اخبار
منبع :

 

جلسه هماهنگی پارس درگاه با مركز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی

 

 

·  موضوع: هماهنگی میان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و پارس درگاه، حسب دستور جناب آقای حجت الاسلام دکتر شهریاری هامش نامه شماره 235/ن/86 مورخ 10/9/1386

·   زمان: پنج شنبه مورخ 26/2/1387 ساعت 9 الی 13

·  مکان: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی- ساختمان اصلی- قم- بلوار امین- دفتر جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین بهرامی معاون محترم شبکه اطلاع رسانی نور

·  حاضرین: 1- حجت الاسلام و المسلمین بهرامی معاون شبکه اطلاع رسانی نور2- آقای نورمحمدی مدیر و عضو هیات امنای پارس درگاه3- مهندس عسکری­زاده مسئول بخش وب مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی 4- حجت‌­الاسلام حبیب اللهی، مدیر پایگاه مجلات تخصصی نور (در جلسه دوم)

 

·   اهم موارد و مصوبات جلسه:

1.مصوب گردید سایت پارس درگاه از راهنمایی ها، تجربیات و کمک های فنی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برخوردار گردد.

2.مقرر گردید در صورت لزوم سایت های پارس درگاه و سایت های مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با یکدیگر تبادل اطلاعات داشته باشند.

3.مصوب گردید سایت های پارس درگاه و سایت های مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با یکدیگر تبادل بنر خواهند داشت.

4.مقررگردید با همکاری مشترک شورای عالی اطلاع رسانی کشور، پارس درگاه، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، فراخوانی اینترنتی برای شناسایی و سطح بندی پایگاههای ارائه کننده مطالب تخصصی بر حسب رشته های مختلف تخصصی انجام شود.

5. حجت‌­الاسلام حبیب اللهی، مدیر پایگاه مجلات تخصصی نور، از طرف جناب آقای حجت الاسلام دکتر شهریاری، دو پیشنهاد برای پارس درگاه فرمودند: الف: اقدام بر اساس برنامه فروش محتوای شورایعالی اطلاع رسانی.بدین معنی در صورتی که محتوای ارایه شده متعلق به پارس درگاه باشد، خریداری شود. ب: سایتی با مالکیت شورایعالی اطلاع رسانی جهت تجمیع و نظام مند کردن اطلاعات علمی کشور با مدیریت پارس درگاه ایجاد گردد. که مقرر گردید آقای نورمحمدی نظرات خود را بصورت کتبی و طی جلسه ای به استحضار حجت الاسلام دکتر شهریاری برساند.

 

 

 

·   خلاصه مذاکرات:

-  در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین بهرامی معاون شبکه اطلاع رسانی نور، به اجمال به معرفی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی ، اهم افدامات و برنامه ها پرداختند. ایشان روش های بکار گرفته شده را متناسب با نیاز های محققین مختلف علوم اسلامی و انسانی دانستند. دیجیتالی کردن 000/10 کتاب در حوزه علوم اسلامی و انسانی، ورود اطلاعات مربوط به حدود 000/190 مقاله ، ورود اطلاعات کامل (تمام متن ) بسیاری از مقالات و سایر اقدامات را برشمردند. ایشان علت ورود تمام متن مقالات نشریات تخصصی به دلیل نیاز کاربران و به ویژه محققین مختلف جهت دسترسی به تمامی کلمات دانستند.

-  حجت الاسلام و المسلمین بهرامی در ادامه اظهار داشتند، تمامی مجلات علوم اسلامی و انسانی شناسایی شده و وارد سایت نورمگز خواهد شد. البته علیرغم حجم عظیم اقدامات انجام شده ، هنوز در حوزه علوم اسلامی کارهای زیادی باقی مانده است که باید انجام شود.

-  سپس مهندس عسکری­زاده، مسئول بخش وب مرکز تحقیقات کامپیوتری، اشاره نمودند که سایت نورمگز بر اثر تحقیقات انجام شده بر روی سایت های داخلی و خارجی انجام شده و لذا با دارا بودن همه امتیازات این سایت ها، کاملترین سایت به واسطه نوع خدمات ارایه شده و طراحی می باشد.

 

آقای نورمحمدی، مدیر و عضو هیات امنای پارس درگاه در ادامه با تشکر از اقدامات وسیع، پیچیده و بنیادی صورت گرفته توسط مسئولان محترم مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی این اقدامات را الگوی مناسبی برای سایر سایت های علمی و تخصصی برشمردند و اظهار امیدواری کردند این اقدامات در سایر حوزه های دانش نیز بزودی آغاز شده و همچون اقدامات مرکز  به نتیجه برسد.

مدیر پارس درگاه اظهار داشتند به علت اشتغال به تحقیق و تدریس همواره با مشکل کمبود منابع و یا صعوبت دسترسی به آن مواجه بودم. اگرچه در حوزه وب آشنایی با سایت هایی همچون ایرانداک(www.irandoc.ac.ir)، پورتال آفتاب(www.aftab.ir)، سایت مگیران(www.magiran.com) و امثالهم داشته و جلساتی نیز با آن ها برگزار نمودم با اینحال متوجه کمبود شدید منابع در حوزه های علمی و تخصصی کشور شدم. با توجه به حضور چندین ساله در سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اشتغال در حوزه های مدیریت پژوهش، برنامه ریزی و بودجه های پژوهشی متوجه شدم که هیچ سازمان دولتی، برنامه ای برای تجمیع و ساماندهی اطلاعات مختلف علمی بر اساس نیاز های مختلف متخصصین کشور ندارد. لذا بر اساس مسئولیت اجتماعی خود، طرح اولیه خود را به شورایعالی اطلاع رسانی ارایه نمودم که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت. لازم به ذکر است که پارس درگاه از حمایت های جناب آقای دکتر فرشباف، رییس کل محترم بیمه مرکزی ایران و رییس هیات امنای پارس درگاه برخوردار بوده است.

اهم اقدامات پورتال پارس درگاه که در 85 سایت تخصصی شکل گرفته شامل موارد زیر می باشد:

1-      جمع آوری و اطلاع رسانی مقالات و گزارشات علمی(بیش از 000/50 عنوان مقاله و گزارش تاکنون)

2-      جمع آوری و اطلاع رسانی روزانه اخبار علمی و تخصصی 

3-      جمع آوری و اطلاع رسانی ایده، اختراع، نوآوری و نتایج تحقیقات ایرانیان

4-      اطلاع رسانی همایش ها(بیش از 1800مورد تاکنون)

5-      معرفی مجله ها و فصلنامه علمی و تخصصی(بیش از 1200مورد تاکنون)

6-      معرفی سایت های علمی و تخصصی (بیش از 000/4 مورد تاکنون)

7-       جمع آوری و ارایه سایر موارد ازجمله فراخوان های پژوهشی، اشتغال و .....

8-      انجام مطالعات وسیع وب علمی فارسی و منابع علمی موجود دیجیتالی کشورجهت ورود به پارس درگاه

نورمحمدی افزود: تحقیقات پارس درگاه بر روی وب علمی فارسی و منابع علمی دیجیتالی موجود کشور نشان می دهد که بسهولت، سرعت و با هزینه ای اندک، اطلاعات علمی و تخصصی کشور به ارزش صدها میلیارد تومان را می توان بصورت رایگان در اختیار متخصصین، جنبش نرم افزاری و تولید علم، نوآوری و شکوفایی جمهوری اسلامی ایران قرار داد.

آقای نورمحمدی اظهار داشتند با این همه اقدامات تنها دارای یک دستگاه کامپیوتر بوده و فاقد مکان و بودجه ای برای پرداخت هزینه های3 نفر کارکنان هستیم بطوریکه هزینه ها از طریق کمک علاقمندان به جنبش نرم افزاری و تولید علم و منابع شخصی تامین می شود. این در حالیست که روزانه میلیون ها تومان از منابع علمی را بصورت رایگان در اختیار جامعه می گذاریم. انتظار می رود با توجه به عملکرد و برنامه ها، با حمایت شورایعالی اطلاع رسانی بتوانیم حداقل حدود 1 میلیون اطلاعات علمی را تا پایان سالجاری در راستای رهنمود های مقام معظم رهبری پیرامون کمک جنبش نرم افزاری، تولید علم، نوآوری و شکوفایی جمهوری اسلامی ایران ارایه نماییم.

آقای نورمحمدی اظهار داشتند تاکنون سازمانی اقدام به شناسایی، رتبه بندی و معرفی سایت ها و وبلاگ های علمی در کشور نکرده است. بطوریکه در حال حاضر لیستی از سایت ها و وبلاگ های مهم هر حوزه در اختیار نیازمندان و علاقمندان وجود ندارد. با اینکار برای اولین بار لیستی از وب علمی و پاک به اساتید، محققین، دانشجویان و ...ارایه می شود. اینکار را باید بصورت اینترنتی انجام داد تا ضمن جلوگیری از بوروکراسی، و انجام حداقل هزینه از سرعت عمل بالایی برخوردار شد و نیز بتوان بر اساس سوالات و امتیازات اخذ شده بررسی ها را برای معرفی برترین ها صرفا بر روی تعداد محدودی از سایت ها انجام داد. پارس درگاه تصمیم به این اقدام دارد که خوشحال خواهد شد با توجه به جایگاه شورای عالی اطلاع رسانی کشور با همکاری این شورا و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی انجام شود.

 

در ادامه بازدیدی از بخش مجلات و نحوه کار به عمل آمد.

همچنین آقای نورمحمدی طی جلسه ای با آقای عسکری، به مسائلی پیرامون سایت نورمگز و نحوه عمل فنی آن پرداختند.

در ادامه جلسه، حجت‌­الاسلام حبیب اللهی، مدیر پایگاه مجلات تخصصی نور، از طرف جناب آقای حجت الاسلام دکتر شهریاری، دو پیشنهاد برای پارس درگاه فرمودند: الف: اقدام بر اساس برنامه فروش محتوای شورایعالی اطلاع رسانی.بدین معنی در صورتی که محتوای ارایه شده متعلق به پارس درگاه باشد، خریداری شود. ب: سایتی با مالکیت شورایعالی اطلاع رسانی جهت تجمیع و نظام مند کردن اطلاعات علمی کشور با مدیریت پارس درگاه ایجاد گردد.

 

 

 

 

لینك خبرهای مندرج:

 

http://www.irpds.com/ParsDetSiteNews.asp?codeNews=17958

 

http://www.irpds.com/ParsDetSiteNews.asp?codeNews=17959

 

http://www.hawzah.net/Hawzah/News/News.aspx?id=64511

 

 

پارس درگاه

 

 

 

  


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM