اخبار
منبع : ایران دانش

مشخصات چهار پردازنده نسل نهم جدید اینتل فاش شد

نسل نهم پردازنده‌های دسکتاپ سری core اینتل مدتی پیش معرفی شدند؛ این نسل فعلا شامل سه پردازنده‌ با تمرکز روی بازار بالارده‌ها است که هر یک دارای مشخصات فنی مختص به خود هستند. به‌تازگی مشخصات فنی منتسب به چهار پردازنده‌ی نسل نهمی جدید اینتل لو رفته است که نشان می‌دهد این شرکت بالاخره می‌دهد پردازنده‌های جدیدی از سری کافی لیک رفرش تولید کند.

این مشخصات فنیِ لورفته، به چهار پردازنده مربوط می‌شود: پردازنده‌‌های هشت‌هسته‌ای core i9-9900kf و core i7-9700kf به‌همراه پردازنده‌‌های 6هسته‌ای core i5-9600kf و core i5-9400f. مشخصات این پردازنده‌ها اخیرا توسط خرده‌فروشی‌های data-systems.fi و newegg و همچنین شرکت synnex منتشر شده‌ است و فعلا نمی‌توان از صحت آن‌ها اطمینان داشت.

طبق قوانین نام‌گذاری فعلی intel، پردازنده‌هایی که در پایان شماره‌مدل آن‌ها حرف f دیده می‌شود (مثل 9400f)، فاقد حافظه‌ی گرافیکی مجتمع هستند؛ به‌همین دلیل پیش‌بینی می‌شود که این پردازنده‌های جدید بیشتر روی بازار سیستم‌های رده‌بالای مجهز به کارت گرافیک مجزا متمرکز باشند. اگر این اتفاق صحت داشته باشد، اینتل برای نخستین‌بار طی چندسال اخیر، به تولید محصولات رده‌بالای بدون حافظه‌ی گرافیکی مجتمع در یکی از اصلی‌ترین خانواده‌های پردازنده‌های خود اقدام می‌کند.

پردازنده‌‌های core i7-9700kf ،core i9-9900kf و core i5-9600kf ظاهرا دارای فرکانس‌های پردازشی مشابهی هستند. افزون‌بر‌این، پردازنده‌ی 6هسته‌ای core i5-9400f دارای فرکانس 2.9/4.1 گیگاهرتز خواهد بود و توان طراحی حرارتی معادل 65 وات خواهد داشت. طبق ادعای منابع این خبر، تمامی این پردازنده‌ها در مادربوردهای سری 300 فعلی قابل‌استفاده خواهند بود.

intel core i9 9th gen / پردازنده کور i9 نسل نهم

مشخصات فنی پردازنده‌های نسل نهمی دسکتاپ سری core اینتل
نام پردازنده / پارامترقیمتتعداد هسته‌هاتوان طراحی حرارتی (tdp)فرکانس پردازشیکش l3dram ddr4حافظه‌ی گرافیکی مجتمع (igpu)igpu turbo
core i9-9900k 488 دلار16 / 895 وات5.0 / 3.616 مگابایت2666gt21200
core i9-9900kf* نامشخص16 / 895 وات5.0 / 3.616 مگابایت2666--
core i7-9700k 374 دلار8 / 895 وات4.9 / 3.612 مگابایت2666gt21200
core i7-9700kf* نامشخص8 / 895 وات4.9 / 3.612 مگابایت2666--
core i5-9600k 262 دلار6 / 695 وات4.6 / 3.79 مگابایت2666gt21150
core i5-9600kf* نامشخص6 / 695 وات4.6 / 3.79 مگابایت2666--
core i5-9400f نامشخص6 / 665 وات4.1 / 2.99 مگابایت2666--

پردازنده‌هایی که در کنار نام آن‌ها علامت * درج شده، هنوز به‌صورت رسمی معرفی نشده‌اند و زومیت نمی‌تواند مستقلا مشخصات فنی منتسب به آن‌ها را تأیید یا تکذیب کند

اینتل تاکنون به‌صورت رسمی از این پردازنده‌های جدید رونمایی به‌عمل نیاورده و حتی در اطلاعیه‌هایش نیز به آن‌ها اشاره نکرده است؛ با این‌همه، فهرست شدن چهار پردازنده‌ی یادشده توسط newegg و synnex thailand، از احتمال معرفی قریب‌الوقوع آن‌ها خبر می‌دهد. فراموش نکنید که تنها چند روز تا آغاز نمایشگاه بزرگ ces 2019 فاصله داریم و پیش‌بینی می‌کنیم که اینتل در آنجا حضور شایان‌توجهی داشته باشد. این احتمال وجود دارد که اینتل در جریان برگزاری سی‌ئی‌اس 2019 طی یک کنفرانس مطبوعاتی، از این پردازنده‌ها پرده‌برداری کند.

در هر صورت، اگر اینتل از این cpuهای جدید رونمایی کند، احتمالا تاریخ عرضه و قیمت آن‌ها را نیز مشخص خواهد کرد (خوشبختانه i9-9900kf قرار است قیمت کمتری نسبت به i9-9900k داشته باشد). مورد مهم دیگری نیز وجود دارد؛ اینتل اخیرا با مشکلات مربوط به کمبود تقاضا از سوی مردم مواجه شده است و این احتمال وجود دارد که با عرضه‌ی پردازنده‌های جدید، اتفاقات مثبتی برای این شرکت بیافتد. 

نظر شما کاربران زومیت در این رابطه چیست؟

www.zoomit.ir
 

چگونه طول عمر محصولات اپل را افزایش دهیم؟  

ازآنجایی‌که محصولات اپل قیمت بیشتری درمقایسه‌با محصولات سایر برند‌ها مانند سامسونگ و هواوی و سونی دارند، کاربران محصولات این شرکت پس از مدت زمان تقریبا طولانی، مدل جدید محصولات اپل را می‌خرند. افزون‌براین، شرکت اپل با سیاست‌هایش در عرضه‌ی محصولات، سعی می‌کند کاربران زیادی را به خرید مدل‌های جدید هریک از محصولاتش سوق دهد. یکی از تحلیلگران آمریکایی براساس تحقیقاتش در زمینه‌ی میزان طول عمر محصولات اپل، به این نتیجه رسیده که طول عمر متوسط محصولات اپل حدود چهار سال است. بنابراین، در این زمینه این پرسش پیش می‌آید: با مبلغ هنگفتی که برای خرید هریک از محصولات اپل باید پرداخت کرد، طول عمر این محصولات را می‌توان افزایش داد تا بتوان برای مدت‌زمان بیشتری از آن‌ها استفاده کرد؟ درادامه، چندین عامل را بررسی می‌کنیم که موجب افزایش طول عمر محصولات اپل می‌شود.

محصولات اورجینال اپل را بخرید

بسیاری از طرفداران برند اپل مایل‌اند نسخه‌ی اصلی محصولات این شرکت را بخرند. دراین‌میان، تهیه‌ی نسخه‌ی اصل یا همان اورجینال امر آسانی نیست. خرید نسخه‌ی اورجینال دستگاه‌های اپل به افراد اجازه خواهد داد از دستگاه فوق‌العاده باکیفیت و پیشرفته‌ای برخوردار شوند. گذشته از آن، محصولات اورجینال اپل را باید از فروشگاه‌های معتبر خرید و به هر فروشگاهی نباید اطمینان کرد.

آیدیبا

شایان ذکر است مزایای خرید نسخه‌ی اورجینال محصولات اپل فراوان است و افراد می‌توانند اطمینان کافی از گارانتی آن محصول داشته باشند. همچنین در بحث کیفیت، نگرانی وجود نخواهد داشت؛ زیرا تضمین داده می‌شود و کاربران نیز مدت‌ها می‌توانند از محصولات اپل با آرامش‌خاطر استفاده کنند. به‌دنبال چنین خریدی، رضایت کامل مشتریان وجود دارد.

از لوازم جانبی محافظ اپل استفاده کنید

احتیاط شرط عقل است. هیچ‌کس دوست ندارد پس از اینکه هزینه‌ی زیادی برای خرید محصولی به‌ویژه محصولات اپل پرداخت می‌کند، شاهد آن باشد که محصول مدنظر هنگام برخورد با زمین دچار آسیب‌دیدگی شود و دوباره هزینه‌ای برای تعمیر آن پرداخت کند. ازاین‌رو، بهتر است از لوازم جانبی محافظ اپل برای محافظت از محصولات اپل استفاده کرد. 

به‌عنوان مثال، برای محافظت از گوشی آیفونی که خریده‌اید، حتما از خش‌گیر و قاب محافظ اورجینال اپل استفاده کنید یا برای جلوگیری از پاره‌شدن و آسیب‌دیدگی کابل‌ها و هندزفری اپل، از محافظ کابل و هندزفری اورجینال اپل استفاده کنید. از این طریق می‌توانید طول عمر محصولات اپل خود را افزایش دهید.

به نحوه‌ی شارژکردن محصولات اپل توجه کنید

برخی از محصولات اپل مانند آیفون‌ها، آیپدها، ساعت‌های هوشمند و مک‌بوک‌ها باتوجه‌به اینکه باتری دارند، به شارژشدن نیاز دارند. بنابراین، بهتر است به نحوه‌ی شارژکردن آن‌ها توجه کنید تا با شارژکردن اشتباه این محصولات موجب کاهش عمر آن‌ها به‌ویژه عمر باتری‌ها نشوید.

آیدیبا

برای مثال، نباید گوشی آیفون را برای مدت‌زمان طولانی مثل شب تا صبح به برق متصل کنید تا شارژ شود یا اینکه نگذارید شارژ دستگاه شما کامل تمام شود. بهتر است حداقل شارژ دستگاه اپلی شما به 20درصد و حداکثر شارژ آن به 80درصد برسد.

شما می‌توانید هریک از محصولات اپل را از فروشگاه آیدیبا، یکی از فروشگاه‌های اینترنتی باسابقه در حوزه‌ی عرضه و فروش تمامی محصولات اورجینال اپل، با مناسب‌ترین قیمت و کیفیت تهیه کنید. خرید محصولات اپل از فروشگاه اینترنتی آیدیبا مزایای متعددی برای شما دارد. برای نمونه، فروشگاه اینترنتی آیدیبا هنگام اولین خرید از این فروشگاه، 55هزار تومان به شما تخفیف خواهد داد.

محصولات اورجینال و باکیفیت اپل را با «آیدیبا» تجربه کنید.

www.zoomit.ir
 

مشخصات amd ryzen 9 3800x با 16 هسته، لیتوگرافی 7 نانومتری و معماری zen 2 فاش شد

وقتی برای اولین‌بار اخباری مبنی بر احتمال بهره‌مندی پردازنده‌ی پرچم‌دار بعدی amd از شانزده هسته‌ی پردازشی در فضای وب منتشر شد، عده‌ی زیادی از کاربران به صحت آن شک داشتند و نمی‌توانستند چنین موضوعی را به‌خود بقبولانند. باوجوداین، حال دوباره به این موضوع دامن زده شده است. اخیرا یکی از خُرده‌فروشی‌ها پردازنده‌ی amd ryzen 9 3800x را فهرست کرده و مهر تأییدی بر شایعات مربوط به تعداد هسته‌های آن زده است.

این خُرده‌فروشی روسی که ایی کاتالوگ (e-katalog) نام دارد، ساعاتی پیش پنج پردازنده‌ی جدید نسل سومی رایزن را فهرست کرد که در بین آن‌ها، ryzen 9 3800x بیشتر از بقیه در کانون توجه قرار دارد. براساس ادعای این خُرده‌فروشی، پرچم‌دار جدید ای‌ام‌دی قرار است 16 هسته و 32 ترد و فرکانس پردازشی پایه‌ی 3.9 گیگاهرتز داشته باشد. درضمن، فرکانس بوست آن 4.7 گیگاهرتز اعلام شده که در نوع خود بسیار درخورتوجه است. افزون‌بر‌این‌ها، ظاهرا amd ryzen 9 3800x قرار است از tdp (توان طراحی حرارتی) 125 وات بهره ببرد. ظاهرا ryzen 9 3800x پردازنده‌‌ای هفت‌نانومتری مبتنی بر معماری ذن 2 خواهد بود.

تعداد هسته‌های amd ryzen 9 3800x دوبرابر بیشتر از نسل قبل است

این مشخصات از این نظر توجهات را به‌خود جلب می‌کنند که پیشرفت درخورتوجهی درمقایسه‌با نسل قبل به‌شمار می‌آیند. ryzen 7 2700x، پردازنده‌ی پرچم‌دار نسل پیشین amd،‌ فقط 8 هسته و 16 ترد و حداکثر سرعت کلاک 4.3 گیگاهرتز داشت. طبق ادعاهای مطرح‌شده‌ی ایی کاتالوگ، ای‌ام‌دی علاوه‌بر این پرچم‌دار جدید قصد دارد پردازنده‌ی دیگری به‌نام ryzen 7 3700x را معرفی کند. این پردازنده 12 هسته و 24 ترد و فرکانس پایه‌ی 4.2 گیگاهرتز دارد. ظاهرا این پردازنده از فرکانس بوست 5 گیگاهرتز و توان طراحی حرارتی 105 وات برخوردار خواهد بود.

علاوه‌بر‌ این‌ پردازنده‌ها،‌ به پردازنده‌ی ryzen 5 3600x نیز اشاره شده است. ظاهرا این پردازنده قرار است 8 هسته، 16 ترد، حداکثر سرعت کلاک 4.8 گیگاهرتز و توان طراحی حرارتی 95 وات داشته باشد. در مقایسه‌ای کوتاه متوجه می‌شویم ryzen 5 2600x پردازنده‌ای 6هسته‌ای با حداکثر سرعت کلاک 4.2 گیگاهرتز بود.

amd ryzen

درنهایت به ryzen 3 3300x می‌رسیم که این خُرده‌فروشی روسی از آن به‌عنوان پردازنده‌ای شش‌هسته‌ای با دوازده ترد یاد می‌کند. نسل پیشین این پردازنده چهار هسته‌ی پردازشی داشت. از مدتی پیش شایعاتی مبنی بر عرضه‌ی پردازنده‌ی چهارهسته‌ای جدید amd به‌گوش می‌رسیدند. این موضوع باعث می‌شود پیش‌بینی این پردازنده کمی سخت شود. احتمال می‌رود این پردازنده‌، نسل جدید ryzen 3 2200g باشد.

16 هسته و 32 ترد، پرچم‌دار جدید amd را به پردازنده‌ای بسیار قدرتمند تبدیل می‌کند

تاکنون، به جزئیات احتمالی مربوط به قیمت این پردازنده‌های جدید اشاره‌ای نشده است. با همه‌ی این‌ها فراموش نکنید فعلا نمی‌توان با قطعیت درباره‌ی وجود پردازنده‌های جدید amd اظهارنظر کرد؛ چراکه این شرکت تاکنون به‌صورت رسمی به این‌ موضوع واکنش نشان نداده است.

فراموش نکنید پردازنده‌های مبتنی بر معماری ذن 2 ای‌ام‌دی، درواقع قرار است نخستین پردازنده‌های دسکتاپ هفت‌نانومتری بازار باشند. این پردازنده‌ها درمقایسه‌با نسل پیشین ipc (تعداد دستورات اجراشده در هر چرخه‌ی پردازنده) بیشتری دارند و ازلحاظ مصرف انرژی عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهند. 

تنها چند روز تا برگزاری نمایشگاه ces 2019 فاصله داریم. amd احتمالا در حین برگزاری این رویداد، اخبار رسمی مربوط به این پردازنده‌ها را با رسانه‌ها به‌اشتراک خواهد گذاشت.

دیدگاه شما دراین‌باره چیست؟ چقدر به صحت استفاده از شانزده هسته‌ی پردازشی در پرچم‌دار بعدی amd باور دارید؟ دیدگاه‌های خود را با زومیت و دیگر کاربران درمیان بگذارید.

www.zoomit.ir
 

"پدرخوانده‌های" فناوری در سال 2018 معرفی شدند+تصاویر

با اتمام سال 2018 میلادی،برترین روسای حوزه فناوری در این سال از منظر کارمندانشان انتخاب شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، وبسایت 'comparably' که شرکت‌های مختلف را از منظرهای گوناگون رتبه‌بندی‌ می‌کند با اتمام سال 2018 میلادی، برترین رؤسای شرکت‌های فناوری را از نظر کارمندانشان رتبه‌بندی کرده است.

این کارکنان رؤسای خود را از نظر نحوه مدیریت قضاوت کرده‌اند.

1- ' ساتیا نادلا'(satya nadella)

'ساتیا نادلا' از سال 2014 به عنوان جایگزین 'استیو بالمر' برگزیده شد و هم‌اکنون مدیرعامل 'مایکروسافت' است.

وی پیش از این در بخش سرویس‌های ابری مایکروسافت فعالیت می‌کرد.

'مایکروسافت' شرکت کامپیوتری آمریکایی است که بزرگترین ارائه‌کننده نرم‌افزارهای رایانه‌ای در دنیاست و به انتشار کتاب، تولید محصولات چندرسانه‌ای و ارائه خدمات پست الکترونیکی نیز می‌پردازد.

دفتر مرکزی این شرکت در 'واشنگتن' قرار دارد.

2-'ساندار پیچای'( sundar pichai)

'ساندار پیچای' از سال 2015 میلادی به عنوان مدیر اجرایی 'گوگل' انتخاب شده است.

وی به عنوان جایگزین 'لری پیج' برگزیده شد.

مقر 'گوگل در 'مانتین ویو'  کالیفرنیا است و محبوب‌ترین موتور جست‌وجوی جهان به حساب می‌آید.

این شرکت همچنین در حوزه فناوری اطلاعاتی از قبیل رایانش ابری، تبلیغات، نرم‌افزار و سخت‌افزار نیز فعالیت می‌کند.

3-'برد اسمیت'(brad smith)

'برد اسمیت' از سال 2008 تاکنون به عنوان مدیر عامل شرکت 'اینتویت'(intuit) فعالیت می‌کند.

وی در اوت 2018 اعلام کرده بود که تا آخر سال از سمت خود استعفا خواهد داد.

شرکت 'اینتویت' یک شرکت تولید نرم‌افزار آمریکایی است که در کار توسعه نرم‌افزارهای خدمات مالی و مالیاتی، آماده‌سازی و مرتبط‌سازی آن‌ها برای کسب و کارهای کوچک، حسابداران و دیگر افراد است.

دفتر  مرکزی این شرکت در 'مانتین ویو' کالیفرنیا است.

4-'برایان هالیگان'(brian halligan)

'برایان هالیگان' از سال 2006 تاکنون به عنوان موسس و مدیرعامل 'هاب‌اسپات'(hubspot) کار می‌کند.

شرکت 'هاب‌اسپات' یک شرک توسعه دهنده نرم‌افزار برای بازاریابی ربایشی است.

'بازاریابی ربایشی' به ارائه و اشتراک‌گذاری مطالب مفید، کاربردی و ارزشمند در قالب انواع گزارش، کتاب‌های الکترونیکی، ویدئوهای آموزشی، پادکست، خبرنامه‌ها و رسانه‌های اجتماعی به مشتریانی می‌پردازد که به دنبال کسب اطلاعات در زمینه‌ای خاص هستند.

این شرکت در ماساچوست آمریکا قرار دارد.

5 -'جف بزوس'(jeff bezos)

'جف بزوس' در سال 1994 شرکت بزرگ 'آمازون' را در سیاتل واشنگتن بنیان نهاد.

'آمازون' یک شرکت بزرگ تجارت الکترونیک است که در ابتدا کار خود را عنوان فروشگاه آنلاین کتاب آغاز کرد ولی هم‌اکنون  کتاب، سی‌دی، دی‌وی‌دی، بسته‌های نرم‌افزاری و حتی کفش و لباس نیز عرضه می‌کند و امروزه بیشترین درصد فروش را در بین سایر فروشگاه‌های اینترنت دارد. 

'جف بزوس' 54 ساله در حال حاضر ثروتمندترین فرد جهان است.

6- 'الکس شوت‌من'(alex shootman)

'الکس شوت‌من'  از سال 2016 به عنوان مدیر عامل شرکت 'ورک‌فرانت'(workfront) برگزیده شده است.

کار این شرکت طرح‌ریزی مدیریت نرم‌افزار است.

مقر این شرکت نیز در شهر 'لحی' یوتا قرار دارد.

7- 'مارک بنیوف'(marc benioff)

'مارک بنیوف' از سال 1999 میلادی ریاست شرکت 'سلزفرس'را برعهده دارد.

'salesforce' یک شرکت رایانش ابری است که در 'سانفرانسیسکو' کالیفرنیا قرار دارد.

این شرکت بر برنامه‌های تجاری شبکه‌های اجتماعی از طریق تصاحب نیز سرمایه‌گذاری می‌کند.

8- 'جان لجر'(john legere)

'جان لجر' از سال 2012 تاکنون به عنوان مدیرعامل شرکت 'تی-موبایل یواس'(t-mobile) فعالیت می‌کند.

'تی‌موبایل' شرکت مخابرات بی‌سیم آلمانی است که در زمینه ارائه خدمات خطوط تلفن همراه، مخابرات بی‌سیم، شبکه‌های سلولی، شبکه تلفن همراه نسل سوم، شبکه تلفن همراه نسل چهارم و شبکه‌های بی‌سیم پهن‌باند فعالیت می‌نماید.

مقر این شرکت 'واشنگتن' است.

9-'تیم کوک'(tim cook)

'تیم کوک' مدیر عامل اجرایی و عضو هیئت مدیره شرکت اپل است که از سال 2011 به این سمت رسید. شرکت 'اپل' یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که در زمینه? طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی مصرفی و نرم‌افزار کامپیوتر فعالیت می‌کند و مقر آن نیز در 'کوپرتینو' کالیفرنیا قراردارد.

10- 'کارلوس رودریگز'(carlos rodriquez)

'کارلوس رودریگز' از سال 2011 میلادی به عنوان مدیر عامل 'ای‌دی‌پی'(adp) برگزیده شد.

'ای‌دی‌پی' در شهر 'روزلند' ایالت نیوجرسی قرار دارد و در زمینه ارائه لیست حقوقی فعالیت می‌کند.

11-'داگ مک'(doug mack)

'داگ مک' از سال 2014 مدیرعاملی شرکت 'fanatics'را بر عهده گرفته است. این شرکت یک فروشگاه خرده‌فروشی لوازم ورزشی است و در شهر 'جکسون‌ویل' ایالت فلوریدا قراردارد.

12-'ایلان ماسک'(elon musk)

'ایلان ماسک' یکی از موفق‌ترین روسای حوزه فناوری است که کارهای ارزشمند زیادی را انجام داده است.

وی در سال 2002 میلادی شرکت بزرگ 'اسپیس‌ایکس'(spacex) را ساخت و یک سال پس از آن یعنی در سال 2003 به تاسیس شرکت 'تسلا موتورز' پرداخت.

'اسپیس ایکس' یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده محصولات صنعت هوافضا است و در کالیفرنیا قرار دارد.

'تسلا موتورز' نیز یکی از شرکت‌های معتبر خودروسازی در دنیا است که تولیدکننده خودروهای برقی و قطعات مورد نیاز ترن‌های برقی است.

13- میشل مورهیمی'(michael morhaime)

'میشل مورهیمی' از سال 2007 سمت مدیرعاملی شرکت 'بلیزارد انترتینمنت'(blizzard entertainment) را بر عهده گرفت و در اکتبر 2018 از سمت خود کناره‌گیری کرد.

بلیزارد انترتینمنت یک شرکت طراحی و تولید بازی‌های رایانه‌ای است که مقر آن در ارواین، کالیفرنیا واقع شده‌ است.

این شرکت در سال 1991 میلادی تاسیس شد.

14-'رایان اسمیت'(ryan smit)

رایان اسمیت یکی از بنیانگذاران شرکت 'کوآلتریکز'(qualtrics) است که از سال 2002 میلادی مدیرعامل این شرکت شد.

این شرکت در شهر 'پرووو' یوتا قرار دارد و در حوزه نرم‌افزارهای آنلاین تحقیق بازار کار می‌کند.

15-'میشل دل'( michael dell)

میشل دل در سال 1984 شرکت 'دل' را تاسیس کرد و از همان سال مدیرعامل این شرکت شد.

'دل' یک شرکت سازنده رایانه است و دفتر اصلی آن در شمال شهر آستین، تگزاس قرار دارد و یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده محصولات it آمریکایی در جهان به شمار می‌آید.

این شرکت رایانه‌های شخصی و محصولات دیگر وابسته به این نوع رایانه‌ها را توسعه می‌دهد، ساخته و به فروش می‌رساند.

16-'دارا خسروشاهی'(dara khosrowshahi)

دارا خسروشاهی متولد سال 1348 تهران است و از سال 2017 تاکنون مدیر عامل اجرایی شرکت 'اوبر' است. وی پیش از این مدیرعامل شرکت 'اکسپیدیا' بود و این شرکت را به پردرآمدترین آژانس مسافرتی آنلاین آمریکا تبدیل کرد.

دارا خسروشاهی به دلیل انتقادهای صریحش از دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا هم شهرت دارد .

مقر اوبر سانفرانسیسکو کالیفرنیا است و یک سرویس هم سفری آنلاین و تحویل غذا است.

17-'رید هستینگز'(reed hastings)

رید هستینگز در سال 1997 میلادی شرکت 'نتفلیکس'(netflix) را تاسیس نمود و از آن زمان مدیر ارشد اجرایی این شرکت شد.

وی علاوه بر مدیریت 'نتفلیکس' عضو هیئت مدیره شرکت 'فیس‌بوک' است.

'نت‌فلیکس' یک شرکت جهانی رسانه سیال و تولیدکننده مجموعه‌های تلویزیونی آمریکایی است و مقر آن نیز در 'کالیفرنیا' قرار دارد.

18-'مارک زاکربرگ'(mark zuckerberg)

مارک زاکربرگ یکی از جوان‌ترین مدیران حوزه فناوری است و در سال 2004 میلادی فیسبوک را تاسیس کرد و مدیریت این شبکه اجتماعی را بر عهده گرفت.

مجله تایم در سال 2010، زاکربرگ را به عنوان شخصیت سال انتخاب کرد.

نام‌نویسی در فیسبوک در ابتدا تنها به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود. اما با گذشت زمان در آن برای دانشگاه‌های شهر بوستون، آیوی لیگ و دانشگاه استنفورد نیز گشوده‌ شد.

شرکت 'فیسبوک' در کالیفرنیا قرار دارد و بزرگترین شبکه اجتماعی جهان است.

19- 'استیون برگلند'(steven berglund)

'استیون برگلند' مدیرعامل شرکت 'تریمبل'(trimble) است و از سال 1999 به این سمت رسیده است.

شرکت 'تریمبل' در ' سانی‌ویل' کالیفرنیا قرار دارد و در زمینه توسعه سامانه‌های ماهواره‌ای ناوبری جهانی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

www.isna.ir
 

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM