اخبار
منبع :

استاندارد كردن مواد غذایی برای تعیین رژیم غذایی مناسب در كودكان و پیشگیری از رژیم‌های زیان‌آور آن در تشخیص حساسیت غذایی در كودكان موثر است.

دكتر تیموریان، متخصص تغذیه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: واكنش شدید به غذا از شكایت‌های معمول در دوران كودكی است كه بر اساس آزمایشات بالینی، تعدادی از آنان به غذا آلرژی دارند.

وی افزود: شیر گاو، تخم مرغ، بادام زمینی، میوه‌های مغزدار درختی، سویا، گندم، ماهی و سخت پوستانی مانند خرچنگ غذاهایی هستند كه در گروه خوراكی‌های آلرژی قرار دارند.

این متخصص تغذیه تصریح كرد: تلاش های متعددی برای استاندارد كردن این فرآیند صورت گرفته است، آزمایش های تشخیصی كودكان به انواع خوراكی‌ها و غذاها و مشكوك به آلرژی زایی شامل تاریخچه‌ بیماری، تست پوستی اندازه‌گیری آنتی بادی E خاص غذا، تست پوستی آتوپی در تشخیص حساسیت غذایی كودكان موثر است.

وی خاطرنشان کرد: ‌استاندارد طلایی برای تشخیص حساسیت غذایی هم اكنون استفاده از پلاسبو است و بررسی این وضعیت تجویز و انجام چالش‌های خوراكی در كودكانی كه نشانه‌هایی مشكوك به حساسیت غذایی دارند، انجام می‌شود.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *