اخبار
منبع :

پژوهشگران شیلات كشورمان با همكاری محققان خارجی طرح تسریع در تکثیر و پرورش ماهی هامور را با استفاده از نمونه ژن اصلاح شده مارماهی باله کوتاه بررسی کردند.


امیری، عضو هیات علمی گروه شیلات و محیط زیست پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در حاشیه نشستی علمی «کنترل غدد درون ریز بر روی رشد اووسیت های ( سلول جنسی ماده ) مرحله پیش زرده سازی در مار ماهی باله کوتاه» كه با حضور استاد دانشگاه اتاكو نیوزیلند در این زمینه در دانشگاه برگزار شد در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اظهار داشت: از چند سال گذشته دانشگاه‌های كشور شروع به پرورش انواع ماهی‌های دریایی كرده‌اند از جمله تكثیر مارماهی‌ هامور دریایی كه در استخرهای بسته پرورش داده می‌شوند. از خصوصیات این ماهی‌ها ضعیف شدن روند تخم‌گذاری ماهی در محیط‌های بسته است و باعث دیر به دنیا آمدن بچه ماهی می‌شود، بنابراین برای حل این مشكل تحقیقات زیادی جهت رفع آن انجام شده كه در بخشی از این تحقیقات نیاز به نیروی خارجی بود؛ در این راستا مارك لوكمن، استاد دانشگاه اتاگو نیوزیلند به دعوت دانشگاه بوشهر بخشی از این تحقیق را برعهده گرفته و با نتایج حاصله به ایران آمده كه امید است به مرحله‌ی اجرا رسانده شود.


مارك لوكمن نیز در معرفی پروژه تحقیقی خود به خبرنگاران گفت: تحقیق صورت گرفته درخصوص اصلاح ژن مارماهی باله کوتاه است اما با توجه به نزدیکی ساختار فیزیولوژی بدن این مارماهی با ماهی هامور، دانشگاه بوشهر و شیلات که مجری این طرح هستند خواستند تا نتیجه این تحقیق را بر روی ماهی هامور نیز اجرا کنیم تا از این طریق بتوان ژن های این ماهی را نیز در استخرهای مخصوص پرورش، اصلاح کرد.


وی ابراز امیدواری كرد كه با توجه به دستاوردهای حاصل از تحقیق بتوان با ژن اصلاح شده، ژن ماهی هامور را نیز که از لحاظ اقتصادی بسیار حائز اهمیت است اصلاح و زمان تكثیر آن را كاهش داد.

 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM