اخبار
منبع :

دانشمندان کره شمالی موفق به تهیه نوع جدیدی از نودل ( رشته/ ماکارونی) شده‌اند که با خوردن آن شخص دیرتر احساس گرسنگی می‌کند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) خوزستان به نوشته یک روزنامه ژاپنی که این خبر را منتشر كرده، این نودل مخلوطی از دانه‌های سویا و ذرت است و میزان پروتئین آن دو برابر نودل‌های معمولی است.

میزان چربی موجود در این نودل نیز پنج برابر نودل‌های معمولی است.

از آنجا که دانه‌های سویا فاقد نشاسته است تاکنون تهیه نودل از آن بسیار مشکل بوده، محققان کره شمالی تهیه نودل از دانه‌های سویا را یک موفقیت بزرگ می‌دانند.

در حال حاضر نودل‌هایی که از آرد گندم تهیه می‌شود غذای اصلی مردم کره شمالی است.

با خوردن نودل سویا شخص برای مدت بیشتری احساس سیری می کند و دیرتر گرسنه می شود.

تهیه این نودل و ورود آن به بازارهای کره شمالی به زودی شروع خواهد شد.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *