

نام : *

پیغام : *

 

سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر تجمیع
طراحی پرتال سازمانی - بهبود پورتال
طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای بهبود