اخبار
منبع :

تقی زاده- برای جلوگیری از چاقی می توان نان های سبوس دار هم چون سنگك، تافتون و جو مصرف كرد!

 

استفاده از این نان ها برای كنترل میزان چربی ، قند و فشار خون بسیار موثر است.نان های سبوس دار مقادیری فیبر، ویتامین B ، منیزیم، آنتی اكسیدان و استروژن های گیاهی دارند.بررسی های این طرح نشان می دهد مردم، غلات سبوس دار را كمتر مصرف می كنند.در این طرح مشخص شد كه مردم بیشتر از غلات سفید و تصفیه شده (حدودا 201 گرم در روز) و كمتر از غلات كامل (حدود 93 گرم در روز ) استفاده می كنند.بر اساس همین مطالعه، شیوع عوامل متابولیكی (پر فشاری و بالا بودن چربی خون، چاقی شكمی، بالا بودن قند ناشتای خون) در افرادی كه غلات كامل و سبوس دار كمتری دریافت كردند، بیشتر است.با افزایش دریافت نان های سبوس دار كاهش معناداری در خطر ابتلا به بالا بودن سطح »تری گلیسرین« پرفشاری خون و سندرم متابولیك مشاهده شد.این یافته نشان می دهد مصرف زیاد نان های سفید و بدون سبوس با عوامل خطر بیماری های قلبی، عروقی همراه است.با توجه به این كه عوامل ژنتیكی، متابولیكی و محیطی در بروز اختلالات چربی خون نقش دارند، استفاده از نان های سبوس دار طی رژیم غذایی در پیشگیری از این بیماری موثر است.

 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM