صفحه اصلی

آرشیو مقاله ها

آرشیو اخبار

همکاری با ما

تماس با ما
 
عنوان خبر
 
  
 
سامانه جمع آوری خودکار تجهیزات IT
افرنگ نیوز مجله زندگی
ماشین ایرانی
elham_fitnees_cool
فروشگاه رایکا
فروشگاه رایکا
هر روز صبح جدیدترین اخبار در افرنگ نیوز کلیک کنید ...
A.A.B/ اثر دماي خشک کردن چيپس پلي استر بر خواص نخ تکسچره
تعداد بازدید : 650
 
 

متن زير چكيده مي باشد، براي دريافت متن كامل مقاله بر روي فايل مقاله كليك كنيد

 
خشك كردن چيپس پلي استر يكي از مراحل اساسي توليد الياف پلي استر است. اين امر به دليل حساسيت گروه هاي استري به آبكافت در مجاورت مولكول هاي آب است. الياف پلي استر ريسيده شده در اين پژوهش، با سرعت 3200 m/min توليد شده اند. بنابراين، به شكل نيمه آرايش يافته اند. براي بهبود خواص و كاربرد مطلوبتر محصول، اين الياف معمولا تكسچره مي شوند. در اين پژوهش اثر شرايط خشك كردن چيپس پلي استر بر خواص نخ تكسچره حاصل بررسي شد. نخهاي نيمه آرايش يافته پلي استر كه دماي خشك كردن چيپس آنها 170، 175 و 180°C بود، تكسچره شد. سپس استحكام، ازدياد طول تا پارگي، رنگ پذيري، جمع شدگي، تعداد تشكيل حلقه و بلورينگي نخ تكسچره حاصل بررسي شد. نتايج آزمايشها نشان مي دهد كه دماي خشك كردن چيپس پلي استر از نظر آماري اثر معني داري بر ويژگي هاي نخ تكسچره دارد.

 
نویسنده: لاله قاسمي، محمد مرشد
مترجم :
منبع : دوماهنامه انجمن پليمر ايران- علوم و تکنولوژي پليمر – سال 18 – شماره 3 – مرداد و شهريور 1384
تاریخ : مرداد و شهريور 1384
مطالب مرتبط
 
 A.A.A/ تهيه نانوذرات نقره در محلول پلي اكريلونيتريل / دي متيل فرمآميد و تهيه نانو الياف از محلول پليمري
 A.A.C/ سرمايه گذاري در صنعت پلي استر، فرصتي براي توسعه نساجي
 A.A.B/ مطالعه تاثير گرما ي مايکروويو در فرآيند رنگرزي منسوج پلي استري توسط رنگينه پاشيده
 A.A.B/ خواص ساختاري و فيزيکي نخ رشته اي مذاب ريسي شده از آميخته پلي پروپيلن و پلي اتيلن سبک قبل و بعد از بافت دهي
 A.A.B/ مقايسه تغييرات شيميايي حاصل از نور اكسايش فيلم و رشته هاي پلي پروپيلن داراي رنگدانه فتالوسياتين
 
نظرات
 
نام : شهر :
   
 
 
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت فرا ارتباط می باشد