اخبار
منبع :
آشنایی با هفت کارآفرین برتر اینترنت ، این گزارش فقط یک پیام دارد : هیچ انسانی بی استعداد به دنیا نمی آید و اندیشه تئوریسین ها را با پول نمی توان خرید !
 
بیل گیتس
بیل گیتس را از دهه هشتاد میلادی ، به عنوان یک نخبه در دنیای دیجیتال می دانند . وی را باید رهبر کارآفرینان دیجیتالی جهان دانست . شرکت کارآفرین مایکروسافت ، اکنون به اندازه درآمد سالیانه کشورهای منطقه خلیج فارس ، ارزش مالی دارد. سیصد میلیارد دلار ، ارزشی است که هم اکنون شرکت گیتس ، در بازار فناوری اطلاعات جهان به خود اختصاص داده است . تمام این اعتبار ، فقط از طریق کارآفرینی مبتنی بر نهاده های فناوری اطلاعات فراهم شده است . مایکروسافت ، اکنون یکی از بزرگ ترین کارآفرینان دیجیتالی جهان است و کم تر شرکتی در دنیا م یتوان سراغ داشت که به اندازه این شرکت ، در اشتغال زایی مبتنی بر ICT ، پیش گام و موثر باشد.
ویلیام هنری گیتس سوم مشهور به بیل گیتس، در 28اکتبر 1955 در سیاتل،مرکز ایالت واشنگتن آمریکا به دنیا آمد.گیتس در خانواده‌ای به دنیا آمد که از تاریخی غنی از تجارت و سیاست و خدمات اجتماعی سرشار بود.پدر پدربزرگش شهردار و نماینده مجلس ایالتی بود،پدربزرگش معاون رئیس کل یک بانک ملی و پدرش ویلیام هنری گیتس دوم وکیل دادگستری و یکی از سرشناسان شهر سیاتل است و مادر او آموزگار مدرسه و یکی از اعضا هیئت مدیره یونایتد وی اینترنشنال (United Way International) بود که در امور خیره نیز فعالیت داشت.بیل گیتس در این خانواده و در کنار دو خواهر خود رشد کرد.گیتس در کودکی بیشتر وقت خود را در کنار مادربزرگ خود گذراند و از او تأثیر بسیار گرفت.از اول زندگی‌اش،جاه طلبی و بلندپروازی و حس رقابت از او می‌بارید؛همان عواملی که نیاکانش را به بالاترین مدارج حرفه‌ای شان رسانده بود. در دبستان به سرعت از همسن و سالانش در تمام دروس به ویژه ریاضیات و علوم جلو افتاد.والدینش که این وضعیت را دیدند،او را در یک مدرسه معروف به نام لیک‌ساید ثبت نام کردند. .طبق آخرین آمار بیش از 95درصد از دارندگان رایانه‌های شخصی در سراسر جهان از محصولات مختلف مایکروسافت استفاده می‌کنند.درحال حاضر بیل گیتس با بیش از 50میلیارد دلار،ثروتمندترین مرد دنیا شناخته شده‌است.او این مقام را چندین سال است که حفظ کرده.یکی از دلایل موفقیت مایکروسافت به گفته خود گیتس استخدام افراد باهوش در این شرکت است.گیتس زمانی که فقط 19سال داشت مایکروسافت را مدیریت می‌کرد.او بقدری کار می‌کرد که حتی گاهی چند روز محل کار خود را ترک نمی‌کرد و به همراه کارمندان خود بسختی برروی پروژه‌های مختلف و سفارش مشتریان کار می‌کرد.گیتس در سال 1992با ملیندا فرنج گیتس ازدواج کرد که حاصل آن یک دختر (متولد سال 1996) و یک پسر (متولد سال 1999) بوده‌است.بیل گیتس راه مادر خود را ادامه داد و بهمراه همسر خود چندین موسسه خیره در سراسر دنیا تأسیس کرد.هم اکنون بیل گیتس همراه همسر و فرزندان خود در شهر سیاتل ساکن است.
در حال حاضر مایکروسافت با بیش از چهل هزار کارمند در شصت کشور جهان و با درآمد خالص 25،3میلیارد دلار در پایان سال مالی 2001 یکی از موفقترین شرکتهای ایالات متحده آمریکا و یکی از راهبران صنعت رایانه بوده‌ است.
پیر امیدیار
نامش پیر (Pierre) و فامیلش امیدیار Omidyar) ) بود. او هم مانند دیگر بازیگران بزرگ عصر دیجیتال ، در اواسط اخرین دهه قرن بیستم میلادی ، یعنی سپتامبر 1995 ، پورتالی را طراحی و راه اندازی کرد که ایده خلاقانه و دیجیتالی او و همسرش Pam ، اکنون به نام ebay ، مشهورترین و برترین سایت حراجی آنلاین وب به شمار می رود. ایشان ، از دیگر کارآفرینان ایرانی پر افتخار در حوزه فناوری اطلاعات می باشند که حراجی انلاین وی ، هزاران نفر را به کار مشغول کرده است . پیر امیدیار در21ژوئن 1967از پدری ایرانی و مادری فرانسوی در پاریس به دنیا آمد. 6ساله بود که با خانواده اش به مریلند آمریکا رفت و در 14سالگی با نوشتن دومین برنامه رایانه‌ای برای کتابخانه مدرسه پا به دنیای بیتها گذاشت. پیر امیدیار رئیس و موسس سایت ای‌بی (e-bay) اولین و معروفترین وبگاه مخصوص حراج و خرید و فروش اینترنتی که تا آخر سال 1998 2/1میلیون عضو 750میلیون دلار حجم معاملات و حدود8میلیون دلار سود به هم زده بود ، راه اندازی کرد. حالا بعد از گذشت مدت کمی ، شرکت بزرگی شده است با بیش از 6000 کارمند میلیون ها مشتری ثبت شده .پیر امیدیار ، جوان ایرانی الاصل مقیم آمریکا ، در سال 2006 با 10 میلیارد دلار ثروت که همه اش از راه کسب و کار الکترونیکی و رهبری بر بازار های عصر دیجیتال حاصل شده است ، سی و پنجمین میلیاردر جهان و نوزدهمین میلیاردر آمریکا به شمار می رود. در ان سالهای نه چندان دور ، تصور این که روزی ، خلق مکانی برای خرید و فروش اجناس دست دوم یا تا حدی نو و آفرینش یک حراجی واقعی دیجیتالی ، حتمی شود ، آرزویی به بزرگی آرزوهای چارلز دیکنز بود! اما آرمان طلایی پیر ، چند سال پس از هزاره سوم ، به واقعیتی مسلم مبدل گشت اکنون آن رویای شیرین به چنان حقیقتی مبدل شده است که فقط دامنه ebay.com ، میلیون ها دلار قیمت دارد. پیر را باید افتخاری برای دنیال دیجیتال ایران دانست . مانند امید کردستانی و فرزاد ناظم.
مایکل دل
مایکل دل ، بنیانگذار شرکت کامپیوتری دل است که ایده و اهتمام او بر تولید کامپیوترهای رومیزی یا نوت بوک ، باعث شد تا امروزه ده ها هزار نفر در اقصی نقاط جهان ، به طور مستقیم و غیر مستقیم ، توسط اشتغالی که آقای دل در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد کرد ، مشغول به کار باشند. او توانست ظرف کم تر از یک دهه ، ده ها میلیارد دلار از طریق یک کارآفرینی دیجیتالی ، کامپیوتر های تولیدی خود را به فروش برساند. می توان دل جوان را یکی از برترین کارآفرینان دیجیتالی جهان خواهند. مانند بسیاری از کارآفرینان دیجیتالی جهان ، دل هم آمریکایی است .
مایکل دل (MICHAEL DELL) در سال 1965 در تگزاس آمریکا به دنیا آمد. پدرش روانپزشک و مادرش کارمند شرکت بورس بود. آنها می خواستند مایکل دکتر شود بنابراین، در دانشگاه تگزاس ثبت نام کرد، گرچه علاقه اول او کامپیوتر بود. روحیه کارآفرینی از همان کودکی جزئی از وجود مایکل بود. در 12 سالگی یک حراج تمبر راه انداخت و از این راه توانست 1000 دلار کسب کند. در دبیرستان با فروش روزنامه 18000 دلار به دست آورد. در سال 1983 خرید رایانه های قدیمی و به روز کردنشان را برای فروش در محل گاراژ منزلشان شروع کرد و 180 هزار دلار رایانه فروخت. پس از آن دیگر به دانشکده بازنگشت. در مرحله بعد او اجزاء رایانه را می خــــــرید و پس از مونتاژ آن را می فروخت. سال بعد او شرکت دل را بنیان گذاشت و با تحویل به موقع (JUST IN TIME) و حذف انبار و هزینه بالاسری و ارائه خدمات پس از فروش تحولی شگرف را در زمینه پاسخگویی به نیازهای مشتریان در صنعت رایانه پدید آورد. او ایده ای را رایج کرد که مشتری می تواند ازطریق تلفن، رایانه شخصی سفارش بدهد و بخرد. »سیستم توزیع مستقیم« و »عرضه انبوه کالا مطابق دلخواه مشتری« (MASS CUSTOMIZATION) ازویژگیهای شرکت دل است. شرکت او در سال تاسیس 6 میلیون دلار از محل فروش رایانه درآمد کسب کرد. این رقم در سال 1987 به 69 و در سال 1991 به 546 میلیون دلار و در سال 1992 به دو میلیارد دلار رسید. همین رشد سریع اولین ضربه مهلک را به شرکت وارد آورد. مدیر مالی استعفا کرد و ضرر میلیونها دلاری شرکت را تهدید می کرد. مایکل خود را متعهد کرد که مشکل را شناسایی کند. او به ســرعت دریافت که بدون تغییر در شــرکت نمی تواند کار را پیش ببرد. او این کار را کرد و افراد مجربی از موتورولا و اپل را به کار گرفت. در سال 1997 دل اولین شرکتی بود که رکورد فروش یک میلیـارد دلاری را از طریق اینترنت به دست آورد.
جف بزوس
جفری بزوس (Jeffrey Preston Bezos)، بنیان گذار و رئیس شرکت آمازون که خرده فروشی اعجاب انگیز amazon.com را راه اندازی کرده است ، در سال 2007 میلادی ، دوازدهمین سالگرد افتتاح این مغازه اینترنتی بزرگ را در سیاتل ، جشن گرفت . بزوس ، از کارآفرینان دیجیتالی جهان است . سالانه میلیون ها نفر از کاربران اینترنت ، از فروشگاه های الکترونیکی او خرید می کنند و این امر باعث شده است تا ده ها هزار نفر در اقصی نقاط جهان ، در فرآیند فروش سایت آمازون ، مشغول به کار باشند. مجله مشهور فوربس ، سال 2005 ، دارایی وی را با 5 میلیارد دلار ، در ردیف چهل و یکمین عضو باشگاه میلیاردرهای جهان معرفی کرد. جفری بزوس ، مثل پیر امید یار ، جوان ایرانی الاصل مقیم آمریکا که سایت حراجی ebay.com را در اختیار دارد ، یا مثل امید کردستانی ، معاون بازرگانی google ، افکار مکتوب شده خود را در محیط دیجیتال ، عملی کرده است . جفری بزوس ، متولد 1964 و دانش اموخته دانشگاه Princeton امریکا است که به دلیل اثر بخشی (effectiveness)فعالیت های کسب و کار دیجیتالی اش ، در سال 1999 میلادی ، توسط مجله TIME ، مرد سال شناخته شد. شرکت آمازون ، در سال 2006 در ردیف دویست و هفتاد و سومین شرکت پر درامد آمریکا در فهرست فورچون 500 قرار گرفت . درآمد این شرکت خرده فروشی دیجیتالی بزوس ، 8 میلیارد دلار اعلام شد . بزوس به دنیای خرید و فروش اینترنتی ، ارزش و اعتبار زیادی داده است . بزوس ، تکنیک های خارق العاده ای در کسب و کار روی وب را به معرض دید میلیون ها کاربر اینترنت قرار داده که زمینه ای ممتاز در فروش بالای مغازه های الکترونیکی آمازون شده است . بزوس را باید یکی از بازیگران موثر عصر دیجیتالی کنونی دانست که راهبرد آمازون را در خلق کسب و کار های اینترنتی و ایجاد یک مزیت رقابتی در صدور انواع کالاها به اقصی نقاط جهان ، هدایت نمود. بیزینسی که به سبک بزوس در اینترنت شکل گرفته است ، آمازون را در ردیف پر مخاطب ترین سایت های اینترنت ارائه کرده است .
دیوید فیلو
جری یانگ (Jerry Yang) و دیوید فیلو (David Filo) ، یکی دیگر از نام آوران جوان و موفق عصر دیجیتال معاصر به شمار می روند. این زوج جوان کارآفرین آمریکایی ، همانند پیشینیان خود ، هیولت و پکارد (در HP) و رقیبانشان لری و سرگئی (در Google) ، با راه اندازی یک سازمان اطلاع رسانی – تجاری دیجیتالی ، ظرف چند سال ، بزرگ ترین پورتال پهنه جهانی وب را با میلیون ها کاربر و گردش مالی میلیارد دلاری ، طراحی و راه اندازی کردند. اکنون هزاران نفر از جنوب شرق آسیا گرفته تا شمال کانادا ، بر پایه سیستم کارآفرینی دیجیتالی پهناور یاهو ، به کار مشغول هستند. مهندس فرزاد ناظم ، جوان ایرانی موفقی است که سال ها ، مدیریت سایت یاهو را بر عهده دارد و قطعا ، نقش او در هدایت سازمان کارآفرینی صنعت گران یاهو، غیر قابل انکار است . این موفقیتی بزرگ برای ایرانیان است که امیدواریم ، تجارب ارزنده چنین افرادی به داخل کشور ، پایه های ترقی صنعت فناوری اطلاعات کشور فراهم شود. شرکت یاهو ، صاحب امتیاز سایت یاهو ، توسط این افراد در آوریل 1994 میلادی ، تاسیس شد . یاهو دات کام ، مشهور ترین سایت وب در میان میلیون ها تارگاه تاسیس شده در رسانه اینترنت می باشد . این سایت ، به 15 زبان زنده دنیا ، خدماتی مانند اطلاع رسانی در زمینه های خبری و مسائل روزمره ، اجاره فروشگاه های الکترونیکی http://shopping.yahoo.com، ارائه دایرکتوری های اطلاعاتی و یلوپیج های تجاری مختلف کشورها را در کنار امتیازاتی برای خود اشتغالی کاربران ، ارائه کرده است . در اکتبر 2005 ، شبکه جهانی یاهو توسط 411 میلیون کاربر اینترنت ، با 3.5 میلیارد page views مورد بازدید قرار گرفت که یک رکورد در اینترنت به شمار می آید . مسنجر مشهور یاهو http://messenger.yahoo.com ، امروزه محل تعاملی دیجیتالی و قرارگاه ارتباطی الکترونیکی میلیون ها کاربر در جهان است . انتقال صدا ، تصویر ، نوشته و دیتا از طریق این نرم افزار محبوب یاهو ، امتیازاتی است که یاهو به صورت رایگان برای کاربران خود ارائه کرده است . این ها در حالی ارائه شده است که ، یاهو مسنجر مدیریت صندوق پستی الکترونیکی شما را بر روی یاهو ، به آسانی فراهم کرده است .
لری پیج
لری پیج و سرگئی برین ، با راه اندازی گوگل ، به دنیای کسب و کار نشان دادند که چگونه اندیشه خلاق و تفکر سیستماتیک می تواند ، افکار مکتوب دو جوان را در خوابگاه های استانفورد ، مبدل به تکنولوژی بزرگ در جهان کند . لری پیج که مادرش استاد ریاضیات در آمریکا می باشد ، امروز در فهرست میلیاردهای جهان قرار دارد. او به عنوان phd استانفورد ، یک خلاق و نخبه به تمام عیار است . او هر روز موتور جست و جوی گوگل را بر روی نوت بوکش چک می کند واشکالاتش را به مدیران ارشد گوگل انتقال می دهد . لری پیج را باید یک خلاق و کارآفرین بزرگ اینترنت دانست . امروز اگر گوگل لری پیج نبود ، بیش از ده ها میلیون کاربر اینترنت ، کاوش در خیلی از صفحات وب را از دست می دهند. گوگل ، یکی از مظاهر کارآفرین دیجیتالی جهان به شمار می رود. گوگل ، اکنون ده ها هزار نفر را در اقصی نقاط جهان به کار مشغول کرده است . اشتغالی که بر محور فناوری اطلاعات پایه گذاری شده است و توانسته است در کم ترین زمان ، بهره وری و ثروت فوق العاده ای را برای دو جوان دره سیلیکون به ارمغان آورد. البته موفقیت کارآفرینی گوگل را نباید تنها بر محور این دو جوان بنیانگذار خلاصه کرد. اثربخشی فعالیت افرادی چون مهندس امید کردستانی ، جوان نخبه و تئوریسین بزرگ گوگل که در موفقیت های این شرکت نقشی غیر قابل انکار ارائه نمود ، در کنار حضور فردی چون اریک اشمیت ، مدیرعامل گوگل ، بستر پیروزی گوگل فراهم شد . اگر چه حضور افرادی چون سالار کمانگر ، مدیر بخش محصولات گوگل و ده ها ایرانی حاضر در این شرکت ، نقشی افتخار آمیز در موفقیت های گوگل در عرصه کسب و کار دیجیتالی ایفا کرده اند ، اما نباید فراموش کرد که شرکت گوگل ، امروز به مظهر خلاقیت دیجیتالی و نوآوری سریع مبتنی بر فرصت سازی و نیاز سنجی هوشمندانه بازار فناوری اطلاعات جهان تبدیل شده است و این یک برگ برنده بزرگ است . سیصد و پنجاه و سومین شرکت برتر آمریکایی در سال 2006 با بیش از 8 میلیارد دلار درامد ، ارقامی است که فورچون 500 در سال 2006 ، برای بزرگان دره سیلیکون ، ارائه کرده است . آن ها اکنون به عنوان جوان ترین میلیاردردهای دنیا ، از ناسا درخواست کرده اند که نام گوگل را بر روی کره ماه حک کند ! ان ها به زودی جزیره ای روی کره زمین خواهند خرید و نام آن را گوگل خواهند گذاشت . اگر شما اکنون نام شرکت Xerox را به عنوان کپی گرفتن در فرهنگ لغات می بینید ، به زودی شاید نام Googling را با نام جست و جو کردن ، مشاهده کنیم. تاثیر گوگل در دنیای دیجیتال ، غیر قابل انکار است . هنرمندی این دو جوان ، آن قدر سریع ، اثر بخش و با ارزنده ترین شاخص های کسب و کار در اشل مدیریت آمریکایی در بازار همراه بود که نمونه های آن را کم تر در دنیا شاهد هستیم. رهبران امروزی گوگل ، که در پایان سال 2007 ، 33 ساله می شوند ، هر یک بیش از 7 میلیارد دلار ثروت دارند. آن ها سی و یکمین ثروت مند جهان هستند . ثروتمندانی که ثروت و رفاه آنان ، فقط مدیون تلفیق علوم کاربردی با فناوری اطلاعات و ارتباطات امروزی است . بازیگران گوگل ، مثل بازیگران اچ پی و امازون و حتی جنرال الکتریک ، راه کسب و کار در دنیای فیزیکی و دیجیتالی را با خلاقیت منسجم و تعهد به اصل نوآوری مداری و مشتری مداری هدفمند ، حفظ کرده اند . شرکتی که این دو جوان ثبت کردند ، تا سال 2006 ، بیش از 107 میلیارد دلار اعتبار داشته است
جک ما
جک ما ، در نوامبر 1964 در چین متولد شد . وی موفق شد در سن سی و پنج سالگی ، یکی از مشهورترین سایت های اطلاع رسانی تجاری اینترنت را طراحی و ارائه کند و میلیون ها دلار از این طریق ، در آمد کسب کنند. کارآفرینی الکترونیکی آقای ما ، امروزه هزاران نفر را در سراسر جهان به کاری مولد و پر سود مشغول کرده است . نیاز سنجی خوب بازار ، ایجاد فرصت های تجاری الکترونیکی متنوع و مبتنی بر نهاده های تجارت الکترونیکی قوی و ارائه نواوری هایی در اطلاع رسانی بازرگانی خارجی در وب ، باعث رونق بخشی به فعالیت های کارآفرینی آقای Ma گردید . یکی از برجسته ترین نکاتی که در موفقیت کارآفرینی دیجیتالی آقای Ma مشهود است ، اهتمام مجموعه علی بابا ، در ایجاد یک محیط تعاملی قوی هوشمند ، بین خریدار و فروشنده کالا و خدمات به طور کاملا حرفه ای است که شاخصی در فعالیت های این سایت در مقایسه با پایگاه هایی مانند www.europages.com می باشد. سایت alibaba.com یکی از بزرگترین سایت های حراج و تجارت اینترنتی است که مقر آن در چین واقع شده و در حال حاضر سود خوبی از فعالیت هایش کسب می کند. جک ما ، بنیانگذار این سایت اینترنتی ، از معروف ترین شخصیت های آسیایی فعال در زمینه اینترنت است و به تازگی تصمیمات جدیدی جهت گسترش خدمات سایت alibaba در نظر گرفته است. به گفته وی در ?? سال آینده یکی از سه شرکت برتر اینترنتی دنیا چینی خواهد بود و alibaba سعی دارد تا این افتخار را نصیب خود کند. بازار چین به علت جمعیت 1 میلیارد نفری که دارد معمولا شرکت های چینی را با سوددهی بالا مواجه می سازد. سایت alibaba نیز با بیش از 12 میلیون نفر عضو رقابت شدیدی با دیگر سایت های تجاری دنیا به خصوص eBay دارد. هم اکنون موتور جست وجوی گوگل و سایت تجاری eBay بزرگترین رقیبان جهانی برای سایت alibaba هستند اما همکاری alibaba و یاهو از سال 2005 قدرت فزاینده ای به فعالیت های این سایت چینی تزریق کرده است. یاهو برای همکاری با این سایت ، در سال 2006 ، یک میلیارد دلار پرداخت و45 درصد از سهام آن را خریداری کرد. رشد اینترنت در چین و استفاده روزافزون مردم از خدمات سایت های مختلف، این کشور را بعد از آمریکا به دومین کاربر بزرگ اینترنت تبدیل کرده است. از جمله برنامه های جک ما برای سایت alibaba ایجاد تغییرات در آن جهت راحت تر استفاده کردن عامه مردم است.
"علی آقا زمانی کارشناس فناوری اطلاعات و روزنامه نگار"

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM