اخبار
منبع : سایت خدمت


واگذاری زمین 99 ساله "مسكن مهر" به یك میلیون نفر و اشتغالزایی/دستاوردهای دولت در وزارت بهداشت /ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی در آموزش و پرورش/افزایش خطوط تلفن همراه از 7 میلیون به 41 میلیون  

-اشتغالزایی و کمک به ساخت مسکن 


وزارت تعاون در سه گذشته تلاش های گسترده ای در امر اشتغال زایی و کمک به ساخت مسکن در قالب طرح های مختلف داشته است.
 به گزارش "خدمت" ، بخشی از اقدامات و تلاش‌های این وزارتخانه به این شرح است:

در دوره سه ساله دولت نهم 291 هزار و 534 نفر فرصت شغلی به واسطه طرح‌های مصوب بانک ها در بخش تعاون ایجاد شده که در مقایسه با دوره قبل 200 درصد رشد داشته است. این رشد در تعداد طرح‌های مصوب بانک ها 144 درصد بوده است .

در مدت بررسی سرمایه گذاری بانک‌ها در طرح‌های مصوب بانک ها 400 در صد رشد داشته و جذب عضو در تعاونی‌های ثبت شده 500 درصد افزایش یافته است. تعداد تعاونی‌های ثبت شده جدید 190 درصد رشد داشته است و در تشکیل اتحادیه‌های تعاونی هم رشد 205 درصدی مشاهده می شود.

در بخش سهام عدالت در سه سال گذشته 337 تعاونی ثبت شده است که در دولت قبلی سابقه‌ای در این زمینه وجود ندارد. رشد تعاونی‌های فرا استانی 100 درصد بوده است و انعقاد تفاهم نامه وزارت تعاون با سایر دستگاه ها و سازمان‌های دولتی رشد 1100 درصدی را نشان می دهد.

در طرح تعاونی مسکن مهر از تاریخ 15 آذر 86 تعداد 3 میلیون و 350 هزار نفر برای بهره مندی از تسهیلات نام نویسی کرده‌اند که تاکنون یک میلیون 50 هزار نفر در قالب 4789 تعاونی برای عقد تفاهم نامه واگذاری زمین به سازمان‌های استانی مسکن و شهرسازی معرفی و زمین دریافت کرده اند و قرارداد 59464 واحد مسکونی امضا شده است.
 
 
-دستاوردهای دولت در وزارت بهداشت 

کاهش مرگ ومیر، افزایش سن امید به زندگی و دستاوردهای جهانی و منطقه ای در تولید انواع داروهای بسیار حیاتی از دستاوردهای تلاش وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در سه سال گذشته به ویژه درمناطق محروم بوده است .
 
به گزارش "خدمت" ، پایگاه اطلاع‌ رسانی دولت بخشی از اقدامات و تلاش‌های وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی را به شرح زیر اعلام کرد:

- راه ‌اندازی 375 خانه بهداشت 70 مرکز بهداشتی- درمانی شهری و روستایی و 336 آزمایشگاه.

- توسعه طرح پزشک خانواده به 25 میلیون نفر جمعیت روستایی و شهری زیر 20 هزار نفر.

- افزایش تعداد پزشکان و ماماهای طرح پزشک خانواده به میزان 4 و 2 دهم درصد و 23 برابر نسبت به سال 84 و افزایش میزان دسترسی جمعیت شهری و روستایی به مراقبت‌های اولیه بهداشتی از 92درصد در سال 83 به 94 درصد در سال 85.

- در راستای اجرای برنامه‌های راهبردی پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلبی و عروقی 8 مرکز تندرستی در 8 دانشگاه علوم پزشکی کشور تاسیس شده است.

- افزایش پوشش برنامه کشوری غربالگری کم کاری مادرزادی تیروئید به 90 درصد .

- دسترسی 89 درصد جمعیت روستایی 87 درصد دانش‌آموزان و 85 درصد خانوارهای روستایی به آب آشامیدنی سالم.

- تحت پوشش قرار گرفتن 50 درصد کارگاه های صنعتی به وسیله خدمات بهداشت حرفه‌ ای.

- تعداد بیمارستان های فعال کشور از 795 بیمارستان در سال 83 به 830 بیمارستان در سال 86 رسیده و تعداد تخت‌های فعال در این دوره از 25 هزار به 98 هزار تخت رسیده است.

- تعداد پرستاران با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از حدود 32 هزار نفر در سال 83 به 46 هزار نفر افزایش یافته است.

- اجرای طرح ساماندهی معتادان خیابانی، برنامه پیشگیری از مصرف مواد مخدر در خوابگاه های دانشگاه های علوم پزشکی، کاهش نسبت بیمار دیالیزی به تخت دیالیز به عدد 5 به 1، افزایش پوشش خدمات اورژانس بیمارستانی در حوادث ترافیکی در دوره .

- گزارش از 14 و نیم درصد به 43 درصد، گسترش شبکه ارتباطات اورژانس کشور.

- ‌افزایش تعداد پایگاههای اورژانس کشور از 1096 به 1300 پایگاه از مهمترین اقدامت وزارت بهداشت در حوزه درمان و امداد .

- ارتقای آگاهی جامعه درخصوص تغذیه برای گروههای سنی مختلف، بهبود وضعیت مراقبت‌های ویژه تغذیه بالینی، تغییر الگوی مصرف روغن جامد به مایع و راه‌اندازی مراکز مشاوره تغذیه، دادن قرص آهن به 95 درصد دختران دبیرستانی و اجرای برنامه غنی سازی آرد به صورت ملی.

- ترمیم ضایعات نخاعی : برای نخستین بار در ایران با تزریق سلول "شوان" روی یک جانباز جنگ تحمیلی صورت گرفت که موفقیت آمیز بود.

- تولید داروی مقابله با ایدزبا عنوان (IMOD) و تولید داروی زخم پای بستربا عنوان (Angipars)به همراه بهره‌برداری کارخانه تولید مواد اولیه دارو و دستیابی به رکورد 95 درصد در تولید داروی مورد نیاز کشور .

- تعداد شرکت‌های تولید کننده تجهیزات پزشکی در سطح کشور با رشد 17 درصدی از 350 شرکت به 410 شرکت رسیده و تعداد محصولات از 450 قلم به 520 قلم افزایش یافته است.

- حجم صادرات اقلام پزشکی به 8 و نیم میلیون دلار ( دوبرابر) رسیده است.

- 7 رشته دکترای تخصصی پزشکی و 5 رشته کارشناسی ارشد پزشکی ایجاد شده است.

- رشد 50 درصدی تعداد مقالات علمی پزشکی ، افزایش 30 درصدی مراکز تحقیقاتی ( از 115 به 160) ، رسیدن تعداد کتابخانه‌های الکترونیک دانشگاههای علوم پزشکی کشور به 30 فقره و کسب رتبه سی‌ ام درمیان کشورهای جهان ( رتبه قبلی 41 بوده است) از مهمترین موفقیت‌های این بخش به شمار می‌رود .

- توزیع 42768 مجوز استخدامی از سال 86-84 و تبدیل وضعیت 40 هزار نفر از نیروهای شاغل در ستاد دانشگاههای علوم پزشکی.

- پرداخت یارانه به 18354 نفر بیمار سوختگی، 59519 نفر بیمار روانی، 131951 نفر مصدومان غیر ترافیکی و 5698 نفر بیمار خاص.

- در حوزه مدیریت منابع وزارت بهداشت از سال 84 تاکنون 40 بیمارستان شامل 3842 تخت بیمارستانی احداث و تحویل شده که اکثراً در حال تجهیز و بهره‌برداری است، سه سالن ورزشی اتمام و اعتبارات تکیمل ساختمان 7 سالن ورزشی با میانگین پیشرفت 60 درصد پرداخت شده است، به منظور نوسازی ناوگان اورژانس کشور 900 دستگاه خودرو تیپ Bتوزیع و 1350 دستگاه نوسازی شده است. در این مدت 170 دستگاه دیالیز و 70 دستگاه RO، 60 دستگاه ونتیلاتور و 317 دستگاه کانکس اورژانس خریداری شده است.
 

-ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی در آموزش و پرورش


پایگاه اطلاع ‌رسانی دولت اعلام کرد: وزارت آموزش و پرورش در سه سال گذشته با اولویت‌بندی وظایف و تکالیف خود و برای تحقق خدمت‌رسانی بیشتر و توجه به پیشرفت‌زیربنایی در امر تربیت نیروی انسانی کارآمد، توانسته است شاخص‌های کمی و کیفی خود را به شکل چشمگیری ارتقا بخشد.
 
"خدمت " به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی دولت : ‌بخشی از اقدامات و تلاش‌های وزارتخانه به این شرح است:

پرداخت وام مسکن و خودرو به فرهنگیان .

ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش.

تشکیل معاونت اقتصادی در آموزش و پرورش .

فعالیت کارگروه شناسایی آسیب‌های اجتماعی در آموزش و پرورش .

آمادگی برای اجرای قانون حذف کنکور.

واریز شدن پنجاه درصد پاداش پایان خدمت بازنشستگی فرهنگیان .

رشد یک و پنج دهم درصدی سطح باسوادی کشور در دولت نهم .

تضمین عدالت آموزشی از حیث دسترسی به مدارس و فرصت‌های آموزشی در دولت نهم .

اقدامات انجام شده در زمینه رشد فضاهای فیزیکی آموزش و پرورش ( تعداد مدارس فنی و حرفه‌ای در سه سال گذشته، 13 و 6 دهم درصد رشد، تعداد مراکز کاردانش، 15 و 2 دهم درصد رشد با احتساب رشد 41 و 24 دهم درصدی سهم دختران در این دوره و شمار مراکز پیش دانشگاهی، 23 درصد رشد داشته و 27 باب مرکز تربیت معلم به مجموع این مراکز، 243 آموزشگاه استثنایی و 76 آموزشگاه سمپاد، 110 مدرسه شاهد، 685 مرکز آموزش از راه دور، دو هزار و 256 دبیرستان و مرکز پیش دانشگاهی، یک‌هزار و 215 مدرسه راهنمایی شبانه‌روزی و100 پژوهشکده دانش‌آموزی به مجموع مراکز و آموزشگاه‌های تحصیلی کشور، افزوده شده است).

37 برابر شدن تعداد کانون‌های فرهنگی و تربیتی، ایجاد 40 هزار و 856 نمازخانه در مدارس، افزودن 60 مجموعه ورزشی به فضاهای ورزشی دانش‌آموزی، رشد 16 و 64 دهم درصدی تحصیلات معلمان از مقطع کاردانی به کارشناسی، رشد 22 درصدی تحصیلات آن‌ها از مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد و رشد 22 درصدی تحصیل این افراد از مقطع کارشناسی ارشد به مقطع بالاتر.

ارتقای کیفیت آموزشی در مقاطع تحصیلی (درصد قبولی ابتدایی از 97 و 26 دهم درصد به 97 و 99 دهم درصد ، درصد قبولی راهنمایی از 90 و 93 دهم درصد به 91و 36 دهم درصد قبولی متوسطه از 71و 8 دهم درصد به 76 و 69 دهم درصد و سطح باسوادی افراد شش سال به بالا از 84 و نیم به 86 درصد در سه سال گذشته افزایش پیدا کرده است).

رشد 50 درصدی آموزش‌های بهداشتی و تندرستی وقرار گرفتن چهار میلیون دانش‌آموز تحت آموزش‌های سلامتی و یک میلیون و 200 هزار دانش‌آموز تحت طرح سلامت دهان و دندان.

افزایش تعداد طرح ‌های عمرانی از سه هزار و 286 به سه هزار و 697 باب و سه برابر شدن مجموع بودجه عمرانی آموزش و پرورش به نرخ جاری و با احتساب کمک خیران مدرسه ساز در طول خدمت دولت نهم.

در مرحله تصویب قرار داشتن فلسفه آموزش و پرورش وتدوین سند 20 ساله آموزش و پرورش مبتنی بر فلسفه آموزش و پرورش.

بازنگری در ماموریت‌های حاکمیتی در مقایسه با فعالیت‌های تصدی‌گری با ملاحظه ماهیت آموزش و پرورش.

آغاز تدوین برنامه درسی ملی از سال 86 .

اخذ مجوز برای ارتقای سطح تحصیلی مراکز تربیت معلم.

تلاش کارگروهی برای ساماندهی مراکز عالی آموزش و پرورش برای ایجاد دانشگاه مرکزی.

در دستور کار قرار داشتن بیمه نیروهای حق التدریس، خدماتی و شرکتی و نهضتی‌ها.

توسعه مدارس خارج از کشور با مشارکت وزارت امور خارجه.

توسعه حضور زنان در مدیریت عالی وزارتخانه‌ .

تعداد آموزشگاه‌های ویژه نوآموزان پیش دبستانی در سال 86-87 در مقایسه با 84-83 ،‌1659 واحد (9 و 6 دهم درصد) افزایش یافته است .

روند کاهش دانش آموزان که از سال 77 به دلیل کاهش موالید آغاز شده بود در سه سال گذشته ادامه یافت به طوری که تعداد دانش آموزان دوره‌های ابتدایی، راهنمایی و متوسطه نزدیک به یک میلیون 300 هزار نفر ( 5و 8 دهم درصد) کاهش یافتند.

تعداد دانشجویان مراکز تربیت معلم از 8803 نفر به 18858 نفر رسیده که رشد 114 درصدی را نشان می دهد.

تعداد معلمان ورزش در سال 87-86 رشد 3 و نیم درصدی را نشان می دهد .

تلاش برای مدرسه سازی رشد 100 درصدی را نشان می دهد.

ساخت بیش از 30 استخر برای دانش آموزان مناطق گرمسیری و احداث 53 زمین چمن مصنوعی در 53 مدرسه .

افزایش شمار دانش آموزان دارای شناسنامه سلامت از یک میلیون 400 هزار نفر به 29 میلیون نفر.

همچنین به منظور دستیابی به اهداف سند چشم انداز اقدامات زیر در دستور کار قرار گرفته است:

اصلاح ساختار نظام آموزشی و کار آمد کردن آن برای توسعه و تامین منابع انسانی مورد نیاز سند چشم انداز .

ارتقاء سطح شاخص‌های کمی و کیفی عوامل مختلف آموزش از قبیل نیروی انسانی ،‌فضاها و تجهیزات آموزشی .

بهینه سازی فرآیند امور اجرایی و کاهش زمان و هزینه انجام کار‌ها و بهبود کیفیت در همه بخش‌های ستادی و اجرایی.

ارتقای بهره‌وری منابع و افزایش سرمایه گذاری دولتی و غیر دولتی برای تامین امکانات آموزشی و افزایش پوشش تحصیلی.

توسعه آموزش و پرورش با کیفیت با اولویت مناطق روستایی، ‌محروم و عشایری در بخش دختران.

مبتنی‌شدن فعالیت‌های وزارتخانه بر پژوهش و تحقیقات.

آموزش مهارت‌های زندگی و بهبود رفتار‌های فردی و اجتماعی به دانش‌آموزان.


-افزایش خطوط تلفن همراه از 7 میلیون به 41 میلیون

 وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات در سه سال گذشته در راستای اهداف دولت نهم در تحقق خدمت‌رسانی بیشتر به ویژه در مناطق محروم منشا خدمات گسترده ای در دسترسی آحاد مردم به فناوری های نوین ارتباطی بوده است .
 
  
 
به گزارش "خدمت" ، ‌بخشی از اقدامات و تلاش‌های این وزارتخانه در سه سال گذشته به این شرح است:

تلفن ثابت:

نگاهی به تعداد تلفن‌های ثابت دایر شده نشان می‌دهد که این وسیله ارتباطی از 18 میلیون و 500 هزار خط در سال 84 به 24 میلیون خط دایر در سال 87 افزایش یافته و تعداد تلفن ثابت منصوبه در پایان تیر 87 به 29 میلیون شماره رسیده است.در عین حال نام نویسی و نصب خطوط ثابت در همه 30 استان کشور بروز شده در حالی که در سال 84 در هیچ استانی اینگونه نبود.

تلفن همراه:

تعداد سیم کارت واگذار شده از 7 میلیون در شهریور سال 84 به 41 میلیون در تیر سال 87 رسیده و ضریب نفوذ تلفن همراه در این دوره از 10% به 58% افزایش یافته است. در حال حاضر تحویل سیم‌کارت‌ها به روز شده و پوشش تلفن همراه از 851 شهر در آغاز دوره به همه شهرها افزایش یافته است. رومینگ تلفن همراه در دیگر کشور ها نیز از 44 کشور در آغاز دوره به 210 کشور گسترش یافته است.

پست:

تعداد مرسوله جابجا شده در این بخش از 500 میلیون در سال 84 به یک میلیارد محموله در سال 87 رسیده است.

زیر ساختهای ارتباطی:

تعداد روستاهای دارای ارتباط در آغاز دوره ( یکم شهریور هشتاد و چهار ) 44941 روستا بوده که این رقم در پایان سال 86 به 52784 روستا افزایش یافته است. در آغاز دولت نهم 963 روستا از دفاتر پستی، پست بانک و پست و مخابرات برخوردار بوده‌اند که در پایان سال 86 این رقم به 5728 روستا رسیده است.

تعداد کانال های اتصال کشور از یک میلیون در سال 84 به بیش از 2میلیون رسیده و تعداد شهرهای دارای شبکه اتصال اطلاعات از 615 شهر در آغاز دوره به 1182 شهر در پایان سال 86 رسیده است. شبکه فیبر نوری کشور هم از 43هزار کیلومتر در سال 84 به 77هزار کیلومتر در پایان سال 86 رسیده و این در حالی بوده است که در راستای کوچک سازی دولت تعداد کارمندان بخش زیر ساخت ارتباطی از 44هزار نفر در سال 84 به 38هزار نفر در آغاز سال 87 کاهش یافته است.

شبکه داده:

در 32 ماه از فعالیت دولت نهم پهنای باند بین الملل کشور شش برابر شده است و کاربران اینترنت از 21 میلیون به 35 میلیون افزایش یافته است. در این مدت 300 دانشگاه به شبکه ملی اینترنت متصل و 5813 مدرسه نیز از این شبکه برخوردار شده اند.

در مجموع کشورمان دربین 211 کشور جهان در 3 سال گذشته به لحاظ ضریب نفوذ خطوط اصلی تلفن 20 رتبه ، ضریب نفوذ مشترکان تلفن همراه30 رتبه و ضریب نفوذ استفاده کننده اینترنت 40رتبه صعود داشته است.
 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM