اخبار
منبع :

نتایج یك تحقیق در انگلیس نشان داد كه رنگ‌های مصنوعی كه به مواد غذایی و نوشیدنی‌ها افزوده می‌شوند، می‌توانند ضریب هوشی كودكان را كاهش دهند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، پژوهشگران دانشگاه سوتامپتون در این باره خاطرنشان كردند كه آسیب رشدی ناشی از هفت افزودنی خوراكی به مواد غذایی می‌تواند تا پنج نمره از ضریب هوشی كودكان بكاهد.

با توجه به نتایج این تحقیق، آژانس استانداردهای غذایی انگلیس در نظر دارد برای كارخانه‌های تولید كننده مواد غذایی دستورالعمل‌ها و سفارشاتی را برای حذف این مواد افزودنی از محصولات استفاده كنند.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM