اخبار
منبع :

این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.

این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و

از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.

 مواد لازم

500 گرم پنیر کاممبر 

 دو قاشق سوپخوری آرد سفید

دو قاشق چای خوری پودر خردل

یک عدد تخم مرغ

دو قاشق سوپخوری شیر

نصف فنجان خرده نان

یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

روغن برای سرخ کردن

سبزیجات معطر تازه 

 روش تهیه

پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.

بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.

در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.

هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.

روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت 30 تا 60 ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.

برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM