اخبار
منبع :

یکی از بیماری های پوستی که با تغذیه در ارتباط است اگزمای سرشتی نام دارد که در فازهای شیر خوارگی ، کودکی و بزرگسالی بروز می یابد و در فاز شیر خوارگی تا 6 سالگی غذا می تواند در بروز این بیماری نقش داشته باشد .

دکتر پرویز طوسی متخصص پوست و مو و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در ادامه گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه برخی مواد غذایی مثل شکلات ، ماهی و مرغ می توانند این بیماری را تشدید کنند ؛ ادامه داد : برای شناسایی ماده غذایی حساسیت زا ، ابتدا پزشک مواد مشکوک را حذف کرده و سپس تک تک غذاها را اضافه می کند تا حساسیت به آن مواد مشخص شود اما در بزرگسالی تغذیه در بروز این بیماری نقش ندارد .
رئیس انجمن پوست ایران درخصوص بیماری DH نیز گفت : در این بیماری فرد به پروتئین موجود در سبوس گندم حساس شده و دچار ضایعات تاولی خارش دار در قسمت هایی از پوست خود خواهد شد که باید رژیم این افراد فاقد گندم باشد و اگر این رژیم ، چند سال ادامه یابد به تدریج بیماری هم کم می شود .
وی ادامه داد : کهیر نیز اگر تا 6 هفته به طول بیانجامد به آن کهیر حاد و اگر بیش از 6 هفته طول بکشد به آن کهیر مزمن اطلاق می شود .
در کهیر حاد گاهی مواد غذایی دخالت دارد همان طور که امکان دارد انگل و یا عفونت در آن نقش داشته باشد . در کهیر مزمن نیز غذا می تواند نقش داشته باشد اما بیشتر مواد افزودنی ، نگهدارنده و رنگی در غذاها و کنسروها منجر به بروز این حساسیت در فرد می شود .
وی در پایان افزود : در برخی بیماری های ژنتیکی غذا نقش مهمی را ایفا می کند و از کودکی باید افراد رژیم خاصی را رعایت نمایند اکثر اوقات رژیم غذایی در بیماری های پوستی دخالتی نداشته و تنها در تعداد محدودی از آنها نقش دارد .


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM