اخبار
منبع :
مصرف كشمش از رشد باكتری های دهانی كه باعث پوسیدگی های دندان و بیماری لثه می شوند جلوگیری می كند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مركزی برخی فیتوكمیكال ها (تركیبات شیمیایی گیاهی موجود در بعضی گیاهان ) رشد باكتری های دهانی مربوط به بیماری های دهان و دندان را محدود می كنند.
همچنین كشمش شیرین و چسبنده است و هر غذایی كه حاوی قند باشد و چسبناك هم باشد به نظر می رسد باعث پوسیدگی دندان می شود اما این گروه تحقیقاتی عكس این مطلب را مطرح می كند.
تركیبات شیمیایی گیاهی تحت عنوان فیتوكمیكال های موجود در كشمش با مبارزه با باكتری های دهانی به بهداشت دهان كمك می كنند.
شایان ذكر است كشمش عمدتا حاوی فروكتوز و گلوكز است و ساكاروز كه عامل اصلی بیماری دهان و دندان است ندارد.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *