اخبار
منبع :

رییس شبكه بیوتكنولوژی پزشكی با اشاره به ظرفیت و توان علمی بالای محققان ایرانی كه به تنهایی نیمی از كل بودجه زیست‌فن‌آوری «كامستك» برای 22 كشور منطقه را جذب كرده‌اند، اظهار كرد: با گذشت بیش از هشت ماه از سال مالی جاری، كماكان پژوهشگران، فن‌آوران و تولید كنندگان بیوتكنولوژی در انتظار آیین‌نامه‌ها و ابلاغ‌ها بوده و طرح‌های تحقیقاتی و تسهیلات فن‌آوری در بین روسای مراكز تحقیقاتی، معاونت‌های پژوهشی وزارتخانه‌های مختلف سرگردان است.

دكتر فریدون مهبودی با بیان این مطلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار فن‌آوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) خاطرنشان كرد: بیش از یك سال از شروع فعالیت معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری می‌گذرد كه هم نشان از توجه بالاترین مقام اجرایی كشور به علم و فن‌آوری و هم امیدهای دارد كه بتوان از طریق این معاونت زحمات مراكز تحقیقاتی، دانشگاهی، دانشمندان و پژوهشگران را در جهت رفع نیازمندیهای جامعه و مردم جهت‌دهی كرد. در این مدت شاهد حركتهای مثبت متعددی از معاونت بودیم، از جمله تشكیل ستادهای توسعه فن‌آوری مانند زیست فن‌آوری، تخصیص مبلغ قابل ملاحظه‌ای از بودجه سالانه كشور به بخش علوم و فن‌آوری و تشكیل نمایشگاه‌هایی كه پتانسیل علمی و فن‌آوری كشور را به خوبی به نمایش گذاشته است، لیكن در شرایط فعلی انتظارات زیادی هم در اثربخشی هر چه بیشتر این فعالیت‌ها در پژوهشگران و مسایل علمی و فن‌آوری كشور وجود دارد.

وی گفت: در دو سال گذشته شاهد كمبود قابل ملاحظه بودجه در مراكز تحقیقاتی و سرگردانی پژوهشگران در معاونتهای تحقیقاتی مراكز مختلف بوده‌ایم. این در حالی است كه همواره عنوان شده پتانسیل زیست فن‌آوری در كشور بسیار قابل توجه است و ما در شرایط رقابتی سختی قرار داریم و چنانچه سرمایه‌گذاری به موقع صورت نگیرد، فاصله كشور با پرچمداران فن‌آوری آنچنان افزایش می‌یابد كه هرگز قابل جبران نخواهد بود.

مهبودی با بیان این كه كشور ایران در دو سال گذشته در میان كشورهای اسلامی با تفاوت بسیار فاحشی موفق به جذب بیش از 50 درصد بودجه COMSTECH در زمینه زیست فن‌آوری و ژنتیك در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا شده است، خاطرنشان كرد: این بدین معنی است كه 50 درصد بودجه آن سازمان به ایران و مابقی آن به 21 كشور دیگر اختصاص یافته است، كه موید وجود نیروهای انسانی متخصص و كارآمد در كشور می‌باشد.

وی با ابراز امیدواری به تداوم حركت مثبت معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری از جمله تشكیل ستادهای ویژه فن‌آوری كه امیدهای فراوانی را به همراه دارد، تصریح كرد: روند رشد سالانه تولیدات فرآورده های بیوتكنولوژی دارویی در جهان بیش از 20 درصد است كه این رشد در دیگر فرآورده ها به ندرت دیده می‌شود. همچنین افزایش قیمت داروهای متكی بر زیست فن‌آوری در برخی اقلام به بیش از 20 میلیون ریال به ازای هر دوز رسیده است. این زنگ خطری است برای كشوری كه از پتانسیل‌های لازم برای خلق این فن‌آوری و تولید چنین فرآورده‌هایی برخوردار است.

رییس شبكه بیوتكنولوژی پزشكی در پایان ابراز امیدواری كرد كه تا قبل از پایان سال بتوانیم شاهد حركتی فعال جهت افزایش بودجه‌های تحقیقاتی و ایجاد تسهیلات لازم برای تولید فرآورده‌های جدید در كشور باشیم.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM