دانش آی آر
تحقيقات نشان مي دهد: چاي فعاليت باكتري هاي دندان را كم مي كند
تعداد بازدید : 167

تحقیقات نشان می دهد میان تغییر رنگ دندان به زردی و نوشیدن چای ارتباط زیادی وجود دارد.

دكتر فرشته شاهوردی، دندانپزشك، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: زردی دندان كه ناشی از مصرف چای باشد به راحتی و با مزه مزه كردن آب و استفاده از مسواك از بین می رود.

وی گفت: چای سرشار از فایده است و هر لیوان چای مقدار زیادی ماده فلور در خود دارد كه موجب محكم شدن استخوان ها و دندان ها می شود این ماده همچنین فعالیت باكتری هایی كه دندان ها را می پوسانند كاهش می دهد.

وی گفت: به والدین توصیه می شود حتما كودكان خود را از ابتدا به نوشیدن چای تشویق كنند تا در بزرگسالی دارای دندان های محكم و عاری از پوسیدگی باشند.

تاریخ درج : 1387/4/23
منبع خبر :
نام : شهر :