نتایج یك تحقیق در انگلیس نشان داد كه رنگهای مصنوعی كه به مواد غذایی و نوشیدنیها افزوده میشوند، میتوانند ضریب هوشی كودكان را كاهش دهند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، پژوهشگران دانشگاه سوتامپتون در این باره خاطرنشان كردند كه آسیب رشدی ناشی از هفت افزودنی خوراكی به مواد غذایی میتواند تا پنج نمره از ضریب هوشی كودكان بكاهد.
با توجه به نتایج این تحقیق، آژانس استانداردهای غذایی انگلیس در نظر دارد برای كارخانههای تولید كننده مواد غذایی دستورالعملها و سفارشاتی را برای حذف این مواد افزودنی از محصولات استفاده كنند.