اخبار
منبع :
 
 

فلسفه آموزش و پرورش باید مبتنی بر آموزه‌های حیاتی و مبانی فكری و فرهنگی اسلام ناب باشد.

فلسفه آموزش و پرورش باید مبتنی بر آموزه‌های حیاتی و مبانی فكری و فرهنگی اسلام ناب باشد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در نشست هم‌اندیشی با صاحب‌نظران گفت: آموزش و پرورش می‌بایست استراتژی خود را برای افق‌های بلندمدت ترسیم كند.
به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا علی احمدی افزود: مهم است كه ما به دانش‌آموز، درس ملی و نحوه اداره مدرسه و تربیت معلم چه نگاهی داشته باشیم.
وی كه توسط رئیس جمهوری برای وزارت به مجلس معرفی شد اظهار داشت: نگاه ما به دانش‌آموزان قبل و بعد از بلوغ باید متفاوت باشد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: ما امروز در یك جامعه باز زندگی می‌كنیم و اركان و عناصر متفاوتی در امر تعلیم و تربیت مانند خود تربیت شونده، خانواده، رسانه‌ها و جامعه موثرند پس ضروری است حداقل هم راستایی بین این عناصر و اركان ایجاد شود.وی تاكید كرد: نوع نگاه ما به فنی و حرفه‌ای هم مهم است.
آیا هدف ما بیشتر قابلیت‌سازی عمومی است یا مهارت‌سازی و چه قدر می‌توانیم از دوره‌ فنی و حرفه‌ای و متوسطه انتظار رفتار‌های اخلاقی داشته باشیم.
دبیركل شورای عالی آموزش و پرورش نیز در این نشست گفت: موضوع تحول در آموزش و پرورش یكی از دستورات كاری دولت نهم است و این موضوع به عنوان یك سیاست اصلی و اساسی مطرح شده است.
حجت‌الاسلام بهرام محمدیان افزود: چارچوب تحول در آموزش و پرورش براساس دیدگاه‌های راهبردی مقام معظم رهبری ترسیم شده است.
احمد صافی به عنوان یكی دیگر از صاحب‌نظران گفت: دانش‌آموز محوری مهم‌ترین نگاه تحولی به آموزش و پرورش است.وی اظهار داشت: نگاه به آموزش و پرورش یك نگاه سرمایه‌گذاری است آن هم از نوع مهم‌ترین انواع سرمایه‌گذاری‌ها.
ماهروزاده نیز در ادامه این نشست گفت: ساختار آموزش و پرورش باید ساختاری منعطف باشد و با هر تغییر و تحولی بتوانیم راه‌حلی داشته باشیم.
وی افزود: برای استفاده از نیروهای آموزش عالی در آموزش و پرورش باید شیوه‌ای تدارك دید البته اگر این دو نهاد ادغام بشوند بهتر است.
ماهروزاده گفت: مدارس ما به شدت ملال‌آور هستند. در بودجه بندی هم به تحقیقات توجه كم‌تری می‌شود و این رقم درست و به جا هزینه نمی‌شود.وی اظهار داشت: چون ماهیت رشته‌‌ای علوم انسانی اندیشه‌ای است باید كاری كرد كه دانش‌آموزان ضعیف از نظر علمی گرایش به این رشته پیدا نكنند.احمد زرهانی نیز گفت: آنچه كه آموزش و پرورش را همیشه با مشكل مواجه می‌كند نبود نیروی كارآمد و توانا است.
وی افزود: نیروی كارآمد قدرت ارائه برنامه و توان انتقال آن به بدنه را دارد و برای اجرای آن هم تلاش می‌كند.

این صاحب نظر تعلیم و تربیت اظهار داشت: در وضعیت كنونی باید اولویت‌ها را مشخص كرد.
بازبینی برنامه‌ دروس براساس تفاوت‌های جنسیتی بار مطالعاتی وسیعی را می‌طلبد. وی گفت: اصلاح نظام بازرسی هم كار بسیار مهمی است.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM