استاندارد كردن مواد غذایی برای تعیین رژیم غذایی مناسب در كودكان و پیشگیری از رژیمهای زیانآور آن در تشخیص حساسیت غذایی در كودكان موثر است.
دكتر تیموریان، متخصص تغذیه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: واكنش شدید به غذا از شكایتهای معمول در دوران كودكی است كه بر اساس آزمایشات بالینی، تعدادی از آنان به غذا آلرژی دارند.
وی افزود: شیر گاو، تخم مرغ، بادام زمینی، میوههای مغزدار درختی، سویا، گندم، ماهی و سخت پوستانی مانند خرچنگ غذاهایی هستند كه در گروه خوراكیهای آلرژی قرار دارند.
این متخصص تغذیه تصریح كرد: تلاش های متعددی برای استاندارد كردن این فرآیند صورت گرفته است، آزمایش های تشخیصی كودكان به انواع خوراكیها و غذاها و مشكوك به آلرژی زایی شامل تاریخچه بیماری، تست پوستی اندازهگیری آنتی بادی E خاص غذا، تست پوستی آتوپی در تشخیص حساسیت غذایی كودكان موثر است.
وی خاطرنشان کرد: استاندارد طلایی برای تشخیص حساسیت غذایی هم اكنون استفاده از پلاسبو است و بررسی این وضعیت تجویز و انجام چالشهای خوراكی در كودكانی كه نشانههایی مشكوك به حساسیت غذایی دارند، انجام میشود.