اخبار
منبع : www.isna.ir

عایق رطوبتی کوپلیمری mci در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی تولید شد.

به گزارش ایسنا، شرکت دانش بنیان تولید کننده این محصول به عنوان تولیدکننده مواد شیمیایی صنعت ساختمان با تمرکز بر مواد عایق بندی توانسته مورد تایید معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته و محصول عایق رطوبتی کوپلیمری mci را تولید کند.

مهندس موسوی پورمهرام، مدیرعامل این شرکت درباره محصول تولیدی این شرکت دانش بنیان گفت: عایق رطوبتی کوپلیمری mci یک عایق دوجزیی و سرد اجرا است که جایگزین ایزوگام و قیرگونی می‌شود.

وی افزود: این عایق قابلیت استفاده روی تمام مصالح ساختمانی را داراست و برای آب بندی استخر، روف گاردن و بام سبز، فلاور باکس، مخازن آب شرب، مخازن و سپتیک فاضلاب، پارکینگ و زیرزمین، بام، تراس و بالکن و غیره قابل استفاده است.

وی با اشاره به این که در حال حاضر این عایق در پارک علم و فناوری البرز در حال تولید است و به تمام نقاط ایران قابل ارسال است، اظهار کرد: ایده تولید عایق رطوبتی mci در سال 93 به مرحله فرمولاسیون رسید و از سال 94 تولید این عایق به صورت رسمی شروع شد. این محصول به صورت مهندسی معکوس با استفاده از منابع و مواد اولیه داخلی و به صورت یک کار گروهی میان رشته ای متشکل از فارغ التحصیلان فیزیک، شیمی، زمین شناسی و عمران فرموله شده است.

موسوی پورمهرام افزود: این شرکت با استفاده از تسهیلات دریافتی از صندوق کارآفرینی امید، صندوق توسعه فناوری های نوین و صندوق نوآوری و شکوفایی تجهیز شد و طرح تجاری سازی آن پیاده شد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: با توجه به این که نمایشگاه قیر و آسفالت و عایق ها یک نمایشگاه تخصصی است استقبال عمومی از غرفه و محصولات ما خوب بود و امیدواریم با شرکت در این نمایشگاه ها، حلقه مشتریانمان گسترده‌تر شود.

مدیر این شرکت مستقر در پارک علم و فناوری البرز درباره موفقیت های این شرکت خانوادگی نیز گفت: با ارایه طرح تولید عایق رطوبتی mci به عنوان طرح برترکارآفرینی استان البرز(پس از داوری صورت گرفته) به این جشنواره ورود پیدا کردیم و در نهایت در داوری پایانی جشنواره به عنوان یکی از برترین طرح‌های کارآفرینی کشور موفق به دریافت لوح تقدیر و جایزه ی نقدی از طرف سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح شد.

وی افزود: تا کنون به واسطه حضور در پارک علم و فناوری البرز از تسهیلاتی از این مجموعه و صندوق توسعه فناوری های نوین معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اقدام کرده‌ایم.

موسوی پورمهرام در پایان گفت: تشکیل تیم های میان رشته ای، شناسایی نیازهای صنعتی و ارتباط موثر با صنعتگران فعال در رشته ی تحصیلی شان و در نهایت اقدام به طراحی و تولید محصولات بر بنیان دانش و فناوری در قالب یک کسب و کار موفق از راهکارهایی است که می تواند دانش آموختگان را به سوی موفقیت و ایجاد کسب و کار هدایت کند.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، پارک علم و فناوری البرز در حال حاضر بیش از 170 شرکت دانش بنیان و فناور را مورد پذیرش و حمایت قرار داده است و از آنها در زمینه های مختلف حمایت می کند.

انتهای پیام


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM