اخبار
منبع :
پژوهش ها نشان می دهد مصرف برخی مواد غذایی می تواند نحوه تاثیرگذاری داروها را تحت تاثیر قرار دهد.
به نوشته روزنامه لوموند، مصرف هم زمان برخی مواد غذایی و دارویی می تواند
از میزان اثرگذاری دارو بکاهد و گاهی میزان تاثیرات منفی آن را نیز افزایش دهد.
آژانس امنیت و سلامت محصولات دارویی فرانسه در بیانه ای اعلام کرد بیماران باید برای جلوگیری از تداخل میان داروها و مواد غذایی پیش از استفاده از آن ها موارد هشدار دهنده را با دقت مطالعه کنند.
برای مثال در دوره درمان با استفاده از داروهای کاهنده کلسترول، ضد التهاب و آسپرین نوشیدن آب گریپ فروت و گاهی نوشیدن انواع آب مرکبات توصیه نمی شود.
به علاوه به بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون خوراکی استفاده می کنند توصیه می شود در طول دوره درمان کمتر از غذاهای حاوی ویتامین کا استفاده کنند.
خوردن انواع بیسکویت ها و نوشیدنی های الکلی نیز تاثیرات داروهای ضد فشار خون را کاهش می دهد.
همچنین خوردن کافئین در طول دوره درمان با انواع آنتی بیوتیک و داروهای آسم مضر است.
آژانس امنیت و سلامت محصولات دارویی فرانسه اعلام کرد استفاده هم زمان از داروهای ضد التهاب و آسپیرین با الکل می تواند دردهای شکمی و رفلکس معده را در پی داشته باشد.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *