اخبار
منبع :

مواد لازم:

آرد ذرت

150 گرم

نمک

2/1 قاشق چایخوری

آب ولرم

2/1 لیوان(120 میلی گرم)

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

 

درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و برای 4-3 دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت دهید.خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشید گلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید (برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید) و در روغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن ازوسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت u بگیرد و با هر موادی که تمایل داشتید پ رکنید و سرو نمایید.

مواد لازم داخل تاکو :

گوشت چرخ کرده

250 گرم

پیازخردشده

1 عدد

سیرخردشده

1 حبه

فلفل سبزتندخردشده

3 عدد

کاهوخردشده

2/1 عدد

گوجه فرنگی خردشده

2 عدد

پنیرپارمزان رنده شده

4-3 قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص تاکو

به مقدارلازم

سس تند

به مقدارلازم

نمک وفلفل سیاه

به مقدارلازم

روغن مایع

به مقدارلازم

 

طرز تهیه :

در تابه کمی روغن مایع بریزید. پیازرا کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرکند، سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل را اضافه نموده و تفت دهید و کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود واز مخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ، کاهو و پنیر پارمزان  تاکوها را پر کنید و سرو نمایید .

 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM