اخبار
منبع :
وجود بنزن در بنزین به آرام سوزی آن كمك می‌كند و میزان آن در بنزینی كه به مصرف‌كنندگان بنزین در كشور تحویل داده می‌شود در حد حداكثر ? 1/5?تا ? 3?درصد حجمی است.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، رقم درصد حجمی بنزن در بنزین تولیدی پالایشگاه‌های كشور با دستیابی به استاندارد یورو ? 4?تا سال ? 1391?به كمتر از یك درصد حجمی می‌رسد.

در اروپا حدود یك تا ? ??درصد بنزین را بنزن تشكیل می‌دهد كه گاهی به ?16? درصد می‌رسد و در آمریكا مقدار بنزن در بنزین بیشتر از ? 1/5?تا ? 2?درصد نمی‌باشد.

به گفته كارشناسان محیط زیست، درصورت‌احتراق كامل بنزین دروسایط نقلیه، بنزن به تركیبات بی‌خطر مانند دی اكسیدكربن و آب تبدیل می‌شود. به عبارت دیگر در زمانی كه احتراق كامل است بنزن از اگزوز خودرو خارج نمی‌شود.

بنزن یكی از محصولات فرعی صنعت نفت و ذغال سنگ و مایعی است بی‌رنگ و با بوی مطبوع و فرار كه به دلیل سنگین تر بودن بخار آن از هوا، در هوای آزاد دیرتر منتشر می‌شود.

بنزن به‌عنوان ماده اولیه تعدادی از تركیبها مانند نیتروبنزن ، كلرو- بنزن و فنل به‌كار می‌رود و در بسیاری از صنایع از آن به عنوان حلال استفاده می‌كنند.

این ماده شیمیایی به عنوان حلال در تهیه پارچه بارانی، كفش‌سازی و تهیه ابریشم مصنوعی، رنگ‌سازی ، اگزوزسازی و آئینه‌سازی استفاده می‌شود. منبع اصلی انتشار بنزن در هوای آزاد وسایط نقلیه، بخارهای بنزین و جابه‌جایی بنزین و انتقال آن به باك خودروها است.

غلظت‌های بالای یك هزار پی پی ام بنزن می‌تواند موجب مرگ و مقادیر كمتر آن می‌تواند موجب ایجاد خواب آلودگی، سرگیجه، افزایش ضربان قلب، سردرد و پریشانی حواس شود.

عمده اثر بنزن در طولانی مدت روی سیستم گردش خون است و اثر زیانباری روی مغز استخوان دارد و می‌تواند باعث كم شدن گلبولهای قرمز خون شود. بدین ترتیب روی سیستم ایمنی بدن تاثیر منفی دارد و آمادگی بدن را برای گرفتن بیماریهای عفونی افزایش می‌دهد.

بنزن ماده‌ای سرطان زا است و مجاورت طولانی با مقادیر زیاد بنزن در هوا می‌تواند منجر به سرطان خون شود. راههای ورود این ماده شیمیایی به بدن از طریق تنفس و از راه پوست است.

راههای خروج بنزن از بدن بدین گونه است كه مقداری از بنزن بدون تغییر با هوای بازدم خارجی می‌شود، قسمت اعظم بنزن از طریق شش‌ها دفع می‌شود كه در این مرحله بنزن به وسیله جریان خون به مویرگها و سپس به شش می‌رسد و با هوای بازدم خارج می‌شود و مقداری از بنزن بدون تغییر توسط ادراردفع می‌شود.

حدود ? 40?تا ? 50?درصد بنزن جذب شده به فنل‌ها و دی فنل‌ها اكسید می‌شود كه در كبد با یونهای سولفات تركیب شده و توسط ادرار دفع می‌شود.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM