اخبار
منبع : سایت خدمت

اگر تعامل سیاسی در مسیر درست خود باشد، پروسه گذار از نظر به عمل و آرمان به واقعیت؛ خروجی مطلوبی تحت عنوان "کارسیاسی" در کشور خواهد داشت و هرگاه این تعامل راکد بماند ، خروجی نامطلوب "سیاسی کاری" فضای اجرایی کشور را دربرمی گیرد

مهدی علیخانی صدر درگفتگویی به بهانه هفته دولت انجام شد، به تشریح فضای سیاسی دردولت نهم،  بررسی تطبیقی دولت نهم و دولت شهید رجایی و پیش ببنی خود از افق سیاسی دولت نهم  پرداخت.

علیخانی درپاسخ به این سوال که درآستانه هفته دولت و سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر؛دولت نهم با دولت شهید رجایی تا چه میزان هم جهتند، تصریح کرد : همیشه برای درست‌دیدن و درک صحیح از مسائل و پدیده های بزرگ، ‌باید قدری از آنها فاصله گرفت و به اندازه کافی دور شد؛ و گرنه یا اصلا دیده نمی‌شوند و یا شبیه حکایت فیل در مثنوی مولوی، ناقص و بد دیده می‌شوند. بنابراین علیرغم گذشت سه سال از عمر دولت نهم معتقدم هنوز برای درک صحیح و عمق اقداماتی که دولت انجام داده باید صبر کرد چراکه بسیاری از اقدامات این دولت زیربنایی است و شکوفایی آن در آینده، بیشتر هویدا می شود .

وی ادامه داد : از طرفی برای مقایسه تطبیقی دولت نهم و دولت شهید رجایی باید ظرف زمانی هرکدام به طور ویژه مدنظر قرار گیرد و باتوجه به مقتضیات هر زمان اظهار نظر کرد اما بطورکلی با بررسی رویه و منهج دولت دکتراحمدی نژاد و دو لت شهید رجایی به شباهتهای بسیاری می رسیم .

علیخانی در بیان ویژگی های دولت نهم تصریح کرد : ساده زیستی، تلاش خستگی ناپذیر برای خدمت به مردم، جوان گرایی، پرهیز از تشریفات، تسلیم ناپذیری و آینده نگری از ویژگی های مبرهن و برجسته هریک از این دو دولت است و بی تردید دولت نهم با تعقیب همان شعارها و دیدگاه ها و با بازگشت به اصول و مبانی انقلاب اسلامی والگوگیری از شاخصه های اصیل خط امام (ره) و همچنیبن بهره گیری از گفتمان مقام معظم رهبری و با سخن گفتن از زبان فطرت و دیانت مردم  توانست اعتماد مردم را جلب کند .

معاون مدیرکل سیاسی وزارت کشور در پاسخ به سوالی در مورد ارزیابی خود از کارنامه سیاسی دولت نهم گفت: در بررسی کارنامه دولت نهم باید فاکتورهای زیادی که هرکدام نقش متفاوتی هم دارند مورد بررسی قرار گیرند اما بطورکلی می توان گفت درعرصه سیاسی کشور دولت نهم موفق شده است سیاسی کاری های گذشته را به کار سیاسی تبدیل کند.بی شک چارچوب سیاسی در جمهوری اسلامی  "سیاست اسلامی" است  که حرکت و تحقق اهداف ترسیمی در این چارچوب حاصل تعامل مطلوب مخاطبان یعنی همه نخبگان و توده مردم است که همه گروههای سیاسی ، احزاب و جریانها در بر می گیرد .

وی با بیان اینکه هرگاه این تعامل سیاسی در مسیر درست خود باشد، پروسه گذار از نظر به عمل و آرمان به واقعیت؛ خروجی مطلوبی تحت عنوان "کارسیاسی" در کشور خواهد داشت ادامه داد :  هرگاه این تعامل راکد بماند ، مسیر این گذارعکس شده و لذا خروجی نامطلوب "سیاسی کاری" فضای اجرایی کشور را دربرمی گیرد و معتقدم دولت نهم کارنامه کار سیاسی قابل قبولی در برگزاری سالم و قانونی دو انتخابات همزمان شوراها و خبرگان در 24 آذر 85، انتخابات مجلس هشتم و افزایش مشارکت سیاسی مردم ، پرهیز از سیاست زدگی در تصمیمات و انتصاب مدیران سیاسی دارد و حتی به توسعه سیاسی هم دست یافته است .

 

 وی در پاسخ به سوالی در مورد پیش بینی خود از افق سیاسی در دولت نهم نیز گفت : افق سیاسی دولت نهم نیز ناشی از همان طرز تلقی است که به آن اشاره کردم و دولت نهم دراین رابطه اقدامات مطلوبی برای ترویج "اخلاق سیاسی" در جامعه انجام داده است .

وی ادامه داد : تلاش برای ایجاد همدلی و همکاری میان گروهها و جناحهای مختلف سیاسی و برطرف ‌ساختن سوءظنهای غیرواقعی از ذهن جامعه و همچنین جلوگیری از روحیه انتقام‌جویی طیفهای سیاسی پس از اعلام نتایج انتخابات ها از اهم این اقدامات است .

معاون مدیر کل اداره سیاسی وزارت کشور  در مورد اینکه با این توصیفات چرا برخی دولت نهم را ضد احزاب می خوانند گفت : بطورکلی کارکرد یک حزب آن است که نیازها و خواسته‌های یک گروه و یا یک طبقه‌ یا طبقاتی از اجتماع را منعکس و دنبال کند. اما ما خصوصاً در دهه گذشته شاهد رشد قارچ گونه احزاب و فعالیت آنها بصورت فصلی هستیم که دائماً در معرض انشعاب و بی‌ثباتی و اصطلاحاً حرکت ژله‌ای قرار می گیرند که نتیجه ای جزء سیاست زدگی جامعه را درپی ندارد و لذا احزاب در کشور ما به نوعی ابتر و ناقص به وجود می آیند و پس از مدتی با خروج از محور اصلی و کارکرد های مورد انتظار دچار فرسایش و انشعاب می شوند .

وی تصریح کرد : جالب است که بدانید بیش از 70درصد از حدود 230 حزب و تشکل سیاسی که در دهه گذشته مجوز فعالیت گرفته اند در زمان مسئولیت همان کسانی بوده است که دولت نهم را ضد احزاب معرفی می کنند و جالب ترآنکه تنها تعداد انگشت شماری از این احزاب را به سختی می توان به عنوان  حزب فعال  سیاسی  درنظر گرفت و بقیه فراتر از یک صندوق پستی نیستند و لذا دولت نهم معتقد است سیاستها در این بخش نیز باید مورد تجدید نظر قرارگیرند و احزاب نباید برای دریافت یارانه متکی به دولت شوند چراکه احزاب دولت ساخته نمی توانند به رسالت واقعی خود عمل کنند .
 
 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM