نویسنده : بدرالملوك فرقانی ، نازیلا كسائیان ، مریم طلا مینایی ، مریم زارع ، دكتر سامان حقیقی ، دكتر مسعود امینی
متن زیر چكیده می باشد، برای دریافت متن كامل مقاله بر روی فایل مقاله كلیك كنید
رژیم غذایی یكی از اركان اساسی در كنترل بیماری دیابت می باشد. در این میان تركیب غذا كه بتواند تاثیر كمی بر روی قند خون بعد از غذا در افراد دیابتی بگذارد از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. با توجه به اثرات مثبت فروكتوز كه در موارد غذایی به طور طبیعی وجود دارد ما بر آن شدیم كه از بین مواد حاوی فروكتوز ، خرما را كه حدود 50% فروكتوز دارد در یك وعده غذایی افراد دیابتی جای دهیم و اثر آن را در مقدار قند خون 2 ساعته بیماریان دیابتی مراجعه كننده به مركز تحقیقات دیابت بررسی نمائیم ...