اخبار
منبع : http://persianv.com
پیاز به عنوان یک طعم دهنده در بسیاری از غذاها به صورت خام یا پخته استفاده می شود.بهترین خاصیت پیاز از لحاظ طعم دهندگی به غذاها، مربوط به اثر بوگیری آن است.در شرایط پخت صحیح، پختن انواع گوشت قرمز و مرغ با پیاز باعث از بین رفتن طعم و بوی زننده گوشت شده و آن را مطبوع تر می کند.پیازها به رنگ های گوناگون در بازار موجودند.خواص پیازهای مختلف به طور جزیی با هم فرق می کند که بیشتر به شرایط پرورش و نوع محیط رشد آن بستگی دارد.

 چه نوع پیازی بخریم؟

 حتما شما تا به حال پیاز را به رنگ های سفید، زرد، صورتی و قرمز در بازار مشاهده کرده اید.پیازهای سفید یا زرد از لحاظ نوع دانه و محل پرورش با پیازهای صورتی و قرمز تفاوت دارند.
در میان انواع پیازها، پیازهای صورتی و قرمز برای نگهداری مناسب ترند.رطوبت، مهم ترین عامل ماندگاری و فسادپذیری مواد غذایی است.پیازهای صورتی و قرمز، رطوبت کم و عطر و طعم بالایی دارند.بنابراین مصرف و نگهداری آنها نسبت به پیازهای دیگر ارجحیت دارد.پیازهای سفید و زرد به دلیل رطوبت بالا و احتمال کپک زدگی و همچنین عطر کم (به دلیل فرار بودن ترکیبات معطر) برای نگهداری مناسب نیستند.
در هنگام خرید، توجه به ظاهر پیاز و پوسته آن مهم است.پیازها در اثر برداشت بد و حمل و نقل نامناسب ، مستعد آلودگی و فساد می شوند.پیاز خریداری شده باید پوسته سالم، یکنواخت و عادی از جذب دیدگی داشته باشد.می توانید پیاز را از وسط با چاقو برش داده و درون چند لایه آن را ببینید.بافت پیاز سالم، محکم و آب دار بوده و نباید شل و وارفته یا ترشیده باشد.

 پیازهای یخ زده خطری که در زمستان پیازها را تهدید می کند یخ زدگی است.

یخ زدن پیاز باعث آسیب به مواد موجود در آن شده و خواص پیاز را از بین می برد.بنابراین بعد از برش، از یخ نزده بودن پیاز مطمئن شوید.بافت پیازهای یخ زده بعد از برش لزج بوده و شفافیت لازم را ندارد.آب پیاز یخ زده یا پیاز رنده شده یخ زده اگر با گوشت چرخ کرده برای تهیه کباب مخلوط شود، رنگ آن را کدر کرده و منظره بدی به کباب می دهد.در صورتی که پیاز سالم وقتی با گوشت چرخ کرده مخلوط می شود، هیچ گونه تغییر رنگی در آن مشاهده نمی شود.

چگونه پیاز را نگهداری کنیم؟

برای نگهداری پیاز باید از محل خشک و خنک استفاده شود تا پیاز شروع به رویش و سبز شدن نکند.دقت کنید که پیاز را به هیچ وجه داخل یخچال نگذارید.پیازها را در کیسه فریزر یا نایلکس که آنها را قبلا سوراخ کرده اید، قرار دهید و در محلی خنک درون یک سبد پلاستیکی که جریان هوا را برقرار کند، نگه دارید.




طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM