اخبار
منبع : www.zoomit.ir

موارد ابتلا به بیماری سرخک در سراسر جهان به‌حدی افزایش یافته که از چند دهه‌ی قبل سابقه نداشته است. داده‌های سرشماری اولیه‌ی منتشرشده‌ی سازمان بهداشت جهانی از افزایش شدید موارد گزارش‌شده‌ی جهانی این بیماری در سه‌ماهه‌ی اول 2019 حکایت کرده است. داده‌های این سازمان نشان می‌دهند موارد ابتلا به سرخک 300 درصد بیشتر از زمان مشابه در سال 2018 است و درحال‌حاضر، شیوع عمده‌ی آن در چند کشور معدود مشاهده می‌شود.

در گزارش سازمان جهانی بهداشت آمده است که داده‌های این سازمان همچنان ناقص و موقتی هستند؛ زیرا تخمین می‌زند از هر 10 مورد ابتلا به سرخک، فقط حدود یک مورد گزارش می‌شود؛ به‌همین‌دلیل، آمار و ارقام واقعی باید به‌مراتب بیشتر باشد. باتوجه‌به اطلاعات گردآوری‌شده از 170 کشور، این گزارش می‌گوید 112163 مورد ابتلا به این بیماری در سال 2019 گزارش شده؛ درحالی‌که تعداد موارد سرخک در زمان مشابه سال 2018، معادل 28124 نفر در 163 کشور بوده است.

بیشترین روند ابتلا به این بیماری به مناطق آفریقایی با افزایش 700 درصدی درمقایسه‌با سال 2018 تعلق دارد. درحال‌حاضر در جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی،‌ ماداگاسکار و سودان شیوع رسمی سرخک اتفاق افتاده است. در مناطق خاصی از کشورهایی نظیر ایالات متحده‌ی آمریکا که به‌طور سنّتی پوشش واکسیناسیون بیشتر است، روند افزایش ابتلا به سرخک مشاهده می‌شود.

سرخک

هنریتا اچ. فور، مدیر اجرایی یونیسف و تدرو آدهانوم، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی، به‌صراحت این ماجرا را «بحران جهانی سرخک» توصیف کرده‌اند. درضمن، به کشورهایی نیز اشاره کرده‌اند که مراقبت‌های بهداشتی ضعیف و فقر به افزایش موارد ابتلا به سرخک منجر شده‌ است. آن‌ها کشورهای دارای درآمد فراوان و متوسط را عامل اصلی موج فزاینده‌ی تردید درباره‌ی واکسیناسیون و اشاعه‌ی اطلاعات نادرست می‌دانند.

اوایل ماه جاری، دکتر اکسیریس باربوت، عضو کمیسیون سلامت نیویورک،‌ پس از شیوع سرخک، اورژانس سلامت عمومی اعلام کرد. این میزان شیوع در نیویورک در 30 سال گذشته بی‌سابقه بوده است. در سراسر ایالات متحده‌ی آمریکا نیز گزارش 555 مورد فقط در سال 2019 به تشدید بحران سلامتی اشاره می‌کند؛ هرچند تعداد موارد گزارش‌شده در کل سال 2018 تنها 372 مورد بوده است. چنانچه این نرخ در سایر سال نیز ادامه یابد، سال 2019 بیشترین میزان موارد ابتلا به سرخک در دهه‌های اخیر در ایالات متحده‌ی آمریکا را ازآنِ خود می‌کند.

هنریتا اچ. فور و تدرو آدهانوم معتقدند تهاجم چندجانبه، تنها راه مقابله با شیوع مجدد این ویروس کشنده است. سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با شیوع فعلی این بیماری و توزیع واکسن در مناطقی درحال‌تلاش است که سرعت اشاعه‌ی بیماری احتمالا بیشتر خواهد شد. بااین‌حال، این مبارزه صرفا آغازی برای تمامی کارمندان بهداشتی سراسر دنیا و کسانی است که با رشد فزاینده‌ی اطلاعات نادرست درباره‌ی واکسیناسیون مبارزه می‌کنند. هنریتا اچ. فور و تدرو آدهانوم می‌گویند:

همه‌ی ما از علم و سلامتی و اهمیت واکسیناسیون باید حمایت کنیم. این موضوع به‌معنای ایجاد سواد علمی اصولی است و بدین‌ترتیب، مردم می‌توانند اطلاعات مربوط‌به سلامتی خود و واکسیناسیون را به‌درستی تفسیر و درک کنند.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM