اخبار
منبع : www.isna.ir

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از ارائه بسته 5000 میلیارد تومانی این صندوق به دولت به منظور حمایت از کسب و کارهای شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌ها پس از شیوع کرونا در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی وحدت در نشست مجازی وزیر علوم و معاونان این وزارتخانه با روسای پارک‌های علم و فناوری کشور به منظور بحث و بررسی درباره دستاوردهای این پارک‌ها در مبارزه با بیماری کووید 19، با اشاره به جزییات بسته حمایتی این صندوق برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حاضر در خط اول مبارزه با بیماری کروناگفت: شیوع این بیماری، احساس خودباوری را در شرکت‌های دانش بنیان به کشور نشان داد. با وجود همه فشارهایی که به سبب شیوع این ویروس به دولت وارد شده است تا کشور را به تعطیلی مطلق بکشاند فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران داخلی امکان رقابت و مقایسه با کشورهای دیگر را ایجاد کرده و به نظر می‌رسد که در مدیریت این حوزه اتفاقات خوبی افتاده است.

وی گزارشی از اقدامات انجام شده در صندوق نوآوری و شکوفایی در جبهه مقابله با کرونا ارائه کرد و گفت: صندوق نوآوری 500 میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از توسعه تولید اقلام مرتبط با پیشگیری و مقابله با کرونا اختصاص داده است و این کار نیز صرفا از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری استان‌ها انجام شده است. تاکنون تامین مالی نزدیک به 68 طرح که دارای مجوز از سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی بودند یا در بازه زمانی ارائه تسهیلات به این شرکت‌ها مجوزهای لازم را کسب کرده‌اند، تصویب شده است.

به گفته رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، در 20 روز ماه پایانی سال 98، طرح‌ها جمع‌آوری و مصوبه تامین مالی انجام و مدیریت شد و تاکنون 200 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

وحدت در مورد امهال بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان به صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: معتقدیم چرخه مملکت نباید در این شرایط متوقف شود بر همین اساس همه شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند درخواست امهال سه ماهه بازپرداخت اقساط را به صندوق اعلام کنند. البته این امهال شامل شرکت‌هایی که از تسهیلات نمونه‌سازی برخوردار شده‌اند، نمی‌شود. اما به طور کلی اگر شرکت‌هایی که با مشکل ویژه‌ای مواجه شده‌اند درخواست امهال ارائه کنند بازپرداخت اقساط آنها تا سه ماه به تعویق می‌افتد.

وی بر ضرورت حمایت از اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های نرم‌افزاری که به منظور پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا آماده شده‌اند، تاکید کرد و یادآور شد: به طور مشخص 5 سامانه ایجاد شده که در این حوزه می‌توانند فعالیت کنند که مهمترین آنها اپلیکیشن «ماسک» بود. از تمامی روسای پارک‌های علم و فناوری خواهش می‌کنم که در توسعه نصب این سامانه کمک کنند زیرا ویژگی‌های این اپلیکیشن از برترین نرم افزاری که در دنیا استفاده می‌شود، بیشتر است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ضرورت حمایت از کسب و کارهای دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌ها، اظهار کرد: ظرفیت حمایت 75 هزار میلیارد تومانی برای کمک به این جامعه در اقتصاد کشور دیده شده است، به همین منظور پیشنهادی توسط وزارت علوم، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به رییس جمهور داده شده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: بسته 5 هزار میلیارد تومانی حمایت از کسب و کارهای شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپی نیز توسط صندوق نوآوری و شکوفایی به دولت ارائه می‌شود. ما در حال حاضر شرکت‌های کوچکی داریم که گردش مالی آن به 500 میلیون تومان می‌رسد که ممکن است تا پایان ماه به مشکل جدی برخورد کنند. بر این اساس اقدامات اولیه را انجام داده‌ایم و امیدواریم از هفته آینده پرداخت تسهیلات حمایتی برای شرکت‌های بزرگ‌تر و در این هفته برای شرکت‌های کوچک‌تر انجام شود.

انتهای پیام


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM