اخبار
منبع : www.isna.ir

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی یزد با اشاره به لزوم حمایت از شرکت‌های کوچک، تصریح کرد: تلاش ما ایجاد زیرساختهای مغزافزاری برای این شرکتهاست تا بتوانند در رقابت با مجموعه های بزرگ تر، در میدان بمانند و این کار تنها با ارتقاء روش ها، بالا بردن دانش و شناخت مخاطب ممکن است.

به گزارش ایسنا، «علی اکبر حجت» رییس شرکت عمران شهرک صنعتی یزد در مراسم اعطای نمایندگی مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران در قالب تفاهم نامه همکاری سه جانبه به مدرسه کسب و کار تمدن پویا مستقر در شهرک صنعتی یزد، موفقیت امروز و شناخته شدن شهرک صنعتی یزد را ناشی از علاقمندی صنعتگران و همکاری مطلوب مدیران دولتی از جمله در حوزه صنعت و شهرک صنعتی عنوان کرد.

وی افزود: متاسفانه در کشورمان کمتر به خردورزی، آموزش و توسعه مباحث علمی و بهره گیری از دانش و کتاب توجه می شود.

رییس کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی یزد تأکید کرد: باید این مباحث به گونه ای مورد توجه مسئولان باشد که وقتی یک مدیر در جایگاهش نبود ضعف مدیریت و نبودش احساس شود.

حجت خاطرنشان کرد: هم اکنون در شهرک صنعتی یزد 830 واحد تولیدی که عمده آنها سرشناس و شناخته شده هستند، فعالیت دارند که می‌توانند با بهره گیری از ظرفیت مرکز خدمات فناوری و کسب‌ و ‌کار مستقر در این مجموعه، توان علمی خود را ارتقاء دهند.

«مسعود عظیمی» مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی یزد هم در این مراسم گفت: نقش بخش خصوصی در حوزه تولید بسیار بارز است و مسئولان دولتی، این بخش را شاخص برتر یزد نسبت به سایر استانها تلقی می‌کنند.

وی با اشاره به روند ساخت مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی اظهار کرد: به دلیل نقش خاص بخش خصوصی، بعد از ایجاد زیرساخت ها ، فضای فیزیکی این مرکز در اختیار این بخش قرار گرفت.

عظیمی با اشاره به لزوم حمایت از شرکت های کوچک، تصریح کرد: تلاش ما ایجاد زیرساختهای مغزافزاری برای این شرکتهاست تا بتوانند در رقابت با مجموعه های بزرگ تر، در میدان بمانند و این کار تنها با ارتقاء روش ها، بالا بردن دانش و شناخت مخاطب ممکن است.

وی خاطرنشان کرد: در این خصوص مجموعه تمدن پویا با همکاری بخش خصوصی و هیأت امنای مرکز، تلاش کرده تا فضای تحقیقاتی، فکری و ترویج و آموزش را در شهرک صنعتی با نگاه فرهنگی و اقتصادی توسعه دهد.

عظیمی با اشاره به افتتاح رسمی مرکز خدمات فناوری و کسب ‌و ‌کار شهرک صنعتی با حضور معاون وزیر صنعت در هفته آینده، گفت: اگر شهرک صنعتی یزد سال گذشته در کشور برتر می‌شود به دلیل آن است که 15 سال به صورت واقعی توسط بخش خصوصی اداره شده است.

«محسن افضلی» مدیر عامل مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران نیز با تشریح فعالیت‏های این مرکز گفت: اگر بخواهیم بر مشکلات و تحریم ها فائق آییم راهی جز توانمندسازی نیروی انسانی وجود ندارد.

وی یکی از دلایل موفقیت این مجموعه را ثبات مدیریت آن عنوان کرد و افزود: برون سپاری آموزش به بخش خصوصی، زمینه خوبی برای توسعه صنعت و سایر بخش هاست که باید مدنظر مسئولان باشد.

«فلاح» مدیر مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی یزد و مدیر تمدن پویا هم در پایان این برنامه، فعالیت‌ های این مجموعه را همراه با حمایت های دولتی و بخش خصوصی تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، این تفاهم‌نامه مابین مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی یزد، مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران و مدرسه کسب و کار تمدن پویا با هدف ارائه خدمات حرفه‌ای به صنایع کوچک‌ و متوسط استان یزد با تکیه بر ظرفیت‌های مشاوران و مدیران حرفه‌ای و نهادهای پشتیبان حول محورهای مشاوره صنعتی، آموزشی و فرهنگ‌سازی به منظور ایجاد صنایع رقابتی با خدمات حرفه‌ای به امضاء رسید.
انتهای پیام


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM