اخبار
منبع : www.isna.ir

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف بر تعامل و انتفاع مشترک و متقابل بین دانشگاه و مجموعه‌های آن تاکید کرد و گفت: چنانچه این تعامل وجود نداشته یا حتی یکسویه باشد این فضا در ادامه کار با مشکل مواجه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا موحدی در نخستین گردهمایی واحدهای فناور این پارک که امروز (25 اردیبهشت) برگزار شد، لزوم ارائه مدل‌های انتفاع مشترک را ضروری دانست و توضیح داد: چنین مدل‌هایی هم به لحاظ ابعاد مالی و هم ابعاد معنوی آن ارزشمند است؛ نفعی که شرکت‌ها از دانشگاه می‌برند بهره‌مندی از مجموعه‌ای از استعدادهاست، حال آنکه دانشگاه نیز می‌تواند از فعالان اقتصادی و صنعتی افراد خودش بهره‌مند شود.

وی توصیه کرد: دانشجویان می‌توانند از چنین فضایی برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی استفاده کنند؛ باید نشان دهیم که فارغ‌التحصیل شریف بیکار نمی‌ماند.

در تامین زیرساخت‌ها و خدمات ضعف داریم

مجید دهبیدی‌پور، معاون پارک علم و فناوری شریف نیز با حضور در این گردهمایی و با بیان اینکه مجوز پارک در سال 93 به منظور زیر یک چتر قرار گرفتن تمام مراکز از جمله مرکز کارآفرینی، مرکز رشد، صندوق پژوهش و فناوری و شتاب‌دهنده و نیز فعالیت‌ها در راستای توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان صادر شده است، زمان آغاز فعالیت‌های عملیاتی پارک را بهمن 95 اعلام کرد و افزود: در سال 96 موفق به دریافت ردیف بودجه مستقل شدیم.

وی مخاطبان پارک علم و فناوری شریف را به پنج دسته کلی تقسیم و تصریح کرد: دسته اول که در ابتدای زنجیره حمایتی ما یعنی شتاب‌دهنده قرار دارند، استارتاپ‌ها هستند؛ تاکنون 96 استارتاپ در قالب تیم‌های دانشجویی در شتاب‌دهنده شریف مستقر شده‌اند.

معاون پارک علم و فناوری شریف، ظرفیت اسمی شتاب‌دهنده شریف را 14 تیم عنوان و اضافه کرد: لایه دوم مخاطبان ما شرکت‌های دوره رشد و پیش‌رشد بوده و تا به امروز 285 شرکت در مرکز رشد ما پذیرفته شده‌اند. این در حالی است که ظرفیت اسمی مرکز رشد یا به عبارتی تعداد شرکت‌هایی که می‌توانند در یک دوره زمانی در مرکز مستقر باشند، بین 40 تا 45 شرکت است.

دهبیدی‌پور لایه چهارم مخاطبان را رشدیافته‌ها اعلام کرد و گفت: این شرکت‌ها در اکوسیستم شریف رشد کرده و به بلوغ نسبی رسیده‌اند. از مرداد 96 تاکنون 23 شرکت رشدیافته را پذیرش کرده‌ایم.

وی لایه چهارم مخاطبان پارک علم و فناوری شریف را تامین‌کنندگان خدمات دانست و تصریح کرد: از لحاظ تامین خدمات دچار ضعف‌هایی هستیم.

معاون پارک علم و فناوری شریف لایه آخر مخاطبان را دفاتر فناوری و نوآوری صنایع اعلام و خاطرنشان کرد: تعداد 300 شرکت در ناحیه نوآوری شریف مستقر هستند؛ استقرار دفاتر و شرکت‌ها در این ناحیه با اقبال زیادی مواجه شده است.

دهبیدی‌پور ضمن ابراز امیدواری برای توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بیشتر برخی کارهای انجام نشده در پارک علم و فناوری شریف را تامین زیرساخت فیزیکی مناسب و استاندارد، تنوع‌بخشی به خدمات ارائه شده، بهره‌گیری از ظرفیت فارغ‌التحصیلان، توسعه مدل‌های همکاری و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و ایجاد انتفاع برای دانشگاه نام برد و تاکید کرد: این موارد باید با جدیت بیشتری پیگیری شود.

انتهای پیام


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM