اخبار
منبع :

خشکبار از منابع مهم و ارزشمند غذایی هستند که می تواند مواد حیاتی مثل آهن، کلسیم، پتاسیم و عناصر کمیاب دیگر را به بدن برساند.

دکتر سیدضیاء الدین مظهری، متخصص تغذیه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: برای استفاده از خشکبار رعایت چند اصل مهم تأثیر گذار است، اول اینکه دانه ها و مغزها باید خام بوده و بوداده نباشند چرا که در پروسه تهیه این مواد از رنگ ها استفاده می شود که گاهی رنگ های غیر مجاز هستند و باید این رنگ ها طوری باشند که حتما منشاء غذایی نیز داشته باشند.

وی افزود: دومین اصل مهم عدم قارچ زدگی است، گاهی مواد کهنه هستند و یا درجایی مرطوب قرار دارند مثل فندق که باعث ایجاد نوعی قارچ و سم می شود که این سم در مقادیر کم سبب ایجاد سرطان کبد و در مقادیر زیاد این سم سرطان زا و کشنده است.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: گردو، پسته، بادام هندی، دانه گنجد، دانه تخم کتان دارای انرژی زیادی هستند یعنی در هر 100 گرم از 612 تا 688 کیلو کالری انرژی دارند و از منابع غنی پروتئین هستند، همچنین دارای آهن، کلسیم، روی و اسیدفولیک نیز می باشند که برای خانم های باردار مفید است و توصیه می شود که خانم های باردار بجای استفاده از چیپس، پفک و شکلات و شیرینی از تنقلاتی مثل میوه های خشک و یا خشکبار تازه استفاده کنند.

وی تصریح کرد: این ترکیبات از منابع ارزنده غذایی است که گاهی افراد بدلیل گرانی از آن استفاده نمی کنند.

یادآور می شود، کسانیکه به شیر حساسیت دارند می توانند از کنجد تازه که سرشار از کلسیم است استفاده کنند و پروتئین و ویتامین های مورد نیاز بدن را تأمین کنند.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM