اخبار
منبع :
سویای اصلاح یافته ژنتیکی به بدن در برابر بیماری های قلبی کمک می کند.
به نوشته شماره امروز روزنامه انگلیسی تایمز در اینترنت،اولین نمونه مواد غذایی اصلاح یافته ژنتیکی که مستقیما برای سلامتی انسان سودمند است،ظرف چهار سال آینده و بعد از آزمایشات موفقیت آمیز در آمریکا عرضه خواهد شد.
تایمز نوشت،سویای اصلاح شده ژنتیکی که می تواند از حملات قلبی در انسان پیشگیری کند،اولین مرحله آزمایشات را گذرانده است و راه برای مصرف آن در غذاهایی مانند سالادها هموار شده است.
تحقیقات پژوهشگران دانشگاه داکوتای جنوبی نشان داده است که چربی موجود در سویای اصلاح یافته ژنتیکی می تواند غلظت اسید های امگا سه با زنجیره های طولانی را در خون که عمدتا در ماهی پرچرب مانند سالمون ،قزل آلا و ماهی تن وجود دارد،افزایش دهد.
این اسیدهای امگا سه بدن را در برابر بیماری های قلبی و دیابت محافظت می کند و به رشد سلول های مغزی در کودکان نیز کمک می کند.
به نوشته تایمز،اسید های امگا سه به قدری اهمیت دارند که آژانس استاندارد غذا مصرف مقداری از ماهی پرچرب را به صورت هفتگی توصیه می کند اما هفتاد درصد بزرگسالان این توصیه را نادیده می گیرند.
تلاش برای گسترش مصرف ماهی نگرانی ها در خصوص کاهش ذخایر دریایی را نیز به دنبال دارد.اما سویای اصلاح یافته ژنتیکی را می توان به طور مداوم مصرف کرد بدون اینکه نگران کاهش ذخایر باشیم.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM