اخبار
منبع :

یك كارشناس مسایل كودكان و عضو فعال موسسه رشد كودكان آسیا گفت: دیكته كردن و تحمیل الگوهای رفتاری مانع بروز خلاقیت در كودكان می‌شود.


به گزارش ایرنا، محمود سلطانی روز پنجشنبه در كارگاه آموزشی "آشنایی با هوش و ذهن متعادل" استان قزوین اظهار داشت: برخی از والدین محفوظات ذهنی خود را در قالب الگوهای رفتاری نظیر طریقه نشستن، حرف زدن و غذا خوردن را به كودكان ارایه می‌كنند و اجازه تجربه‌كردن را به كودكان نمی‌دهند.

وی افزود: بدین ترتیب كودك با تمرین این الگوی رفتاری به جای ابداع به تكرار می‌رسد و حاصل آن نیز فقط یك احساس ناخوشایند و ملال خواهد بود.

سلطانی بابیان این مطلب كه "كودكان برای رشدی متعادل باید تجربه كنند، تصریح كرد: حاصل تجربه، كشف و ابداع است كه در نتیجه كودك ارضا و به یك احساس خوشایند دست می‌یابد.

این محقق خاطرنشان ساخت: كودك درحال رشد همیشه شاد و سر حال است، بنابر این شاد نبودن كودك نشان‌دهنده اختلال در رشد كودك خواهد بود.

سلطانی ادامه داد: ذهن مادرزادی و هوش اكتسابی است، ذهن بدون هوش باعث سردرگمی افراد می‌شود و افزایش هوش كودكان نیز نیازمند میدان دادن به كودكان برای كسب تجربه است.

وی با بااشاره به اینكه جمع‌آوری اطلاعات در ذهن باعث سردرگمی، روزمرگی و بروز بیماریهای روحی و روانی می‌شود، گفت: باید به كودكمان به جای انباشته كردن اطلاعات نحوه تفكر و تولید دانش را آموزش دهیم.

این عضو فعال موسسه رشد كودكان آسیا بااشاره به هوش عاطفی اظهار داشت:
فردی كه فقط مصرف‌كننده محبت است و نحوه دوست داشتن یاد نگرفته، هنوز به بلوغ عاطفی نرسیده‌است.

سلطانی یادآور شد: بیشترانسانها هنوز روش صحیح برقراری ارتباط عاطفی را نمی‌دانند، شایسته است این مطلب مهم از دوران كودكی آموزش داده شود در غیر اینصورت آنان پس از ورود به جامعه دچار مشكل خواهند شد.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM