اخبار
منبع :

 

 خبرگزاری دانشجویان ایران - علوم پزشكی ایرانسرویس : رسانه های جهان/سرطان بررسی پژوهشگران درباره شماری از موش های آزمایشگاهی نشان می دهد: نوعی ماده موجود در فلفل موسوم به كاپسایسین كه عامل طعم تند این گیاه است، باعث نابودی سلول های سرطانی پروستات می شود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشكی ایران محققان معتقدند : ورود ماده كاپسایسین به سلول های سرطانی باعث فعال شدن روند خودكشی سلولی در سلول های سرطانی می شود . محققان امیدوارند، در آینده از این ماده برای ساخت داروهای ضد سرطان بهره گیرند.انتهای پیام

 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM