مقاله ها
نویسنده : مینا میرى قلعه نویى ،محسن برزگر ،محمدعلى سحرى
بازدید : 770

متن زیر چكیده می باشد، برای دریافت متن كامل مقاله بر روی فایل مقاله كلیك كنید


 در این تحقیق براى بهینه كردن تولید شربت اینورت از شكر، از سه نوع اسید شامل اسید سیتریك، كلریدریك و تارتاریك (هر یك در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتى گراد) استفاد. شد. خصوصیات شربت هاى حاصل از اجراى روشهاى مختلف با یكدیگر مقایسه و یك روش استاندارد و بهینه براى تولید آن ارایه شد. بهترین نوع شربت اینورت با استفاد. از 8./. درصد اسید كلریدریك در دماى 80 درجه سانتى گراد و زمان یك ساعت حاصل شد.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی

نام : *

پیغام : *