اخبار
منبع :

 

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: كافئین ماده ای محرك است كه در قهوه، چای، شكلات و برخی داروها وجود دارد و مصرف زیاد مواد غذایی حاوی كافئین باعث ایجاد استرس و گاه تشدید علایم آن می شود.

 دكتر مریم حیدری متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بیشتر مردم كافئین را به عنوان عاملی محرك برای افزایش انرژی مصرف می كنند این تنها یك احساس كاذب از انرژی است و در واقع این عمل باعث افزایش ترشح هورمون های استرس زا از غدد فوق كلیوی می شود چون ادرنالین كه هورمون استرس زا است از غدد فوق كلیوی ترشح می شود.

 

وی اظهار داشت: كافئین، همچنین جذب آهن دریافتی از طریق گوشت مرغ و گوشت قرمز را مهار می كند و باعث ایجاد كم خونی ناشی از فقر آهن می شود.

 

وی در ادامه گفت: افزودنی ها و نگه دارنده هایی مثل نیتریت و نیترات كه به مواد غذایی مانند كالباس، سوسیس و ماهی دودی برای محافظت از تخریب اضافه می شوند با مواد شیمیایی تركیب شده و موادی به نام نیتروزامین را تولید می كنند كه این تركیبات خود باعث ایجاد سردرد، واكنش های پوستی و سوزش در ناحیه پشت گردن و همچنین استرس می شوند.

 

دكتر حیدری خاطرنشان كرد: مصرف بیش از حد مواد غذایی مثل قندهای ساده، كیك و شكلات در طول روز باعث خستگی و تحریك پذیری فرد شده كه با افزودن مقداری مواد حاوی پروتئین می توان اثر این مواد را مهار كرد. /ق


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM