اخبار
منبع :
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید فناوریهایی كه از دانش هسته‌ای برای تولید گیاهان استفاده می‌كنند، ممكن است به مبارزه با گرسنگی كمك نمایند.

به گزارش پایگاه اینترنتی بی‌بی‌سی نیوز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در روشی شده است كه با استفاده از تشعشعات رادیواكتیو ، محصولات زراعی پایدار در برابر شرایط آب و هوایی نامناسب و آفات تولید می‌كند.

براساس اعلام این سازمان، این شیوه پرورش گیاهان، ابزاری قدرتمند برای كمك به غلبه بر بحران غذایی جهان است.

دانشمندان می‌گویند قرار دادن گیاهان و بذرها در برابر اشعه رادیواكتیو ممكن است باعث شود محصولات زراعی در برابر آفات و امراض مقاوم شوند و یا در شرایط سیل و خشكسالی دوام بیاورند.

روش، موسوم به " القای جهش " ،)?mutation induction(?بر خلاف اصلاح ژنتیكی گیاهان، صرفا فرآیند طبیعی تغییر خود به خود در گیاهان را تسریع می‌كند.

چایك امبا، رئیس واحد پرورش گیاهان در آزمایشگاه‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این فناوری را بی‌خطر می‌داند.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌خواهد برای گسترش این فناوری، كه از دهه بیست میلادی از آن استفاده می‌شده است، سرمایه‌گذاری بیشتری انجام شود.

اخیرا از این فناوری در ویتنام برای تولید یك نوع برنج مخصوص كه خاصیت بار دهی بیشتری دارد، استفاده شد از این فناوری همچنین در كنیا برای تولید نوع خاصی از گندم و در آفریقای جنوبی برای تولید مانیوك كه بار دهی بیشتری دارند، استفاده شده است.

جنت كاتر، از واحد علمی سازمان بین‌المللی صلح سبز، اذعان دارد این روش در مقایسه با اصلاح ژنتیكی خطرات كمتری برای محیط زیست در بر دارد، اما می گوید كه اكنون ابزار پیشرفته تری برای افزایش تولید محصولات زراعی وجود دارد.

او می‌گوید فناوری كه از دانش ژنتیكی برای افزایش محصولات زراعی استفاده می كند، ابزاری پیشرفته تر از " القای جهش " است


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM